+1 yılYaa benim de bi uzak mesafe ilişkim vardi. 5-6 ayimi çaldı. Bu oyle iyi biri gibiydi ki şerefli, namuslu, vicdanli, durust, sadakatli zannederdim. Neyse bi gun senden sogudum falan dedi sonra engelledi durduk yere mdem ayrilmak istiyon soyle yarr. Q kafali. Neyse pişman olmuş geri döndü birkac hafta sonra ben de safım ya bide bu başka. kizla. daha konusuyormuş kizi terk etmiş ayni şekilde engel atmiş kardeşim.. q kafali sonra aldatildigimi da ogrendim bana diyor ki bide ezik " İşte senin ixin birinden vazgectim" bunlarin içi bozulmuş. dönme. sebebi ici rahat etmemiş helallik istiyod faln ben kendim icin helal ettim sonra tekrar terk etti işte engel atti durduk yere flan. Vee aylar geçti bu beni başka numaradan aradi bide diyor beni gizliden ne ariyon? Engelli duruyor ne aramasi? Sonra işte boyle bir daha da açilmadi bu mesele.
Bu gibileri degeri hak etmeyen boş mahluklar, analri da zamaninda babalarina kanmiş sonra dunyaya bi şerefsiz gelmiş işte. Madem yol ver bak keyfine. Sana da yazik yaa ne takiyoesun bu slklri. Bo...(k) hepsi. Ve ben inaniyorum bu dunyanin adaleti var. Bir sekilde cikiyor yani onlardan. İçini ferah tut kuzum.33 Yorumla
Soran+1 yılAynı acıyı tatsın isterim işte ozaman bana ne kadar haksızlık etmiş anlasın
- +1 yıl
Herkes haksizliga ugradiginda karşısindaki yaptiği haksizliği anlasin ister. Ama kimisi beyinsiz olur yani bunu anlamazlar beyin olmayinca tabi. Sonra sen anlasin diye belki de çaba sarfederken boşa ugrastigini gorursun. Zaten su zmana kadar o zalim için boşa çabalmişsin şimdiden sonra boş ver ne hâli varsa gorsun şeref yoksunu.
Soran+1 yılTüm beynini tıp kazanmak için uğraşmış karaktersiz keşke az da insani ilişkilere odaklansa ona verdiğim deperi kimseye vermedim zor biridir o ben sevdim katlandım ama yoksa katlanılacak gibi değil ben bile memnun edemediysem kimse edemez elbet güzel kızları bulur ama uzun sürmez o da dediğim gibi çevremdeki herkes onun çekilmez egoist biri olduğunun farkındaydı da işte ben konduramadım ona hiç ne demiş demet abla yarına kalsada yanına kalmaz acı döner gelir karması var o yüzden rahatımmm ve soğudum 😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok normal bi şekilde bitmiş. Zaman, emek kaybı olsaydı üzülmen çok doğal olurdu. Ama onda bile değmiyor. Hayat devam ediyor anasını.. 😂 Ye, iç, sevdiğin şeyleri yap. Aşık olacaksın muhtemelen yine. Çünkü tam iyi bi kazık yememişsin. Olmasan da sorun değil. Hayata aşk için gelmedik. Bi sürü zevk var.
20 Yorumla
+1 yılÇok yazma sinirlenir yazmak istiyorsan günde bir defa yazsan yeter düşünmesi için fırsat ver seviyorsa gelicektir ve kimse senden daha önemli değil bunu unutma zor oluyor biliyorum ama fazla üzülmemeyi bak
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBırak umursama şunu o çoktan gitmiş
20 Yorumla
+1 yılMuhtemelen birlikte olduğunuz süreçte böyle biri değildi ve bu yüzden kabullenmek istemiyorsun ama kendi konuşma şeklinle karşındakinin konuşma şeklini objektif olarak karşılaştırdığında senin duygularını hak etmediğini ne kadar umursamaz, duygusuz olduğunu zaten fark ediyorsundur. Üzülmeni anlayabiliyorum ama inan değmiyor
51 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi cidden haketmemiş emeklerime yazık
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye böyle üstüne düştün demeyeceğim... bende öyleydim. Ama hic bir seye yaramiyor , ayrilirken noldu sizde bilmiyorum ama onun hatalari yüzünden bittiyse bırak kalsın öyle. Ben çok takintiliydim çok seviyorudum ve pisman olup akillanmasi için çok bekledim, sen yapma kimse akillanmiyor çünkü. Sana önerim kendini gelistirebilecegin hobiler edin , spora başla, kitap oku vs. Ama en önemlisi bunu kendin icin yap yani bi dönüp baksın kimi kaybetti mantigi ile değil.
