AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Bunu demek yerine fotoğrafını gösterip seçimi ona bıraksan daha mantıklı
Özgüvenin yoksa bu işlere özellikle sosyal medyada girme derim. Çünkü seni üzerler.
Alakası yok benim özgüvenim var da noluyor
@Büük-memeli-kadın Peki ne ile alakalı?
Yok işte aşkta şansım yok
Şişmanım diye benden ayrılmıştı sevgilim inşallah sende aynı duruma dusmessin
Aksine direkt git görüşmeye belki kilolu seviyordur
Öyle düşünme kendine güven seni seven olduğun gibi kabul etsin
zayıf olsanda s*kecekt seni amacı s*kmek seni 1 fotograf görüp de kim buluşur amacı ne olur bi düşün
çocuğa söyle eğer buluşmada seni beğenmeyip kırıcı davranırsa üzülürsün
buluşup çok iyi yapmışsın umarım çok daha iyisi olur🤍
Benim kiz arkadasim ortalamanin cok ustunde kiloluydu hic sorun etmedim
Neden tanıştin madem kendine güvenmiyon o da seni tam gormeden nasıl görüşmek istiyo anlamdm
Merak etme yataga girmeye raziysan kilona felan bakmaz o.
Diyeceksin ki sorry but Ben overweight so cancelled date.😂
Biraz kendinizi sevip değer verin ya. Karşındaki insanin bencil birisi olduğunu düşünüyorsan iptal et ama her insan düşündüğünüz gibi dış görünüş meraklısı değil
Kendim ol her ne olursa olsun beyenmezse beyenmesin sen daha iyilerine layiksin bunu da unutma bi abla tavsiyesi ❤😊
Nedrn bi insana çok zayıfsın diyince mutly olurda çok şişmansın diyince üzülür ki güzelij algılalarını s-
Kime göre neye göre ama tatlım ben senin yerinde olsam söylerdim açık açık ve bitersede bitsin boş ver salla naçizane tavsiyem
Buluştunuzmu? Eyer buluştuysan afferim en iyisini yapmisin kendini sev ozguvenli ol kilo dedigin neki verirsin ama o kalbi ona geri veremezsin.
kaç kilosun boyun kaç belki de sen kendini öyle görüyosun herkesin kendşne has güzelliği vardır unutma
Canım ya açıkça soyle kiloluyum diye. Ama çocuğa zayıfım diye yalan da atmamissin hiçbir şey demeden buluşa da bilirsin.
eninde sonunda seni görücek zaten, effektle filan bir yere kadar, dürüst olmalısın bence ayrıca şimdiye görüşmüş olmanız lazım, nasıl geçti görüşme?
Bence git eğer seni gerçekten seviyorsa şişman olmanı umursamaz bu sayede seni gerçekten sevip sevmediğini anlarsın
Sadece profil resmini gördüğü biri nasıl sevebilir?
Sevgi dediğin yürekten olur tip boy yani kısacası fizik aldatmasın seni ömür boyu mutlu edecek eş olsun daha iyi
Ne kadar çok canım varmış burada cevaplara bakınca anladım. Eğer çok üzüyorsa seni bu durum gitmeden önce söyleyebilirsin. Ama üzülecek bir şey yok yani yüzünü beğenmiş kilo alınır verilir. Kimler kimlerle beraber sen ne üzülüyon
Yapma kendine güven ve git özgüvenli şekilde karşısında dur kendin ol sadece
Koca popon bakmadan yakışıklı çocukla konuşursan olacağı bu😂😂
Birini düzgünce görmeden niye buluşulsun ki şaka gibi ah yalancı kızlar
Seni kilon yüzünden sevmeyecekse zaten boş ver buluş gitsin. Şişman olduğunu söylerse de senin açından da iyi olur nasıl bir insan olduğunu görürsün.
Daha yeni tanıştığın birisiyle hemen buluşmak pek hayrı alamet değil zaten. Üstelik bide instagramdan. Yapma be kızım🙄
Şey de kiloluyum hafif de yanına gelince şaşırma de:) üzülme şişman olabilirsin bazı erkekler şişman sever
Öyle söyleme sana niiey drse ben kendimi beğeniyoruö de yani buluşmaya git olacağı varsa olur olmazsa da olmaz
1-2 ay sağlıklı beslenip spor yapın ve buluşmayı o zamana dek erteleyin gerçekten beğendiyseniz o kişiyi.
