https://m.youtube.com/watch?v=0L7i5Ta53Cg
Görüşlerin için teşekkürler soruyu beeğenmeyi unutmayın

Dünyanın varoluşundan bu yana tutun günümüze kadar sevgi hep vardı sevgi fıtrat gereği olan birşeydir aşk gibi uydurma varlığı-yokluğu belli olmayan bir şey değildir sevgi vardır ve zaten kusursuzdur sevgi de sıkıntı yok aslında şimdiki insanlarda sıkıntı var sevgi denen şeyi üstlerinde yüreklerinde layığıyla taşıamıyorlar değersiz görüyorlar sevgiye hak ettiği değeri vermiyorlar sevgi her zaman kusursuz geçmişte de öyleydi şimdide gelecektede ama insanlar kusurlu eski insanlar sevginin kıymetini daha iyi biliyorlardı yaşlıdan tutun gence kadar herkes sevgiye değer veriyordu bu yüzden huzur ve mutlulukları daha fazlaydı şimdikiler sevgiyi değersiz gördüğü için bu kadar mutsuz beklentisiz ve merhametsiz... sevgide sıkıntı yok sıkıntı insanoğlunda...🎀
Kusursuz sevgi var olsaydı insan hissedemezdi. Kusursuz ve insan bir arada olamaz. İnsanın kusursuz olan her şeyle ilgili bir sorunu var. Bu yüzden kusursuz sevgi de yoktur. Çünkü fani olması sevginin de bir kusurudur. En ideali bile fanidir. Bir rüyadan uyandıktan sonra rüyada aşık olduğunu ne kadar hatırlayabilirsin? Yahut ne işine yarar ki?
Sanmıyorum illa bir kusur vardır.
Yoktur bence
Cevap
82Cevap
Kusursuz sevsen nolur olmmm kıymetini bilen mi var? Asıl Soru bu!
Kusurlu insan nasıl kusursuz sevebilir 🤷♀️
Bu dünyada kimse kusursuz değildir sevgide dahil
İnsan kusursuz yaratılmamış ki kusursuz sevebilsin. Tüm evren zıttıyla birlikte yaratılmıştır, hayatımızda iyi_Kötü her zaman bir arada olacak. Ve biz ikisini birlikte sevmeyi öğrenecez, başka şansımız yok
Hiçbir ilişki kusursuz yürümüyor. Kimi zaman bazı meselelerde anlaşmazlıklar olsa da birbirini yürekten seven insanlar onlara da bir şekilde aşıyorlar.
Önemli olan sevgi bağının güçlü olması. Yaşanacak tartışmalarda da bu bağın kuvvetine göre çabuk çözüme kavuşması o sevginin ne kadar büyük olduğunu ortaya koyar.
Böyle bir sevgi olması için kusursuz insan şart ve kusursuz olan hiç bir canlı yoktur, ki bazı şeyler kusurlarıyla, olduğu gibi daha güzeldir, bu hisler bile olsa...
Herkesin sevme şekli farklıdır çünkü ve ona hastır, bu da bir şeyleri daha özel kılıyor...
Kusursuz, mükemmel olan hiçbir insan yok ki hayatta.
Sevmek sevilmek de buna dahil.
Her sevginin kendi içinde bir kusuru vardır.
Önemli olan kusurları ile birlikte sevmektir.
Herkesin huyu suyu farklı dolayısı ile farklılıkları"kusur"olarak adlandırmamak gerekir.
Zıt, olsun zaten...
Birbirimizi tamamlayalım.
Aşk, sevgi dediğimiz şey aslında kusurlarına rağmen sevmektir.
Her insanın kusuru olabilir.
Şimdi ki zaman da herkes kusursuz ilişki peşinde. O yüzden flört dediğimiz saçma sapan bir evre çıkarıldı.
Tanışırken A dan Z ye hatasız ve kusursuz beklenti içindeyiz. O yüzden ilişkilerin değeri yok artık.
Kusurlu insan vardır yoksa sevgi hissi kusursuzdur..
Sanmıyorum. Kusursuz olmak çok zor bir mesele. İllaki bir yerlerde ister istemez hata yapıyorsun. Bu çok olağan ve doğal bir şey. Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek. Ve birini kusurları ile sevebilmek.
Sevgi mevgi yalan ya bizi kusursuzca seven tek insanlar anne babamızdir. Bi insanın kusursuz sevebilmesi icin tamamen çıkarları olmadan sevmesi lazım. Bizi biz olduğumuz için sevebilmesi lazım. Bu zamanda da Samimiyet ine inanmıyorum çoğu insanın ben
Kusurlar doğruları kapatmıyorsa sevmeye değerdir vede kusursuzu yok gibi çevremizde, çevremize dikkat etmemiz lazım. Her sevgi yaşatmıyor, her ci*n*se*ll*ik yaşatmıyor. Gerçekler yalanları örtmüyor. İnsan gibi sevenler değer görmüyor. 😏😔
Bence dünya üzerinde kusursuz herhangi bir şey yoktur. Buna sevgi de dahil. Ama önemli olan kusurlarla birlikte sevebilmek ve o kusurlara göz yumabilmektir.
