Yaşamış olduğum bu ülkede karşılıklı olarak bir ilişki yaşamanın zor olduğunu düşünüyorum. Kadınlar bir ilişki eşiğine geldikleri zaman ya da birileri onları beğendiği zaman zor kadın rolüne bürünüyorlar vede ister istemez bu erkekte hoş karşılanmıyor.
o yüzden çevremdeki kadınlara karşı etkisizim vede tepki vermiyorum.
sizlerin yorumları nedir?
o yüzden çevremdeki kadınlara karşı etkisizim vede tepki vermiyorum.
sizlerin yorumları nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet güven zorlaştı ilişki de zorlaştı
Kaçan kovalanır , ama kovalayan yorulduğu zaman film geri sarar
bundan önceki ve bundan sonraki davranışım hiç oralı olmamak güzelmiş , havalıymış , narinmiş , hiç alakadar olmamak. kendi hayatına bakmak , hiç münasebette bulunmamak , bak bakalım o zaman burunları sürtüyormu. Ülkemizdeki kadınlarda çoğunda olmamak kaydıyla önyargı fazlaca var , kendini beğenme var , kadın olarak karşı tarafı bazı sözlerle aşağılamak var.
Kadınlara , örnek olarak osman abi ye nasıl davranıyorsan öyle davran bakalım. nasıl bir tavır alacaklar. kadın erkek farketmez insan kaale alınmadığı sürece kendini sorgular. Neden dikkate alınmıyorum der. Biraz da kadınlar düşünsün.
Kadınlara aşağıdaki gibi davranılsa nasıl olur..
nazik davranmak yerine olması gerektiği gibi davranılsa
hatasını gördüğünde sen nasıl bu hatayı yaparsın , aklın beynin yokmu diyerek
Bir kadın senden hoşlandığı zaman ( aynı kadınların erkeklere yaptığı gibi ) aşağılayıcı konuşmak.
düşünün ülkemizde bütün erkekler kadınlara böyle davransa biraz empati yapın. gözünüzde canlandırın.
bu naz ya da kaçan kovalanır durumu ne saçma şeymiş.
yolda bile bir kadın bana flört ya da beğeni amaçlı gülse bile yüzümü çeviriyorum. neden derseniz bütün kadınlarda olmamak kaydıyla bir dengesizlik söz konusu.
alacağını alana kadar , kadınların yapmayacağı şey yok diye düşünüyorum.
saf sevgi , koşulsuz sevgi , bu düşüncelere az sayıda kadının anladığını düşünüyorum.
ülkemizin ekonomik koşullarından dolayı kadınların sevgiymiş aşkmış bunlara pek bakmadan maaşı iyimi sadece paraya bakarak rahat etmeye bakarak evlenildiği bir ülke oldu ülkemiz.
eskiden yer veriyordum kadınlara ama şimdi yer vermiyorum. o bir insansa bende insanım.
erkeğim diye yer verme mecburiyetim var mı? yok ...
Ne boş adamsın okumaya erindim
işte kızlara yüz vermemeni nedenlerinden birisi , işinize gelince ne boş adamsın. aslında bu yazıyı adam akıllı okuyan birisi ne dendiğini anlar. kadınların bazıları için ilişkiyi kendi menfaatlerine kullandıklarını herkes biliyordur. Bu menfaat olayını erkeklerde yapıyormudur illaki yapıyordur.
Kadınlar haksız olduklarını bile bile üste çıkmak ve kendi egolarına göre haklı olabilmek için
tek cevap verirler , ne boş adamsın derler , halbuki başka birisi bu sözü söyleyen kadına sende ne boş kadınsın dese dünyayı o adamın kafasına yıkar.
onun için bu yorumu sana geri gönderiyorum...
Okumaya erindim
kızlar uyuz
Al benden de o kadar hep aynı durum
Aynen çok zor