Aşk İlişkileri Sevgiliniz ya da flörtünüzle aranızda saygı kalmadıysa ne yaparsınız? OwlBaby Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳İlişkinizde saygı kalmasa, karşı taraf size ve siz karşı tarafa hakaret edecek boyuta ulaştıysanız o ilişkiyi devam ettirmenin anlamı var mı? Sevgiliniz ya da flörtünüzle aranızda saygı kalmadıysa ne yaparsınız? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
J_Webb Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Saygı kalmadıysa ayrılırım demiş herkes yanlış. Saygı kalmayınca bir süre daha zoraki devam ettirir herkes ilişkisini. Pek heyecanı kalmaz ama hemen bitirmekte istemez. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. İkimiz birlikte küfür ederiz nerede görürsek görelim küfür ederizlfkfkf 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Saygının olmadığı bir yerde ilişki namına bir şey kalmaz. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Anlamı yok elbette ama sürekli sürekli oluyorsa ve çiftlere ciddi zararı varsa bu durumun gereken yapılmalı. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl E ayrılırız napıcaz. Saygı öyle bir şey ki “hadi birbirimize saygı gösterelim artık “ demekle olmaz. Yol orada gitmiştir saygını bittiyse 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Saygı yoksa o ilişki biter 1 0 Yorumla
Aleynaberna Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Sevgilim beni terk etti canım sevgililer günü yaklaştı diye 1 1 Yorumla Aleynaberna +1 yıl Canım sana özelden yazamıyorum bana yazarmisin ozelden Yorumla
SSerkannnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kimsenin daha fazla zarar görmemesi için ayrılırım 1 0 Yorumla