Aşk hareketlilik getirir
“Kusursuz sevmek“ diye bir şey var mıdır?
Aşk hareketlilik getirir

Merhaba,
Öncelikle şu ifadeyi söylemek isterim kusursuz olmak ve hatasız olmaz sadece bizi yaratan yüce Rabbimize aittir, bunun dışındaki bütün insanların bütün mahlukatın muhakkak bir kusuru vardır, hatta insan severken bile en azından sevdiğini değilse başkasına karşı kusur işleyebilir.
Kusursuz sevgi kusurlu bence asıl. İnsanlar sevdiğini kıskanır ( bahsettiğim kısıtlamak değil) kavga edersin çünkü farklısın başbakan ile konuşur gibi kaşıntı bir şekilde konuşsan kavga olmaz evet ama bu daha büyük sıkıntı sevgilin sonuçta patronun ya da calisanin değil samimiyet gerek kavgalar bile samimiyet göstergesi bence. Atıyorum karsindaki agrasiftir mesela ben öyleyim onu öyle kabul etmek gerekir alttan almak gerekir ama illaki kavga olur iki tarafta insan sonuçta birbirine hakaret etmeyip büyük kirikliklar verilmediği sürece kavga bir problem olmamali
Kusursuz ilişki denilen şey varsa iki insan arasında net mantık ilişkisidir. Mantık da damak tadı gibi belli sürede değişebilir bu yüzden uzun vadeli olabileceğini düşünmüyorum insanlar illaki sıkılır katlanamaz aşk oldugunda karşındakine sabredersin o huyu bile güzel gelir sana. Öyle seversin
Kusurlulari olan sevgi kusursuz sevgidir
Kusursuz sevmek zaten, kıskanmalı, sevmeli, çekişmeli, kavgalı olur :D bunlar sevginin kusuru değildir ki. Eğer bunlar yoksa sevgiden şüphe ederim. Sevgin ne kadar şiddetliyse, kıskançlığın ve kavgalarında o denli şiddetli olur. :) Kusursuz sevgi bana göre, O insandan başkasına tamamen kör, dilsiz ve sağır olmak gibi bir şey. Sadece sen ve o varmış gibi sevmek ve sevilmek, birbirini ne kadar üzsende asla bitmeyen sevgidir, ona doğru istemsizce erimek her seferinde. Öyle bir şeyler işte 😂
Şu an fark ettim ben gerçekten seviyorMuşum Allah kahretsin. 🥴
Reda ne kadar romantik şeyler yazdım şuraya 😃 onun etkisiyle seviyorsun sanmışsındır
Yoo bütün belirtiler uyuyor😂
O zaman tamam sen aşıksın arkadaş 😃
Değilim😂
Aaaşıksaaan 😃
https://youtu.be/9mUkJ3hs7bk
Valla değilim
Teşşşkür bebek🖤
Rica ederim kıymetlimiss
Sanmam mükemmel sevgi yoktur jhjjj
Kuzuş seni buralarda görmek djjdj gözlerime inanamıyoree😂
Arada denk gel özletme kendini🌝
Cevap
63Cevap
Sıkılıyorum ben kavga olmayınca ya🤣 kusursuz sevmek Yok bence. Neye ne kadar tahammül edeceksin? Herkesin bir bam teli var. Bir dayanamadığı şey var. Kıskanç bir tarafı vardır.
Kusursuz sevmek diye bisey yoktur, herkesin birer kusuru mutlaka vardır
Bir insanı sevdiğinde kusurları sıfırlanır gözünde.
Körü körüne seversin , o kadar ki seni öldürmek istese göremezsin belkide.
Kayıtsız ve koşulsuz bı sevgidir bu.
Böyle bir sevgiyi yaşadım ben , sevdiğim kişi tarafından da öldürüldüm.
İhanet insanı öldürür.
İnsanın gözünün kör olacak kadar sevmesini ben tavsiye etmiyorum.
