Erkeklerin hepsimi boyle yapar. Sevgilim neden boyle yapiyor?

Erkek arkadasim benden cok beklentin var (maddi degil) bunlari karsilayamam diyip ayrilmak istedi beni sevdigini soylemisti ama ayrilinca aslinda sevmedigini soyledi. Son bi bulusma istedim veda etmek icin kabul etti bulustuk ayrilmamiz gerekiyo dedi tamam dedim ama keske beni sevdigini soylemeseydin sen oyle diyince bende bunu gormek icin beklenti icine girdim cunku goremiyodum dedim. Benim yuzum dusunce hemen sarilir son bulusmadada oyle yapti geldi sarildi ben sarilmak istemiyodum itekliyodum birak beni diyodum ama gucum yetmiyodu birakmiyodu uzun uzun gozlerime bakti yuzumu oksadi gozlerin cok guzel cok tatlisin diyip tekrar sarildi bende itekliyodum birak beni sevmiyosun ayrilmak istiyosun kurtuldun benden o zaman birak gidiyim dedim sus sakinles dedi birakmadi. Ben yavas yavas yelkenleri suya indirdim benden ne istiyosun dedim sustu bilmiyorum seni gorunce dayanamiyorum kendimi sana cok yakin hissediyorum benden uzak durmani istemiyorum ama mesajda ayni seyleri hissetmiyorum 2 hafta ayrilinca arada ozledim ama beni yoruyosun dedi. Bana karsi ne hissettigini bilmiyormus. Bugun yine ayrilmak istedi onu cok seviyorum ne yapacagimi bilmiyorum eskisi gibi ilgi beklemiyorum ondan ama birazcik huzunlu bisey desem bana agir geliyosun yeterince yorgunum kaldiramiyorum diyo. Bulussak sarilsam ayrilamaz biliyorum ama boyle yapmasi benide yordu.
Erkeklerin hepsimi boyle yapar. Sevgilim neden boyle yapiyor?