Asıl soru kusurlarıyla sevsen nolur olmalı?
Kusurları ve farklılıkları ile sevebilirim birini Gerçekten seven insan kusur, bahane aramaz, sevginin kusuru yoktur.
Kesinlikle hayır hiç kimse kusursuz sevemez elbet bi yanlış çıkar kalp kırar bisey der hiç kimse mecnun değil leylası için dağları delsin
Hepimizin her konuda kusuru olmak zorunda çünkü insanız. Bu nedenle kusursuz sevgi diye bir şey yoktur.
Kusursuz Sevgi var ama malum ihanet ve aldatma olayları yüzünden buna inanmakta güçlük çeken hatta inanmayanlarımız çok...
O en doğal konuşmasına denk geldiysen bi an ondan bir parça yakalayıp seni çektiyse kendine doğru, vardır bir yerlerde.
Her sevgide sorun olur ama kusursuz sevgi olur bence kusursuz insan olmaz. İki insan birbirini tamamlarsa kusurlar kapanır, sevgi kusursuz olur
İnsan bazı kusurları ile de özel, güzel olabilir ki hatta belki güzel kılan o istemediğimiz kusurlar da olabilir ki...
Vardır tabi. Annenin çocuğuna olan sevgisi sayılabilir.
Dünyada kusursuz olan bir şeyin varlığına inanmıyorum
Seviyorum hacı karşılıksız beklentisiz Allah'a emanet olsun
Anneler ama gerçekten anne olanlar kusursuz sever..
Ben gelişine severim. Ayağa iyi oturdu mu çatalı bulurum.
Kusursuz hiçbişey yoktur.
Ayrıca ne kadar çok seversen, o kadar suistimal edilirsin.
Hayır. Çünkü mükemmel bir insan yoktur. Hurafelere inanmam. Ama iflah olmaz bir romantiğimdir.
Ütopyalar dünyasında olabilir ya da şirinler kasabasında.
Kim hatasız kusursuz severim diyorsa yalandır. Hiç kimse kusursuz değil 🤡
Sanmıyorum. Sevgi başlı başına bir duygu kusurudur.
Mükemmeliyetçilik stres sebebidir. Kusur ise iyi hissettirir.
Yoktur beklemek de yanlıştır. insanlar kusursuz olmadığı için sevi aşk da kusursuz olmuyor.
insanız la biz. kusursuz olan islam .
illa kusurumuz var.
Kimse kusursuz sevemez.
Bunun için çok sevmesi gerekli. Sevginin de fazlası zararlıdır.
Belki anneler öyle sever o da belki yoksam yohhhh😅😅
Kadın da kalıcı sevgi asla yoktur. Daha dogru su s3vgğ yoktur
olmaz olamaz ama sevgi sensen kusurlar bile gormezsin
Severim elimden geldiğince kusursuz ama kusursuz sevgi yoktur. Bildiğim tek kusursuz sevgi Hz. Yusuf'un Allah'a karşı olan sevgisi.
Hayır, evlilerin yüzde 99 birbirini sevmiyor, amaç cinsel... k, Kasım’lar sevmedikleri erkeklerle evlenip vurduruyor.
tek eşşli olanların çoğu hepsi değil kusursuz sevgidir bana göre
ama sevmiyorsan herşeyi sana batar birini gerçekten seviyorsan onun kusurlarını görmezsin çünkü sevgi kusursuzdur :)
Kusurlar hep olacaktır. Önemli olan saygıyı yitirmemek bence
Hiç bir şeyin kusursuz olmadığı gibi kusursuz sevgi yoktur
Kusursuz sevgi yoktur kusurlarıyla bile sevebilen insan vardır.
Kusursuz sevgi de insan da yoktur
doğal karşılamak gerek
Karakterine ve ruhuna aşık olduysam severim
Kusuruyla severım💃💃💃🥰😂
Yok ya illa bir şey çıkacak hayatın kuralı bu.
Kusursuz sevgi yoktur.
Evet... o sevgide huzunler kusur degil'dir
Sanırım yok, hep çatışma tartışma var.
Kusursuz sevgi yoksa ben yokum.
Ben yok ancak kusursuz seveni biliyorum
Yoktur ama kusursuz kabul etme vardır
Kusursuz sevgi yoktur
Maalesef ki yok ya da çok nadir var
sevgi diye bir şey yok ki kusursuzu olsun
O da kim ben tanimiorum
Bende vardı vardı da söndürdüler
her sevgide kusur vardır