Kendi kendine telefonda konusuyor mesela sanki sevgilisi varmışta sevgilisiyle kavga ediyormus gibi bana gösteriyor ama tamamen kendi kendine rol oynuyor bu çocuktan bir cacık olmaz diyor arkadaşım haklı mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ahahaha böyle birini niye istiyorsun ki
Kendi kısmetini kapatıyor mal
Çok ezik değil mi sizce?
Zavallı hatta zavallı ezik bile az kalır
Bir de sevgilim var diye reddetti sonrada, meğer havaa atmak için yapmış bir de bir arkadaşına söylemiş beni kıskandırmak için uğraştılar saçma sapan hallere girdiler şimdide pişman olmuş hastayım numaraları yapıp ajitasyonlar yapıp vicdanima oynuyor sürekli peşimde dolanıyor bunları yaptığı insanla bir de sevgili olmak istiyor 🤷🏻♀️
Ya bu erkek değil kadın gibi davranıyor kadınlar ajitasyon yapar mesela bana da ilaç içtim midemi yıkadılar yakanı söyleyen 3 kişi oldu hiçbirine de dönmedim duygu sömürüsüyle iş yurumez
Gerçekten öyle bir de sen birine umut versen sonra hava atmak için sevgilim var diyip ego kassan, daha sonra aynı ortama girip bir kızla samimi hale girsen daha sonra o kıza gitmeye sevgili olmaya yüzün olur mu bir de sevgili olmak için peşimde koşup duruyor ama korka korka yaklaşmaya çalışıyor
Senin böyle birini bu sitede soru sormaya değecek biri olarak görmen bile yanlış 5 para etmez biri 😊
Kendisi farkında mı beş para etmez biri olduğunu acaba? Çünkü yüzüme bile bakamiyordu kafasını eğip duruyordu
Ya unut bunu sizin yaşlar kaç
O 28 ben 25
Oha oha 28 yaşındaki erkeğin yaptığına bak ya ama sende de suç var bu kadar mal biriyle ilgili hâlâ olur mu acaba diye düşünüyorsun ki burada soru sormuşsun 😃
Haahahha çok haklısın psikolojik sıkıntısı var değil mi?
Bu çocuk slak. Slaklik daha da kötü psikolojik sorun sahibi olmaktan evet ama canım da yani ikisi de var 😃
S. lak olduğunu nasıl anladınız 😅😅
Anlattığın her detaydan 😂
Sevgilim var diye hava atmak için reddediyor sonra gözümün önünde başka kızla samimi hale girip bu seferde onunla sevgili olmam için peşimde koşup duruyor 🤷🏻♀️
Ee bu kişiyi sen niye ciddiye alıp hâlâ anlatıyorsjn ben bunu anlamıyorum 😃
Tuhafıma gidiyor sorunlu faalan mi sizce
Senin ona Ilgın var olmasa sormazsin her tuhaf insanı burada sormazsin
Önceden vardı bir de hiç sevgilisi olmamiss galiba bir de beleşci bir kız buna yapışmış parasını yiyor.
Neyse ben sıkıldım ya bence senin de bundan pek farkın yok bir sokak üstüne bu kadar konuşan biri de zeki değildir
Bir slak üstüne olacak sokak yazılmış
Haahhaah çok haklısın ya 🤷🏻♀️😅😹 galiba bu salağa nasıl baktım onu düşünüyorum
Senin sohbet iyi de hep de yorumdan konuşulmaz 😃
Kendi çapında sana yürüyor
Çok ezikce değil mi
Fazlasıyla rezi ediyor kendini
Kendi çapında bana yürüdüğünü nasıl anladınız?
Çünkü dikkatine çekmeye çalışıyor hava yaratıyor