Seven insanlar, kusurlarını bilecek ve anlayışlı olarak karşılayacaklar birbirlerini.
Böyle bir sevmek güzel olur bence.
Sizde çok güzel aciklamissiniz , aynı düşünüyoruz.
Kusursuz görmek vardır, tolere etmek vardır., kimse mükemmel değildir ki, sevdiğimiz insanın kusurlarını görnez oluruz, perde iniyor gözümüze. olay bundan ibaret
ben tamam tamam ben is details information
yes, it is a safe great for the following details on the website and information about it and the the information is required required 😀 our the use of 44 to the and the the relevant web site pages 🕸 76 is and the good idea 👍 idea is not a the good simple good easy to to 6 way to of to be use be to be able merhaba ay to to 6 6 to the relevant 😀 to to the following details 😀 6th 6 and is following information is the following web site to help find case study to information about it to be the for 6 and of that is to not the child to be and the to be to use 😀 to be a by to legal and team action obligations ensure be ensure ensure and and content is of permitted by to client to ensure ensure that ensure content to be removed taken removed other third other third third third other third 😀 any the any any delete 😀 it 😀 delete 😀 ensure 4 5 it ay working w for me and it and be the bit of an a an my head
Bu dediğiniz aslında gerçek sevgidir ama bu hiç kavga olmadan, tartışma olmadan mümkün değildir çünkü insan sevdiğini kıskanır kıskançlık bazen sorun yaratır e tabi bunlar küçük şeyler karşındaki insan bunların bilincindeyse tartışmaya pek girişmezsiniz kusursuz sevmekte vardır tabi ki zaten gerçekten sevdiğin zaman karşındaki ne yaparsa yapsın kusursuz gelir gözüne aslında bu söylediğin şeyler çok masum, çok saf, temiz duygular yaşayanlarda haliyle çok şanslılar…
Bazı şeyleri kusursuz yapan senin sevdiğin kusurlarıdır.
Sana göre kıskanmak bir kusur başkasına kıskanmaması.
Sana söylediği bir şey belki sen de problem etkisi kavga sebebi oluyordur başkasında mutluluk parıltısı.
Duygular özneldir sen de kendi kusursuzunu bulana kadar vazgeçme yolundan.
Ama emin ol bazen insan, bazı şeyleri istiyor önceden nefret ediyor olsa da.
Bu bahaettiğin şey kusursuz sevgi mi tartışılır. Her konuda sevgilinle hemfikir olmak kişilik kaybıdır.
Ayrıca kusursuz sevgi için önce kusursuz anlayış lazım. Biri der hayır böyle olacak öbürü der hayır böyle olacak anlayış olmadan kusursuz sevgi olmaz. İki tarafında empati yapması lazım ve ortaya o zaman gerçekten doğru çıkacaktır. Birbirlerini dinlemeleri lazım.
Kusursuz insan va mı ki , kusursuz sevebilsin. Kusurlarıyla birlikte sevebilmek kusursuzluktur
Kusursuz diye bir kelime yok ki 0 km araçta bile kusur bulunulabilir
Kusurlu yaratıklar kusursuz sevemez. Sevgi dedikleri şey ya nefsani arzu ve istekler ya da zarar vermeye yönlendiren hastalıklı düşünceler barındırıyor. Sevmek güzeldir ama güzel seven çok nadie bulunuyor
Insan kusurlu bir varlik ilen kusursuz sevebilir mi? bu imkansiz. Kusurlunun sevgisi de kusurlu olur.
Kusursuz aşk veya sevginin olması imkansızdır. Görünüşte sorun çıkarmayan biri kendine yapılanları genelde çok içine atar ve bir gün patlat
Aşık olan bunu yapıyor adeta bir aptl oluyor. Her dediğini o üzülmesin diye kabul ediyorsun. Karşı kavga çıkarsa içine atıyorsun büyümesin diye
Üff aklı olan güzelce sever. Kavga, trip vb. saçma! Dünyaya bir kere geliyoruz; sırf bu saçmalıklar için mi?
