O yüzden çok seven kişiler sevildiğinden emin olamayacağı için sevmiyorum diyor. Tabi yine de insan kalbine söz geçiremiyor. Neyse konumuz bu değil. :)
Peki siz gerçekten sevildiğinize nasıl emin olup, ikna olursunuz?

Önce bir soru sorayım. Sevilmek mi sevmek mi? Bu soru bir ara popülerdi, neredeyse her sosyal medyada sorulan sorulardandı. Doğru cevabı olmayan sorulardan...
Sevmek diyenler, sevildiğinden asla emin olamazsın diyordu. Sevilmek diyenlerse, sevilmek kadar mutluluk veren bir his yoktur diyordu. Ama onların da 'sevildiğinden nasıl emin olursun?' sorusuna verdiği bir cevap yoktu. Yani sevildiğinden asla emin olamazsın, seni seven bir insansa şayet.
Mikro ifade teknikleri vardır. Kadınlar flört ederken genelde şunlar olur:
-Hoşlandığı erkeğe karşıdan bakmaz. Yan bakış ya da omuz hizasından bakış yapar.
-Bilek içini göstermeye çalışır. Gösterirken boyun gibi erojen bölgeye dokunur.
-Saçlarını geriye doğru atar ve boynunu açar.
Ben bunları kullanırım. Gerisi de birazcık his.
Ben ikna olmuyorum ve ikna olmam baya zaman oluyor, sanırım genel karakterini baz alıyorum, karakterinden iyice emin olduktan sonra sevip sevmediğini yapay mı değil mi anlamaya başlıyorum.
Cevap
3Cevap
Bu bir histir ya hissedersin ya hissetmezsin ya vardır ya yoktur ortası yok bence 😃
Yanliş hissedemezmisin?
Hissettiğin nasıl yanlış olur ki😃 his vardır ya da yoktur sadece yanılma vardır ama his gerçektir! Örneği biri sevmiyor gibi yapıyor ama seviyor, bi şekilde hissedersin ya da tam tersi biri sevdiğini söyler ama sevmiyormuş gibi davranır, her türlü hissedersin sadece görmek istemezsin o ayrı bi konu 😊
Madem öyleyse neden daha sonrasın da insanlar abuk subuk hareketler yapıp soğur ya da bir şekilde kendini çekerler?
Olmam, sevse bile soğuyabilir insan o yüzden sevmek daha güzel bence en azından sevdiğini anlıyorsun ancak sevildiğini bilemiyorsun.
Günümüzde bu çok zor herkes kolay vazgeçiyor gerçek anlamda seven kolay vazgeçmez bana göre her fırsatta bunu gösterir
Sevmiyor diyorum eninde sonunda sevmediğini anlıyorum bu zamana kadar aksini ispatlayan olmadı. 😃
Klasik olacak ama gözlerden.
Seven bir cift gözün bakisi bambaska olur.
Bakarken bile sever.
İnsan sevdiğinin kötü olan şeylerine kör sağır dilsizdir
Hislerim hisseder.
İkna olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?