Arkadaşlar bir kız arkadaşımı sildim. kız çok değişti?

3 yıllık bi koz arkadaşım vardı. Kız başlarda çok iyiydi böyle. Ama son birkaç aydır çok değişti. Hani hayatında zorluklar sıkıntılar filan oldu iş konusunda filan ama son bir yıldır neredeyse bana olan arkadaşlığı tavrı çok değişti. Önce çok sevgi dolu tatlı destekleyici ve iyi biriydi. Zamanla böyle işte çok soğuk umursamaz ters biri oldu. Kötü ve zor şeyler yaşadığı için ama ben hep ona destek oluyordum. O da teşekkür ediyordu ama bana düşman gibi davranmaya başlamasına anlam veremedim. Mesela sağlık sorunu oluyor ya da ameliyat oluyor, bana söylemiyor işte detay vermek istemiyor. Tamam diyorum. Ya da işte bi çocukla flört ediyor işte yok anlatmak istemiyorum konuşmak istemiyorum ama güzel çok hoşlanıyorum filan diyor. Ben aramasam aramıyor ya da ben bi şey anlatıyorum yalandan dinliyor ya da unutuyor dediklerimi filan. En son mesela son bi tanışığım çocuktan bahsettim. Çocuk çok zengindi ama baya cimri biriydi ve işte 3 kere görüştük sadece ama hep benden bir şey istiyordu ben de rahatsız oldum onu anlatıyorum. İşte diyorum öyle insanlara gıcık oluyorum. Hani çocuğu mesela arabayla bıraktım ya da havuza çağırdım bedava girdi bırak bana bi şey ısmarlamayı hala başka şeyler istiyor çok bencil ve çakal dilan dedim. Kız a işte niye hep böyle birilerini buluyorsun demek sorun sende sen bi yerde hata yapıyorsun. Niye böyle insanları hayatına alıyorsun ya da işte herkesin çevresinde kendi gibi insanlar olurmuş filan demeye başladı. Ben de sinirlendim ne alaka ben insan tanıyorum farklı farklı insanlarla tanışıyorum deniyorum işte bu çocuğu da sevmedim bahsediyorum ne saçmalıyoesun işte neyse dedim seni iyi niyetli ve gerçek arkadaş olarak görmüyorum. Çok değiştin senin gibi birine hayatımda ihtiyacım yok beni hak ettiğini düşünmüyorum bana hiçbir yararın yok diye engelledim.
Arkadaşlar bir kız arkadaşımı sildim. kız çok değişti?