AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Ayyy çok korkutucu tam benim gelecekteki halimi görüyorum sende. Açikçasi ben birakirdim sanirim. Ama çok da zor bir karar. Allah yardimcin olsun kardeşim.
Adam evlilik için falan filan hazır ve istiyo sen şu an bitirirken, iyi olur sana göre ama bencil olma adam seviyo belli, üzülür, ve ümit verip vazgeçmenin günahıda büyük, bu dünyada kurtuldun diyelim, öbür dünyada onun her senin için döktüğü gözyaşının bedelini ödersin acele etme derim iyi düşün, ve ümit verip gitmek, saçma, beden böylesiniz kıxlar önce kendinize bağlayıp sonra gitmek bencillik, yapmayın, tek taraflı düşünmeyin
Hayır geç değil biraz daha birbirimizi tanıyalım de
eger boyle shupelerin varsa sakin devam etirme. Evliliginde de kotu seylere yol acbilir
Yok tabii ki bir ömür boyu beraber olacan iyi düşün istemiyorsan yazma
İmzayı atana kadar geç kalmış sayılmazsın istemiyorsan ailenle direk konuş at ilerde pişman olur hiç boşanamazsın
Hicbir sey icin gec degildir nikah masasında bile terk edelirsin hazır değilsen ayrıl en iyisi bu olur
Ne gibi davranışlar çok kötü şeyler mi yapıyor nesi batıyor ki adamın sana? Oynaşıp kenara atsa daha mı iyiydi ya da evlenme vaadi verip kızlığını delip geçse çok değerli olurdu ama değil mi?
Evlilik yolunda iki tarafın da ailesiyle olan ilişkileri çok önemli. Ve nişanlım bu konuda beni yoruyor. Hiç kendi fikri yok hep şöyle yapalım ailem de böyle dedi, gibi şeylerle uğraşıyorum. Bu şu an için sıkıntı değil ama evlendikten sonra da böyle devam eder diye korkuyorum. Ben kendi fikirleri olsun istiyorum. Bunun dışında kendi kararlarıma saygısı olmuyor bazı konularda. Mesela kıskandığını söyleyip bir çok seyime karışmaya çalışıyor. Hep beni yönlendirme çabası var benim fikirlerimi bastırıyor. Ve son olarak çok aşırı bı ilgi var üstümde. Onun dışında birine cevap versem wpdan hemen mesaj atıyor kim o konuştuğun vs sorular soruyor. Niye geç kalktın niye erken uyudun bu telefon niye açılmıyor sıkıldın sen bunaldın sen bitsin istiyorsun falan filan.. sıkıldım artık bu küçük şeylerden. Hep bir geçmişimi sorguluyor eski sevgili konusu hiç bitmiyor. Seviyorum ama bunları düşününce birden soğumaya başlıyorum. İçim buz gibi oluyor sanki sevdiğim ve evlenme yolunda istediğim adam bu değilmiş gibi hissetmeye başlıyorum. Bunları düşündüğüm için dile getiriyorum ve kavga da başlıyor. Kafam çok karışık ailem de destek çıkmıyor
Seninki ergenlikten çıkamamış, işiniz zor
Kimsenin sana destek çıkmasını bekleme nişanının ya da ileride kocan olunca kocanın da sana müdahale etmelerine izin verme mesela illa sert çıkmana gerek yok de ki, bu yaşıma kadar beni sen mı getirdin sen mi büyüttün ben ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam nasıl giyinmem gerektiğini bilmiyor muyum de. Beni rahat bırak ben sana böyle yapmıyorum sana güveniyorum çünkü ve seni böyle gereksiz şeyler için üzmüyorum de. Birde ya aileni seviyorum büyüklerimizin kararlarına saygım var ama biz beraber bir hayat kuruyoruz sen sürekli ailem böyle istedi ailem şunu söyledi ailem ailem.. diye bana geliyorsun. Sanki senin hiç fikrin yok ya da bizim hakkımızda düşüncen yokta başkalarının düşüncelerini kopyalıyorsun bu beni ilerisi için çok korkutuyor karşımdaki ailenin beni yönetmeye çalışmasını istemem ve fikirsiz benim iyiliğimi düşünmeyen biriyle benim fikirlerime önem vermeyen biriyle sürekli ailesini ve kendisini öne atan biriyle evlenmek beni çok ama çok korkutuyor de. Abartmak istiyorsan korkutuyor'un sonuna galiba istemiyorum elimde değil'i ekle. Biraz kendine gelecektir.
