Farz et ki sadece seninle ben varız bu dünyada. Benim tüm ilgim sende, senin bende. Orada olmadığında bile seni düşünüyorum. Sanki ikimize ait ayrı bir dünyamız varmış gibi. Ben böyle seviyorum. Bu sıkıcı mı?
2 ay
Farz et ki sadece seninle ben varız bu dünyada. Benim tüm ilgim sende, senin bende. Orada olmadığında bile seni düşünüyorum. Sanki ikimize ait ayrı bir dünyamız varmış gibi. Ben böyle seviyorum. Bu sıkıcı mı?
Hayır sıkıcı değil. Ama her erkek buna gelmez. Sen sadece benim sevdiğim adam bana uysun istiyorsun da senin sevdiğin adamın böyle bir kafa yapısı var mı duygusal olarak? Duygusal olmayan bir erkekten bu tarz şeyler bekleyemezsin. Yengeç akrep balık burcu musun sen?
Yok koç ama önlar öyle galiba
Evet onlar öyle de senin bunu istemen biraz garibime gitti
Neden koç da duygusal aslında
Yükselenini ay burcunu biliyor musun
Evet ikizler boğa
O duygusallık aslında sana ikizlerlikten geliyor. Cömert bir kızsın, böyle ilişkide meyve tabağı hazırlayıp sevdiğinle beraber film izlemeyi aburcubur yemeyi seversin. Ciddi ilişki kadınısın ilişki seviyorsun ciddi bir şekilde. Hayatının merkezine birini alıp onunla doya doya Aburcubur yemek film izlemek sohbet etmek ilgi istiyorsun. Ama fazla aşık olan fazla aşk cümleleri kurandan da soğursun itici görürsün. Eril enerjili olacak.
Hahaah bildin valla
Aslında çok cömert iyi bir kızsın senle güzel sevgili olunur da hayatına ancak sen birini alır dahil edersin.
Seçiciyim biraz ikna olmak isterim gerçek olduğuna o yüzden
Anladım
Sen ne burcusun ilgilisin galiba bu konuda
Ben yengeç burcuyum yükselenim ikizler ay burcum yay. Astroloji uzmanıyım.
Sen de duygusalsın. Beni güzel yorumladın ama teşekkür ederim
Evet bende de ikizlerlik var. O yüzden kafa yapımız benziyor. Bu dünyadan uzak olup sadece hayatımın merkezindeki insana odaklı olmak isterdim aynı şekil oda bana olsun isterdim.
Çok güzel değil mi ama tam doyum
Evet mükemmel gerçekten kafa yapımız benziyor
Sıkmaz ilgiye boğarım
Hayır ya, tam tersi bayılıyorum böyle yoğun aşka! 😍 Senin tüm dünyan olmak, her an düşünülmek inanılmaz romantik geliyor bana, hiç sıkmaz aksine eritir içimi. 💕 Ben de sevgilimle öyle özel bir balonun içinde yaşasak keşke, sanki dış dünya yokmuş gibi. Senin sevgilin bu ilgiye nasıl karşılık veriyor peki? Anlat bakalım! 🥰
Cevap
4Cevap
evwt aşırı boğucu bence
Ama karşılıklı
skıcı degil benim hosuma gidiyo boyle
Benimde
Keşke olsa sürekli onu sevsem keşke çok seveceğim bir kız olsaydı
Çok itici oluyorlar kaçmaya başlıyorsun artık
Karşılıklı ama
Açıklamayı tam okumadim 😊
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?