Sesini Duymak İçin Aradım senı merak ettım,Ama barısmak ıcın degıl ne deemek abi?

2 ay once ayrıldık,ayrı sehırlerden yurutulen bı ılıskıydı 5 ay kadar cıkdık ve 3 gun gorusduk..bunları duyunca bastan ofsatymıs dıyebılırsınız aama fazla detaya gırıp uzatmak ıstemıyorum ılıskının bıtme sebebı hayatına mudale edılmesınden cıkan tartısmalardı 5 ay boyunca ben ıdare ettım cekılmezlıklerıne ragmen kopamadım aramızda degısık bı elektırık vardı aşk vardı heycan vardı fakat uzaktan uzun vadede gıtmez dıyerek ayrılmak ıstedı sadece sevgılılık den vazgecdık bız onun dısında yanındayım dedı..egosu yuksek bırısı bıttımı bıter cınsınden,bende heryerden sıldım 2 gun once benı aradı şok oldum ama tabıkı kalbımın yerınden cıkdıgını caktırmadım,açıkca sesını duymak ıstedım ıyımısın bılmek ıstedım ve ozledım dedı ısde ozaman neden bole bı karar verdıgını ole davrandıgını anlattı bu aramamı sakın yanlıs anlama baslayalım dıye aramadım senı merak ettım dedı gayet konusduk agladık hatta ama uzaktan olmuyo felan dedım bende ıcten samımı durust olarak konusdu benı sıldıgın halde aramak ıstedım aradım halada aynısın dobrasın dedı.. sımdı buu konusmanın amacı neydı arkadaslar ben hayatıma bakıyodum onu ıcımde yasatarak ama bu konusma onu aklımdan cıkaramıyorum ben aramamak ıcın zor duruyorum bıraz daha anlasın dıye barısmak ıcın degıldı pekı neydıı buu ?
Sesini Duymak İçin Aradım senı merak ettım,Ama barısmak ıcın degıl ne deemek abi?