Güvenli ilişki tarifini yaptın. Evet güvenli ve saygılı bir ilişki mümkün. Seni kırmaktan korkarak seven bir adam mümkün🧿
Zannetmiyorum yani illaki bir kusur olur önemli olan o kusurlar rağmen sevebilmek kusursuz olsa onu sevmek zaten kolay iş
Kusursuz bir şeyin tadı da olmaz ki ama. biraz kusur gerekli. hem kusursuz sevmek olmaz. arada küfür nefret de gerekli :D
Var da bazıları kıskanç bağlıyor sonra ilişki kavgalı oluyor..
Eğlence hayatına bir şey dememesini bile beklediğine göre sever sever...
Vardır da kusursuz insan yoktur arayan da dostsuz kalır.
Hayvanlar da ve bebeklerde olur o dedıgın. Yetişkin insanlarda sanmıyorum.
Kusursuz sevmek; bence karşındaki insanı kusurlarıyla sevebilmektir.
hayır.
insan kusurlu yaratıktır , eylemlerıde kusurlu olacaktır.
Kusursuz olmaya çalışmak güzel bir şey illa vardır.
Evet.
Çünkü kusurlarınada aşık oluyorsun...
Kusur her insanda olur. Çıkarsızca sevmek gerçek sevgidir.
Bence var..
Öyle birini sevmiştim günahıyla sevabıyla.
Gıkım çıkmadı hiç..
Var aslın da sadece ruh ikizini bulursan kusursuz sevebirsin
Bir zamanlar var olduğuna inanıyorum şu an nayn diyorum
Hayır 🤦🏻♀️ ama kişilerde kusur olabilir 🤔 yoksa severken bir kusur işleneceğini sanmıyorum
Kusursuz sevmek değil, tüm kusurlarıyla sevmek asıl sevmek bu..
Evet var böyle bir şey :) bu sevginin içinde gram nefsani bir şey olmayacak ama
Kusursuz sevgi diye bir şey yoktur illaki kusurlar olacaktır, olur
Olmuyor bu seferde fazla kusursuz arada benle kavga etsin deniyor
Ne demişler İyi geçinmek iki kişinin kusursuz olmasıyla değil, birbirlerinin kusurlarını hoş görmesiyle olur
Karşılıklıksiz sevmekte kusursuz sevgiye girmiyor mu..
Nadir bulunur ama vardır
Öyle birini tanırsam psıkopat oldugunu dusunurum kusursuz sevmek mi olur
Var diyen yalan söylüyordur..
Hah tam üstüne bastın benden bahsedeysun😆
Evet fındık sapı adını vermeden senden bahsettim 😂
Kıskanmak zaten biraz da sevmekten kaynaklanıyor ben kusursuz sevdiğime inanıyorum sevilebilir
Asla yokturr böyle birşeyyy. Varsada tebrik ediyorum.👏
Kusursuz sevmek diye bir şey yoktur...
Kusurları ile sevmek var kusur herkeste var
Cocukca düşünceler bunlar
Kusursuz hiç bir şey olmaz sevgide dahil
Çok zor olsa da illaki vardır 😊
kusursuz insan yok ki kusursuz sevsin
Böyle bir şey olanaksız bence.
Vardır. Zamanında hepimiz kusursuz sevdık
Kusursuz kimse yoktur
Öyle bir şey varsa hemen aşık oluyum
Sevemez, kusursuz sevmek denilen bir şey yok
Ergenlikten itibaren hayır çocukken evet ahaha
Konu insansa kusursuz diye bir şey yoktur.
Ben hep kusursuz severim.
sevebilecegimi dususunuyom
https://youtu.be/FewJhJ8URnI bu sarki guzel
4 öpücük kuralı işlerse aşk bitmez
Gerçek sevgiyi kast ediyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?