Sürekli ilgi bekleyen, kadında erkek de bir süre sonra sıkar. İlişki bir noktadan sonra paylaşmaktan çok vermeye doğru gider yani kendinden ödün vermeye. Nihayetinde her şey birlikte sözüyle çıkılmış olsa da o ilişkiyi bireyler oluşturuyor. Ve her bireyin kendi kişisel sınırları, kendi zevk alanları daha doğrusu kendilerine ait bir dünyaları vardır. Bir noktadan sonra çekilmez bir hal alır. Bu tür ilişkiler..
İlgi beklerimde, gösteririmde. Sevgili olmamızın bi manası yok ki, ilgi yoksa. Sürekli olması beni rahatsız etmez. Aşırısı da asla rahatsız etmez :D sevdiğim insandan ilgi görmeyeceğim de kimden göreceğim? Herkes şımarmak ve şımartılmak ister ayrıca. Asıl görseldeki tepki var ya :D erkeklerin ne kadar odun olabildiğini göstermiş.
Ben ilgi alaka ve o bahsettiğin ne varsa seviyorum. Bıkarsa zaten kapı orada keyfi bilir. Ben böyleyim şımartılmayı seviyorum, işine gelirse, gelmezse keyfi bilir. Benim tadım tuzum olmaz, haliyle onunda olmaz. Neysek hayatımdaki adam beni biliyor ve gereken özeni gösteriyor...