Sen kendini doğru anlat kabul ederse o şekilde konuş niye kendini saklıyorsun ayrıca bu kader degil sen istersen kurtulursun fazla kilolarından
Neden bu kadar takıyorsun ki? Kendin olsana kendin için yaşa. Seni olduğun gibi sevecek birini seveceksin.
Bence ilk baştan kilolu olduğunu söyle görüşmek istemezse önüne bakarsın görüşmek isterse de şansını denersin
Kendinle barışık ol derim, ufak tefek şeyler öz güvenini düşürmesin. Kimse 4/4’lük değil. Herkesin kusurları var. Seni fiziğin için sevecek insan zaten sevmesin. Yol ver eğer bunun imasını bile yapıyor ise. Kendini sev. ❤️
Açıkça söyle neden buluşmak istemediğini. Belki oda şişman seviyordur 😜
Söyledim hiç sorun yok dedi
Güzel 😉
hadi ordan senin boyun ve kilon ne canım?
hadi ordan senin boyun ve kilon ne?
Si... Ellla yazıyorum hadi ordan çıkıyor.
Internetten tanımadığın biriyle buluşmaya cekinmiyosun da kiloluyum diyemi korkuyosun bilemedim 😏
Seni sen olduğun için sevmeyecekse buluşmaya da değmez canım benim
Şişmanım ben bunu bil bu yüzden şu an cesaretim yok buna de dürüstlük kazanır her zaman
Gitmeden söyle belki senin karakterini sevmiştim vücuda önem vermiyordur
Seni dis gorunusune gore yargiliyorsa zaten ondan hayir gelmez, bunu bir eksiklik olarak gorme kendini kucumseme. Ozguvenli ol biraz gercekten zayiflamak istiyorsan
çok iyi anlıyorum tam da benzer bi olay yaşadıktan sonra karşıma çıkması kalbimi kırdı..
Buluşmayacaksan iptal et ya da şansını dene ve buluş
Açıkça söyle kilom var bu senin için sorun değilse görüşelim de yani
Genelde şişman insanlarda bu gibi sendromlar oluyor mu?
evet
boyun kilon kaç bence böyle şeyler geride kaldı erkekler etine dolgun kız seviyor
Kesinlikle
Belki benim gibişişman pofidik kızlara bayılıyordur
Saçmalama sen kendinden emin ol ve az öz güvenli ol lütfen kilo dediğin alınır verilir
Seni görmeden kabul ettiğine göre bi beklentisi yok ama yine de dikkat et tenha yerlerde buluşma.
Ona bu durumu söyle buluştuğumuzda seni üzmesine izin verme
Eğer sorun ederse
Gereksiz yere boşuna telaşlanıyorsun. Belki seni beğenecek.
Buna takılma bence bu kadar hem kaç kilosun da kendini böyle üzüyorsun
müsait deilim de ama ask kiloya bakmaz benim obez sevgilim vardı
Keşke fotoğraf atsan Çünkü buluştuktan sonra red ederse daha çok özgüvenin kırılır bana öyle oldu buluştuktan sonra seni beğenmedim dedi ve hep özgüvenim eksik artık
Keşke bende şişman olsam bende zayıf olduğum için buluşmak istemiyorum düşünsene erkek arkadaşım bana çok zayıfsın diyo ve ben bu durumdan sıkılmaya başladım
Sen bence herseyi açık açık söyle olmaz demez bizim erkek milleti aç Bi millettir 😁😁
195 boyunda erkek olarak balık etli kilolu kız severim
Heryerdesin balık etli diyip duruyonn
Açıklama yapmadan iptal et hadsiz biriyse seni derinden üzebilir.
Direk git takilma.. kendin ol samimiysen zaten ona bakmiyacakdir emin ol
kendine guven biraz ya son yazdiklarin canımı sıktı ama istemiyorsan da sen bilirsin