Beni okuldayken aradığı zaman elim ayağım birbirine dolanmışti her şeyi yere düşürmüştüm heyecanlı bir şekilde telefonu açmıştım nerdesin yanına geleyim demişti sonra gelip yanıma oturmuştu düşürdüğüm paralardan birini yerde bulmustu ben düşürdüm telefonunu açarken demiştim 🤣🤣 şu an o günleri o kadar çok özlüyorum ki keşke yine arasa ya da mesaja bile razıyım...
Ben onun hiç sesini duymadan bu kadar sevdim biliyor musun bir de sesini duysaydım acaba neler hissederdim çok merak ettiğim bir şey aslında onun sesi çok merak ediyorum hem de yani böyle bu merak türkçede ya da İngilizcede ya da herhangi başka bir dilde tarif edilemez gibi hatta Almancada bir tane kelime vardı tam hatırlamıyorum ama anlamı çok hoşuma gitmişti acı verecek kadar güzel galiba böyle tarif edebilirdim eğer onun sesini duysaydım😊
Her ne kadar arada isyan etsem de kalbimi söküp atmak istesem de böyle artık beni GEBERTİN diye ortalığa düşsemde galiba yine de seviyorum Allah kahretsin ister sat ister pis bir şekilde seviyorum
Hayır, konuşmak istediğim insanlar zaten hayatımda ve konuşuyorum. Bunun dışında özel olarak konuşmak istediğim ya da aramasını istediğim kimse yok.🤷♀️
Fazlası da var ya.😀 Kısa kesmek istedim. Şöyle yazayım, onu güldürmek hoşuma gidiyor. O güldüğü zaman ben de dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Onunla konuşurken heyecan yapıyorum batacağım şimdi ya.😀
Sesini özlediğim ve asla duyamayacağım biri var evet
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sesini duymak da isterim tabiikide ama uzaktan da olsa bir kere yüzünü görebilsem 1 saniye dahi olsa gözlerine baksam... Bu isteğim için herşeyimi feda edebilirim.