46 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece onu çok sevdim kendisi öylece terk etti
Soran+1 yılArtık kendisi bilir
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılSana istek atayım istersen bu konuda soruların olursa yanında olmak isterim , destek önemli böyle durumlarda
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😢❤️
Cevap sahibi+1 yılGizli üye olarak sormussun atamadim istek ama burdan yazarsin bi sıkıntın olursa
Bu işler şöyle yap böyle yap diye akıl vererek olmaz. Ama sana şunu söyleyebilirim. Zamanla her şey geçecek. Farklı şeylere odaklanmaya çalış. Olanda da olmayanda da hayır vardır. Bunu böyle bil💜
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim zamanla düzelicem 🙂❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamayan birisi için üzülme değmez. İletişimi kes bence.
40 Yorumla Onu bir guzel her yerden silip engelliyorsun ve iletişimi kesiyorsun. Günlük aktivitiler yapip bu odundan soguyorsun. Hemen..
42 Yorumla
Soran+1 yıl@Züheyra dediğini yapıcam bu saatten sonra ben değil o üzülecekkkk ❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy keşke yazmasaydın artık üstüne ne bu laflar bıraz gururlu olun ya. Hala uzatıyorsun yok sevgilin olana kadar takıplesıyoruz o zaman falan nasil itici bi cümle. Şimdi bi iki gün bekle bakacak ara ara cıktın mı dıye sonra sil ama hıcbsy yazma bır daha yok takıpten çoktm yok ettm yazmsada yazma onun aklına takılır. Allah askına daha yazma cocuga tek kelıme neden yazmıyor neden bı anda cıktı dıye o düşünsün oturup
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"yeni sevgili yapana kadar takipleşiyoz" ğdşeğdşsi la sen ayakkabı mısın da yenisi gelince gidiyorsun? Acilen okulara özgüven nedir ve nasıl kazanılır dersi konulmalı 🤣😂😂
40 Yorumla
+1 yılO çoktan seçmiş yolunu sana düşen bir şey kalmamış ki.
30 YorumlaOhoo sen niye hala umursamaya devam ediyorsun onu o çoktan gitmiş senden
60 YorumlaKısaca seni takmıyorum diyor bence biraz gururlu ol iletişimi kes
40 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu ayrıldıktan sonra böyle sanki hiç yaşanmışlıkları olmamış gibi umurlarında olmuyorsun. Mesaj atma görüldü at
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle gram sevgimi haketmemiş bu saatten sonra nasıl onunla sevgili olmuşum diye üzülürüm sadece
+1 yılOfff bu erkekler boş ver et umursamaz göster kendini kaçan kovalanır sen böyle üstüne titredikçe kendinden daha da uzaklastirirsin
10 Yorumla"Brni terkeden o vicdanı dahi sızlamıyor apayıp kendimi yiitp bitiriyorum nolur bana akıl verin ne yapayım"
sorunun içinde cevap var?10 YorumlaValla insanın zoruna çok gider boyel durumalr ama mümkün olduğunca aklının dedigini yap
018 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gitti bana ders için ayrılmak istediğimi söyledi ve her yerden engelledi 22 son sonra helallik almak için engeli kaldırdı helal ettim instada hep güzel güzel kızları eklemiş canım çok acıdı nasıl bu kadar kalpsiz olur ki bir insan
- +1 yıl
Peki sen niye ona istediğini verdin helal etmekle valla bir kız çok günahtır ilişkilerde ben seni çok iyi anlıyorum senin çok zorunda gidiyor farkındayım ama degistiremeyecegin şeylere ne kadar uzulebilirsinki o yüzden diyorum aklın ne derse ertelemeden onu yap geçecek merak etme
Soran+1 yılUnutucam ya bunu yaparım geçecek ve onu Allaha havale ettim
Soran+1 yılTıp okuyo dersleri zor 4 vizenin 3 ünden kaldı memelkete gitti 2 gün sonra terketti 22 gün engelledi her yerden ulalmak içşn elimden geleni yaptım 4 gün önce engeli kaldırdı helallik istedi helal ettim ama instada güzel kızları ekliyor falan az önce sevmediğini söyledi sevmek yetmiyor dedi
