Kimseyle konuşmuyorum anlatsamda anlamıyorlar ölümün pençesindeyim😪😪😪 lutfen yardim eder misjni?

2 bucuk ay bwlki daha fazla araliksiz hergun kustum kendimi kusturuyorum hastaliga yakalandim bulimia kimseye anlatamiyorum uzuldugum zaman kendimi yemege tatliya veriyorum sonra kusturuyorum calistigim yerde yoneticime asik oldum ilk defa biri beni dusundu cikarsiz onunda bana karsi ilgisi vardi ilk baslarda 1 yil oldu berabwr calisali ama benim ona karsi duygumu kendisidw anladi oradaki herkeste o yuzdwn mesafe aliyor bana karsi yuzume bakmiyor kaciyor vs ama sonra iyi oluyor bunlar hastaligimi tetikliyor boyle olunca dengesiz insanlar olunca dengem bozuluyor depresyona giriyorum simdi asil sorum şu kafamda surekli donup duracagina belirsizlik olacagina aleni şekilde konuşsam olur mu? Durduk yere burnum kaniyor basim agriyor kemiklerim kiriliyor ellerim şişti dislerim curudu 11 kilo verdim artık ölümün pencesindeyim durduramiyorum etrafimda kimse yok boyle seylwr olunca durduk yere tavir felan alinca aşırı uzuluyorum genel olarak
Kimseyle konuşmuyorum anlatsamda anlamıyorlar ölümün pençesindeyim😪😪😪 lutfen yardim eder misjni?