Var sevgilim 20 gündür küs bana Bi sesini duyabilsem keşke ölecek gibiyim Hatam çok büyük: orgazm sırasında ona başka erkek ismiyle seslendim 20 gündür küs şimdi O erkek isminde tek tanıdığım da dizisini izlediğim kerem bürsin 3yıllık ilişki İnandıramıyorum onu Günde yüzlerce mesaj atıp sürekli arıyorum ama cevap vermiyor Engellemiyor da
Vardı , sonra ne bekliyorsun dedim kendime gittim yazdım. Yine kötü bitti vs. Ama artık acaba yazsaydım ya da arasaydım bir şeyler bu defa iyi gider miydi demeyeceğim ve bunun için gerçekten mutluyum. Dram filmindeymiş gibi yaşamaya gerek yok ki, ben o mesajı ucunda engel yemek ya da görüldü atılması ihtimaline karşılık attım, öyle bir şey dahi olsa ben her türlü denemiş olacaktım. Bence kimse kendini tutmasın, kaybedeceğiniz bir şey yok
HAYAT o kadar çok özledimki sesini duymayı sadece bilgisayarımda olan sesiyle iadre ediyorum keşke arasa küfür etse ağıza alınmayacak sözler söylese ona bile razıyım o kadar çok özledimki seni özledim murat değişini o kadar çok özledimki yanındaki p!çi bile kedisi sürekli ısırıyordu elleri yaralıydı o elleri o kadar çok özledimki soğuk ellerimi ısıtan sıcak ellerini o kadar çok özledimki
@gizlikullanıcıxx61x 1.5 yıldır okul arkadaşı olarak tanıyoruz birbirimizi pandemiden dolayı buluşamadık Endişelerim var Tanımak için hoşlandığımk söylemem uygun olur mu?
Var. 18 senedir sesi Kulağımda hiç gitmiyor. Son sözlerimi söyleyemedim ona çok ağır gelir diye o kadar yani. uyuşturucu satıcısı ile evlendi. Hak ettiği hayatı yaşıyor. tutuklu yolu bekliyor çocukları ile.
@Fitbody yok askerliğim bitmesine 3 ay kala terk etti. Son sözüm gelince yalvaracaksın ama sana tekmeyi vurucam dedim. Geldim haftalarca peşimden koştu. En sonunda çıktım karşısına ne istiyorsun dedim. Hiçbir erkek senin gibi değil dedi. Kaç erkek tanıdın benimle kıyaslıyorsun dedim filim koptu zaten. Birdaha ne aradı nede sordu. Biz fazlası ile yaşadık onunla. Defalarca başka kadınlar denedim onun sıcaklığı yok. Gerçek bir kadın fakat ikimizde 20 yaşındaydık. 3 ay daha sabredemedi. Baktım daha 2017 yılında evlenmiş yani 36 yaşında. Çok güzeldi şimdi bitmiş gözlerindeki fosforlu yeşil bile sönmüş.