Soran+1 yıl6ay ben gazetecilik okuyorum
Soran+1 yılBiliyo musun artık umrumda değil o bu sevgiyi zor bulur biraz zor biridir o ben bile onu memnun edemediysem kimse edemez o yüzden gönlüm ferah 😂
Soran+1 yılBen bu aşk denilen duyguyu istemiyorum üzülmek ömür azaltıyor 3 günlük dünya gülücem artık gram değeri kalmadı gözümde bu arada çoook teşekkür ederim bebişim takip işteği atıyom ❤️
Soran+1 yılBak ben ona dair en ufak şeyi bike saklardım her şeyi sildim beraber fotoğrafları da sildim takipten falan da çıktım ama ben çok meraklıyımdır huyum kurusun 😂 engellesem bile arada çaktırmadan toklar ederim biliyom kendimi ona dedim engelle ikimiz içinde bu iyi olucak ben seni hem unutcam hemde seni rahatsız etmiycem lan görüldü attı amacı ne ndldldldldşşd
Soran+1 yılBen buna laf etmem ama instada okuduğu şehirde farklı bölümde olan ve güzsl kızlar açık seçik onları takip etmesi benim gözlerimi açtı amaç ders değil amaç beni yetersiz buldu ben açık seçik olsam beni de beğenirdi o beni kaçırdı pişman olsa dahi onu affetmem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına devam edeceksin yapacak bir şey yok unutmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılŞöylelerine kelime değil harf dahi yazmayın ya havaymış gibi davransanıza😒
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçık demiş aşko gurursuzluk yapma seni terkeden sana dil dökeceğine sen kendini aşağı düşürüyorsun
010 Yorumla- +1 yıl
Ojhh kızları üzüyorlar ya orgazm oluyorum mutluluktan hdhdhdhhs, harika bir his dhdhhdhd
Cevap sahibi+1 yıl@Buraktheemiserable yazık kıyamam seni zamanında nasıl üzdülerse böyle şeylerle tatmin oluyorsun :((
- +1 yıl
Hak ediyorsunuz dostum kızları sevmek mallık, umarım Birgül bütün erkekler bu alfa gibi olurn
Cevap sahibi+1 yıl@Buraktheemiserable öyle dem knk be seni de seven çıkar üzülürsün sonra
- +1 yıl
Yalan yere seven cikti onlar da gercej yüzünü gösterdi, kızlara iyilik yapan maldır sonra sen çok iyisin ben seni hak etmiyorum 🤡🤡🤡🤡
HAK ETMUYIYORSUN TABII KI * . CIK
Cevap sahibi+1 yıl@Buraktheemiserable senin karşına kötüleri çıkmış knk ya :(
Cevap sahibi+1 yılnapıcaksın şans
Soran+1 yıl@buraktheemiserable s. g köpek inşallah bir gün bi kıza aşık olursun sa senin ağzına s*çar.
- +1 yıl
Ya aga bırak ömrümde bir tane kaliteli kız tanımadım mk hayır sevgili falan boş ver genel anlamda, vallahi Bi görmedim lan alayınız dedikoducu paragöz çıkardcisiniz mk en azından bir tane kaliteli jiz görseydim lan bu nedir böyle
- +1 yıl
Ne sinirleniyon mk ben sana mı dedimnduhdhdhshs
her şey olacağına varır gerçekten seviyorsan sabret umarım barışırsınız
30 Yorumla
+1 yılTakipten cikar ve asla iletisime gecipte egosunu tatmin etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldetayda ne yazıyor hiçbir şey anlamadım vallahi, yine de allah sabır versin
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi tatlım yapman gerekenler basit ilk olarak takipden cik cikar
Ve onu düşünme sen onu düşündükçe o enerji alıyor eğer sen onu düşünmessen o sana yazacak emin ol asla yazma bir de.30 YorumlaSenxe acıma vicdan yapma emin ol daha iyi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılAllahin mali ya su yazdiklarina bak “ sen yeni sevgili yapana kadar takiplesiyoz o zaman” 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılNeden bunları yazıp da egosunu tatmin ediyorsun ya şunun
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi aptallık ettim ilahi adalete bırakmak en iyisiii
- +1 yıl
Açıkçası evet öyle yaptın, muhatap olma asla umursama bile hiç.