Emin ol dediğin her şeyi harfiyen anlattım ona. O an hatalıysa özür diliyor bir şekilde konu kapanıyor. Sonra yine bir şey oluyor bu sefer o önceki konuda açılıyor olay daha da büyüyor. Benim tahammülüm kalmadı istiyorum ki kavga olmasın zıtlık olmasın güvensizlik gereksiz kıskançlık olmasın. Ama yok şu 2 aydır her günümüz bu konular ve olaylarla geçiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Benim eski sevgilim de böyleydi tabi arada evlilik filan olayı yoktu küçüktük zaten ve anlattıklarının aynısıydı. Bu yazdığım her şeyi ona yüz bin defa anlatsam da anlamazdı kıskançlığı ve kaybetme korkusu her şeyin önüne geçiyordu. Ayrıldıktan seneler sonra kendisinin o zamanlar psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi olduğunu söylemişti. Ama ben biliyorum ki onu kendime psikopat derecesine ben bağlamıştım o zamanlar bunun bilincindeydim. Ona kendimi çok sevdirdikten sonra hep tatlı bi kız olduktan sonra hiçbi yanlış davranışına eyvallah demiyordum ve çok kıskançtım kavga çıkarıp onu kızdırıp ortadan kayboluyordum o da beni kaybetmekten korkuyordu. Sen de böyle şeyler yapıyor musun?
Nişanlılık öncesi uzun süredir beraberiz zaten. Yani ister istemez ikimizde de bir kaybetme korkusu var. Ben her ne kadar bitmesi ihtimali üzerine düşünsem de ondan ayrılma ihtimalini düşününce bile kötü oluyorum. Hiç öyle bilerek bağlanması için cabalamadkm. Benim de kıskançlığım var ama onunki bana göre o kadar aşırı ki kıskanç olduğumu düşünmemeye başladım artık. O daha çok bu oyunlara giriyor. Bilerek kıskandırmaya çalışma gibi davranışları var
Hayır kesinlikle olmuyorsa bitirmelisin. Bunun bedeli benim için çok ağır oldu 4 yıl sonra ayrıldım keşke dinlemeyip ayrılsaydım.
Geç diye birsey yok. Hatanın neresinden dönersen kardır. Ailem de abim için aynısını söylediler. Neticede evlenip 18 yıl sonra eşinden ayrıldı.
Nişanlılık dönemi bunun için var zaten çiftler bir birini tanımak için olmuyorsa zorlama ayrıl
Özel değilse nişanlında hoşlanmadın konu nedir?
Kendi fikirleri yok bazı konularda ailesine bağlı kalıyor. Bu şu an için sorun edebileceğim bir şey değil belki ama evlilikte de bu olsun istemem. Bunun dışında gereksiz kıskançlık trip gibi şeyler var. Böyle şeyler tabii ki de olmalı ilişkide ama aşırıya kaçınca ilişkiyi olumsuz etkiliyebiliyor. Sonuçta evlilik yolundayız sürekli bu yorucu küçük şeylerle ugrasilmiyor. Kendi fikirlerime karşı gelmeye çalışıyor. Yani tamam desem ardı arkası kesilmeyecek istekleri olacak. Bunlardan en basiti giyinme konusu. Sonuçta ben başta da böyle giyinen biriydim ama istiyor ki daha da kapalı giyineyim. Başta asla takılmayacağı konulara takılıyor. Ve neden takıldı diye irdeleyince de ailesinin isteğiyle karşılaşıyorum. Aslında bunlar basit şeyler diyebilirsin ama dediğim gibi mental olarak yoruldum ve küçücük şeyler bende sarsıntı oluşturuyor.
Bunlar küçük meseleler değil nişanlın çocuk mu ki ailesinin sözünü tutacak büyüklerin yapacağı tek söz tecrübeleriyle gençlere yön vermek olur uygulayıp uygulamanak gençlere kalır
Hiçbir şey için geç değildir. Annenizin dediği gibi kafanızda kurmuyorsanız ayrılın daha da geç olmadan. 😏
Sikintili isler çözemediği n birini evlilikte cozersen osman hayatinndarma duman yol yakin iken mahkemeniniyi yap sağlıklı karar ver huylu huysuz düşüncesiyle nisanlanmam bile
Hic bir zaman gec degildir. Ama sen bence sorumluluk almakdab korkuyorsun.
