3 yıllık bi koz arkadaşım vardı. Kız başlarda çok iyiydi böyle. Ama son birkaç aydır çok değişti. Hani hayatında zorluklar sıkıntılar filan oldu iş konusunda filan ama son bir yıldır neredeyse bana olan arkadaşlığı tavrı çok değişti. Önce çok sevgi dolu tatlı destekleyici ve iyi biriydi. Zamanla böyle işte çok soğuk umursamaz ters biri oldu. Kötü ve zor şeyler yaşadığı için ama ben hep ona destek oluyordum. O da teşekkür ediyordu ama bana düşman gibi davranmaya başlamasına anlam veremedim. Mesela sağlık sorunu oluyor ya da ameliyat oluyor, bana söylemiyor işte detay vermek istemiyor. Tamam diyorum. Ya da işte bi çocukla flört ediyor işte yok anlatmak istemiyorum konuşmak istemiyorum ama güzel çok hoşlanıyorum filan diyor. Ben aramasam aramıyor ya da ben bi şey anlatıyorum yalandan dinliyor ya da unutuyor dediklerimi filan. En son mesela son bi tanışığım çocuktan bahsettim. Çocuk çok zengindi ama baya cimri biriydi ve işte 3 kere görüştük sadece ama hep benden bir şey istiyordu ben de rahatsız oldum onu anlatıyorum. İşte diyorum öyle insanlara gıcık oluyorum. Hani çocuğu mesela arabayla bıraktım ya da havuza çağırdım bedava girdi bırak bana bi şey ısmarlamayı hala başka şeyler istiyor çok bencil ve çakal dilan dedim. Kız a işte niye hep böyle birilerini buluyorsun demek sorun sende sen bi yerde hata yapıyorsun. Niye böyle insanları hayatına alıyorsun ya da işte herkesin çevresinde kendi gibi insanlar olurmuş filan demeye başladı. Ben de sinirlendim ne alaka ben insan tanıyorum farklı farklı insanlarla tanışıyorum deniyorum işte bu çocuğu da sevmedim bahsediyorum ne saçmalıyoesun işte neyse dedim seni iyi niyetli ve gerçek arkadaş olarak görmüyorum. Çok değiştin senin gibi birine hayatımda ihtiyacım yok beni hak ettiğini düşünmüyorum bana hiçbir yararın yok diye engelledim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ayip etmissin. Hersey göründügü gibi degildir. Kizin sebepleri vardir. Hayati istedigi gibi yolunda gitmiyordur
Hayır ya gayet mutlu şu an
Ben hergün yazıp destek oluyorum
Bana dediği laflara bak
Ben her saniye ona destek oluyorum ilgi sevgi gösteriyorum. O benim her sorunumda bana laf sokuyor ya da dinlemiyor. Naapayım öyle insanı.
Hani iyilik yapıyoruz kötülük yapıyor karşılığında
Ay pardon yanlis okudum. Ortasini simdi okudum kiz arkadasin orspn tekiymis
Ortayi okuyunca sinirlendim. Iyi yapmissin engellemekle. Nasil laflar etmis sana. Seytanmidir nedir
Evet işte ben de dedim çok toksik ve negatif yüklü bir insansın. İşte senin gibi birine hayatımda ihtiyacım yok. Aylardır seni idare edip alttan alıyorum ama bıktım saygısız ve bencil hareketlerinden. Git terapi al kimse senin sorunlarının nefretini çekmek zorunda değil çevrene zarar veriyorsun dedim. Kabuslar görüyor manyak gibi mesela. Git terapiye dedim benle kavga ediyor işte TL gerek yok diye filan.
Ya da aylar önce de ben mesela birileriyle flört ediyordum yok işte ben dinlemek istemiyorum rahatsız oluyorum filan diyordu canım. Kendi kimseyi bulamadığı için
Oha o nasil pis bir insan zor tahamul etmissin ben olsam bir dk durmazdim
İşte öncenin hatrı var diye.