Aman sende onu enngelle bukdr takma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver seni istemeyenin peşinden koşma
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu umursama tersle
10 Yorumla
+1 yılsen de umursamayabilirsin mesela
10 Yorumla
+1 yıladam senden vazgecmis
20 Yorumla
+1 yılYani niye soruyorsun ki bunu😅 direkt olarak hayatından çıkarmalısın.
10 Yorumla
+1 yılNiue böyle pezzzzpooların kıçını kaldırıp duruyorsunuz
10 YorumlaYeni birini bul. Bu seni önemsemiyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kimseye gerek yok güvenim kalmadı da zaten
Engelle unutmanin tek yolu. Takipte kalip kuculme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver sen de onu tinlama
10 Yorumla Takipten çık. Ne diye ona soruyosun bide. Net ol
10 Yorumlakiz bu ne cocuk hic umursamamis sal
21 Yorumla- +1 yıl
Tam bir alfa erkek çocuk, her erkek böyle olmalı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu adam senden neden ayrıldı peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılDersleri için güya ama instada hep güzel kızları takip etmiş 😢
Cevap sahibi+1 yılÜzülme. Silkelenip kendine gel şimdi. Daha da güzel ol. Ve sallama şu salağı. Hayatına bak.
+1 yılSende onu terk et aklıda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. zamanla geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende onu terket defolsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazma bile bir daha iyi hata yapmışsın yazarak
21 Yorumla- +1 yıl
Adam tam bir alfa yalnız hahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne düşme
16 Yorumla
Soran+1 yılElimi çektim artık rahat
- +1 yıl
Peşine düştükçe adım attıkça senden kaçar önemsenmediğini hissettirmek için hiçbir şey yapmadan lazım
Soran+1 yılEngelle diyorum engellemiyo ben engellesem engeli kaldırıp kontrol ederim unutamam ama o sevmiyo engellese ikimiz içinde iyi olacak be onu rahatsız etmiycem ve kendşmde unutcam ama engellemiyo amacı ne bunun ya
- +1 yıl
Engelleyip engellemediği görmek istiyor olabilir ya da zaten bırakmayacaksın istedği zaman sana dönmek için o kapıyı kapamak istemiyor olabilir
Soran+1 yılO kapı kapalı kilit değişti bir daha tövbe valla çekilecek biri değil demet ablanında dediği gibi yarına kalsada yanına kalmaz acı döner gelir karması var o yüzden rahatımmm ve soğudum 😂
- +1 yıl
👍🙂
+1 yılOhhh çok iyi yapmış adamım benim alfa erkek
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah uzun ömür versin ezan okunuyo bak beddua mı aldın
Soran+1 yılBedduanın iyi hali uygulama düzeltiyo işte
- +1 yıl
Ne diyon la
- +1 yıl
Ne dediğin anlaşılmıyor mk hdhdhdhs
sal gitsin it gibi döner
02 Yorumla- +1 yıl
Tam bir alfa erkekmis çocuk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloturup ağlama mesela
03 Yorumla
Soran+1 yıl1ay ağladım artık yeter değmiyecek biri için ağladım bile bile halimi, vicdanı dahi sızlamadı
Cevap sahibi+1 yılkendinde odaklan o zmn şimdi de
Soran+1 yılEvetttt artık toparlanma vakti kafamdaki soru işareti kalktı geleceğe bakma vakti
+1 yılGeçer.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün terkedildim çok kötüyüm ben de, napıcaz
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm gerçekten
10 Yorumla
+1 yılHayat devamm edeyii
10 Yorumla
+1 yılBir şey yapmamalısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!