Morali bozuk olup mutsuz ve yalnız olanlar dertlesmek isteyenler mesaj atabilirsiniz...
Uc bes esya bir hayattan daha mi değerli. Hazır değilsen beklersin. İstemiyorsan vazgeçersin. Senin hayatın, baskasi için yasamamalisin.
Evlilikten dönmesi daha zor oluyor. Vazgeçmek için geç değil
İstemiyosan evlenme kocaman kızsın boşanma olursa daha mı iyi olacak daha büyük sarilcaksin hangi huyları hoşuna gitmiyor?
Gerçekten evlenmek istemiyorsan konulup ayrılmalısın yoksa ikinizinde hayatı mahvolucak ve kimin ne dediği önemli değil bu senin hayatın
Şüphelerle hayat çekilmez şüpheniz varsa ya şüphelerinizden arınacaksınız ya da evlenmeden ayrılacaksınız
Kesinlikle değil kalbine ve aklına uymuyorsa yol yakınken dön annende bi garip kb ama seni mecbur ediyor
Kankacım sevmiyorsan bir çaresini bulup ayrıl o çocuğada yazık sanada yazık
Hiçbir şey için geç değil sonradan pişman olacağına şimdiden vazgeçmelisin
hiç bişey için geç değildir ayrıl kurtul evlenip ayrılmaktan iyidir.
sevmiyorsan ayrıl azp olmasın sana ilişki ama sevipde evlilikten korkuorsan evlen seveceksindir
Geç değil Evlendikten sonra daha zor olur senin için
Yoo herzaman dönebilirsin ilişkiye girsende farketmez
Evlilik stresi olabilir mi tüm bunlar
Olabilir zaten en çok o ihtimale bağlıyorum tüm bu düşüncelerimi. Ben durduk yere sorun çıksın istemem ya da çıkarmak istemem o yüzden bu ihtimal olsun inşallah bu strestendir diye dua ediyorum hep.
Ben ilk başta bunu düşündüm çünkü o gerginlik strs sende olduğu gibi nişanlında da var biraz birbirinize karşı anlayışlı olsanız çözülür belki. Seviyorum demişsin çünkü detay da keyfini kaçırma Sen hep iyiyi düşün mutluluklar ❤
Sen imza atmadikca kimse bir şey diyemez
Bu saatten sonra dönüşü olmaz
Bahara daha çok var bu drumu bildir
Pek geç sayılmaz
Hayır at gitsin nişanı mutsuz olacaksan
Arkadasim 1 hafta kala dugune ayrildi
Ya niye ki ne oldu zorlami evlendiriluyon
Henüz geç değil kalbinin sesini dinle derim
nedenlerini düşündün mü?
geç olmadan karar ver hiçbir zaman geç değildir...
Hiçbir şey için geç değil.
Evlenmedikten sonra hiç sorun yok
Evlendikten sonra ayrılmaktan iyidir.
İçine sinmiyorsa bitir hayatın boyunca keşke deme
Tam zamanı ayrılabilirsin
Evet geç kaldın ama evlenme hayatını mwhvetme
Tam sopaliksin yemin ediyorum
içine sinmeyen huyları ne ki
Kınadan iki gün önce atan oldu yoo geç değil
bence geç değil sever der çıkardım
Nişanlanmadan önce düşünecektin.
Daha fazla gecikmeden bitir
Hayır, evlenince daha geç olacak.
Çok haklısın
Değil, annen boş yapmis kusura bakma
en iyisi kız kıza takılmak:)
Ayrılmak için neden 1 yıl bekledin
Çünkü son iki üç ay öncesine kadar her şey çok iyiydi
Ayrıldınız mı?
Ayrıl bence bişey yaşamadıysan geç değil
bir an evvel ayrıl o zaman
Bunu onunla konuş ve ayrıl
Konuştum bu konular üzerine kendimi düzelteceğim dikkat edeceğim deyip söz verdi
geç değil imzaya sıra gelmeden vazgeç
Nikâh daha kiyilmadigina göre geç değil
ah şu geleneklerin gözü kör olsun ya