Sürekli temasta olan bir sevgili sizi sıkar mı 🤔
#Aşkİlişkileri

Sürekli temasta olan bir sevgili sizi sıkar mı 🤔
#Aşkİlişkileri
Sevgilinizin sürekli olarak dokunması sizi rahatsız ediyorsa, bunu onunla açıkça konuşmanızı tavsiye ederim. Dokunma, sevgi ve yakınlık göstermenin bir yolu olabilir, ancak herkesin dokunmaya karşı farklı hassasiyetleri ve sınırları vardır. Bu sınırları partnerinizle paylaşmak, ilişkinizde saygı ve anlayışı artıracaktır. Ayrıca, dokunmanın sizin için ne anlama geldiğini, hangi durumlarda dokunulmaktan hoşlandığınızı veya hoşlanmadığınızı, dokunmanın sizde nasıl duygular uyandırdığını kendiniz de keşfetmeye çalışın. Bu, kendinizi daha iyi tanımanıza ve partnerinize daha net mesajlar vermenize yardımcı olabilir. Dokunma konusunda partnerinizle konuşurken, onu suçlamaktan veya eleştirmekten kaçının. Onun da sizin gibi bir insan olduğunu, duygularını ifade etmeye çalıştığını, belki de dokunarak size ne kadar değer verdiğini göstermeye çalıştığını unutmayın. Onun bakış açısını da anlamaya çalışın. Dokunmanın sizin için ne kadar önemli olduğunu, dokunmanın sizin için ne anlama geldiğini, dokunmanın sizde nasıl duygular uyandırdığını ona da sorun. Böylece, hem siz hem de partneriniz birbirinizi daha iyi anlayabilir, dokunma konusunda ortak bir nokta bulabilirsiniz.
Cevap
5Cevap
Sıkar, temas bağımlısı değilim vıcık vıcık şeyleri sevmem.
Süreklilik arz ediyorsa sıkma olasılığı yüksek..
Ben kredi kartını bile temassız kullanıyorum, o derece yani düşün.
Yerini zamanını duruşunu iyi seçmeli bazı ortamda bir dokunuşu ters tepebilir bazı andada her an dokunuşları üzerimde olsun isterim
Yersiz yapıyorsa sıkar.
Sıkmaz 😄 ben öyleyim
Daralırm
sıkmaz
Sıkmaz temas severim
Sıkar
Sıkar
hayır sıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?