Yani işte 2-3 yıldır arkadaşım başta gayet iyiydik de son bir yıldır gittikçe kötüleşti.
Mesela kendi exiyle seks yapmış hatta otel filan tutmuş kaç kere. Benden hep bunları saklayıp ay işte seks bence çok kötü. İnsan evlenmeden yapmamalı filan diyip yapanları yargılıyordu. Dedim ne ikiyüzlü yalandı birisin.
Kendin yapıp aynı şeyi yapanları kötülüyorsun. Kendin farklıymış gibi de gösteriyorsun dedim. canım.
Hem kendisi beterini yapip hic yapmamislar gibi insanlari yargilayan insanlari bende biliorum allahim en sevmedigim insan türü. Tahamulum yok öyle seylere. Bende hepsi engelli Şu an . Allahim
Ben de engelledim. Pislik ya. Benim mesela çok toksik ve iğrenç bir 2 aylık sevgilim vardı. O da başta çok iyi filan aşıktı bana. Tavladı beni. İşte böyle benle ilgileniyor seviyor ayağına. Sonra beni kullanmaya hep zehirlemeye çalıştı. Mesela bunun çükü kalkmıyordu hep işte yok sen kendini kasıyorsun ondan giremiyorum ya da beni stres yaptın ondan diye bana bok atmaya başladı. Önce utanıyor sıkılıyor saklamaya çalışıyordu baktı ben onu seviyorum yanında kalıyorum bana öfke kusmaya başladı. Sonra dedi işte ben sana yetemiyorum elimden geleni yaptım ama işte yetemiyorum site. Çükünden bahsediyordu.
Ama çok saçma ve iğrenç değil mi bana duygusal ve psikolojik şiddet uygulaması kendi çükü kalkmıyor diye. Sonra ben başka sevgili yaptım bunun ağzına sı*tım aylarca. Allah senin belanı versin filan dite. Hasta pislik dite. Hiç de özür dilemedi. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Kendi sorunları ve kendi eskiklerine öfkelenip Gani çevresine zarar verem böyle öfke kusan tipler.
Mesela iş bulamıyor parasız filan diye ev arkadaşlarıyla hep kavga eder ve gerginlik yaratırdı. Sanki onların suçu buny işsiz olması. Bana da anlattığında ben yanlış vs dediğimde sen benim sevgilimsin ne biçim sevgilisin beni desteklemen lazım diye kavga ederdi. İğrenç biriydi.
Ya bıktım kadın erkek böyle toksik insanlardan mesela annem de böyle berbattor. Hep hayat boyu kocasını ve evliliğini şikayet eder ağlardı bana. Resmen başımı şişirmek için doğurmuş.
Bahane bulmus güya bunlardan cok var maalesef kime güvenecegiz bilemiyorum artik
Aynen neyse ağzına sı*tım . Bütün duygu düşüncelerimi söyledim şuana kadar hani bastırdığım. Okuyunca bütün morali bozulur mal olur aptal. Artık ölse umrum değil. Bak ben böyleyim. Hani sabrederim sabrederim sonra silince öyle bi silerim ki.
Tabii ya geçen mesela yattığım bi çocuk var. Küçücük penisi görsen. Ele bile gelmiyor bi de erken boşalma sorunu var dedim bana zevk veremiyorsun oral yap. Dedi ben oral sevmiyorum yapmıyorum. İyi dedim yallah o zaman başka kapıya.
İnsanlar çok bencil ve aptal ya. Hep kötüler hem de bencil ve cimriler. Ona sinir oluyorum. Ulan kötüsün bari çabala bir yararın olsun. Sonra ağlıyorlar aylardır seks yapamadım yalnızım diye. Kim ne yapsın seni.
Mesela o eximin benden önceki sevgilisi de bakire özgüvensiz bir kızmış. 2 ay zor dayanmış o da terk etmiş.