Instagramdan tanışıp konuştuğum bir çocuk var yarın buluşcaz. Benim sadece profil fotoğrafım var başka fotoğrafım yok. Israr etti atmam için ama atmadım. Şişmanım kendimi beğenmiyorum ondan fotoğrafım yok da diyemedim. Kendisi yakışıklı fiziği düzgün. Yarın buluşunca hayal kırıklığına uğrayacak. Açık açık kiloluyum özgüvenim yok diyip buluşmayı iptal etsem nasıl olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki söyledin mi kilolu olduğunu yoksa hala sakliyor musun gerçekleri ilk başta söylemen en güzeli sonradan sorun olmasın her ne olursa olsun kilo vermek sporla mümkündür rejim ve spor kendi psikojini güçlü tut ve inan bence erteleme görüşmeyi arada sevgi veya aşk varsa seni her halinle sevecektir erkekler hamile kalan eslerini bosarlardi o zaman her çocuk babasız dogardi kilo görsellik olarak seni rahatsi edebilir fakat yalandan ziyade kendine güven her zaman ve her ne kadar kilon olursa olsun bunu verebileceğini unutma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba😊Öncelikle inşallah her şey gönlünce olur😊Bence yanlış düşünüyorsun. Yani kilolu olduğunu söylüyorsun ve ona söylemekten veya karşısına çıkmaktan çekiniyorsun. Fakat şunu fark etmeni tavsiye ederim. İlk öncelikle fazla kiloya sahip olmakta kötü olan ne var? Ayıp bir şey değil, yanlış bir şey değil, kötü bir şey değil. Bu yüzden kendini yersiz bir şekilde geriyorsun. Hem tipine bakıp fikri değişecekse zaten senin için doğru bir insan olamaz. Senin çekinebileceğin, gerileceğin hiçbir şey yok. Lütfen kendine güven. Sen özelsin. Yolun açık olsun. Kendine iyi bak💮
10 Yorumla
+1 yılTek bir fotoğraf ile buluşma ayarlanması da ilginç olmuş. Yani ne bilim iyice tanımadan görüntülü konuşup jest mimikten bişeyleri çözümlemeye çalışmadan direkt buluşulması bana pek güvenli gelmedi. Tek bir fotoğraf ile tanışmak çok sağlıklı değil. Bence o kişi de sorun etmemişse seni tanımayı amacı farkı ve anlam yüklememiş bazı şeylere. Amaç başka çünkü. Bu kadar anlamsız bir buluşmayı yapmaktansa iptal etmen daha uygun olur ilerde üzülmemek adına. Yine de karar senin tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun birsuru fotoğrafı var ben de ona birkaç tane attım ama boydan değil. Telefonda da bayağı konuştuk
- +1 yıl
Yine de buluşmak için benim açımdan yetersiz.
Sağlık konusunda 16,2b cevap paylaştı. Geçenlerde siteden bir erkek arkadaşın öyle bir randevusu oldu.
Kız çok kiloluymus , beğenmemiş.
Ben de davranışları iyiyse arkadas olurdunuz dedim. Bana sevgili lazım dedi çocuk ta.
Bence herkes açık ve net olmalı olası bir randevu öncesi.
Beklentiler , kırmızı cizgiler bir şekilde konusulmali.
Yoksa sonuçlar kalp kırıcı olabiliyor.
Ya bir de aşırı sekilcilik bence hoş değil. İnsanlar, kolumuza takacagimiz bir aksesuvar değiller. Eminim ki sohbetinden keyif aldığımız birisi, diğer konularda da bize hayal kırıklığı yaratmaz.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
146
Cevap
136Cevap
- Sağlık konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba öncelikle buradaki yorumlara çok takılma derim, neden der isen sana ahkam kesenlerin %80 ni profilinde başkasının resmini kullanıyor özgüvenden bahsedip özgüvensizliğin dibini sıyıran insanlar , dış görünüş ilk çekim için önemlidir eve ama her şey değildir kimse güzelliği yakışıklılığı olan ama saksı gibi duran sohbeti olmayan biri ile olmak istemeZ istese bile bu bir kaç kez birliktelikten sonra biter.. Sen dürüst ol ben kiloluyum eğer bunun için benimle görüşmek istemezsen anlarım de oda belki sadece fizikle insanı bir yere koyanlardan değildir en kötüsü sevgili değil arkadaş olursunuz 🙏 ama gizlersen bu şansında kalmaz bence.. Yalan kandırılmak benim hiç gelemediğim olgular şahsen.. Ayrıca kiloyu dert etme 165 boyunda 55 kg biri idim evlenmeden tam ideal form da evlendip çocuk doğurdum 75 gördüm ve sadece hedefe kitlenip 61 düştüm şu an evlendipim kiloya yakınım profesyonel dağ bisikletçisiyim, pilates yapıyorum, yürüyüş spor delisiyim ve kimse bana 34 yaşındasıb demiyor 4 yaşında oğlumu yeğenim sanıp beni 27-28 sanıolar yani bir şeyi isteyip azmetmen yeterli küçük kız😊 her şey kafa da biter sen sadece dürüst ol, bu arada yüzün güzel demek ki başka resim görmemiş olmadan dahi görüşmek istemiş iyi günler dediklerimi iyi düşün canım🙏
10 Yorumla
+1 yılHerkes zayıf olmak zorunda mı? Biriyle tanışırken kilo ekleyeni ilk defa duyuyorum. Sorulmadığı sürece neden boyum ve kilom hakkında bilgi vereyim ki, dürüstlükle ne ilgisi var? Ya sabır. Erkekler için fizik önemli olduğu için seni dürüst olmamakla suçlamışlar ama komikler. Ayrıca kilolu falan değilsin boyuna göre 75 kilo abartılı değil. Özgüvenin olsun git buluş ezik büzük durma gerçekten güzel fiziğinin olduğunu düşünüyorum. Ayrıca fiziğin için birlikte olucaksa olmasın zaten.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️ erkeklerin bunu çok önemsediğinin farkındayım ben de söyledim o yüzden. Çok saçma buldu çocuk. Mutlaka buluşalım dedi ben böyle şeylere takılmam bu söylediğini unut dedi
+1 yılBı tarihte birisi ile konuşuyorduk foto falan yolladı baktım gayette hoş birisi idi buluşmaya karar verdik dediği yere gittim araç içinde bekliyorum bir yandanda arada aynaya bakıyorum bir cisim yaklaşmaya başladı yaklaştıkça ayna karardı ön sağ kapı açıldı içeriye geçti araba resmen in sağa doğru agnadi o koltuk ya da amortisör olmak istemezdim açıkçası arabayada bindi in de diyemedim hadi bı kahve içelim kahve içmeye gittik giderken arkadaşa ama attım 10 dakka sonra ara diye acil gitmem gerek dedim kahve içerken aldığım yere bırakıp egzozumun dumanını ata ata kaçtım birdaha görüntülü konuşmadan kimse ile ile bulusmadim.
20 YorumlaŞimdi öncelikle kilolu veya şişmansın diye bu devran böyle gitmeyecek,
Eğer özgüvenin yok ise başlangıcı neden yaptın senaryonun sonu belliydi madem?
Diğer bir husus ise şahsi fikir ve görüşümce kilo doğal bir şey bunu bir çiftin problem etmemesi çözüm odaklı düşünmesi mantığındayım sebebi ise insanı fiziği ile değil edebi ile hoş görüyle karşılamak gerek olur veya olmaz hoşlanır veya hoşlanmaz bu hususları yalnızca ona ait değil sen beğenmeyeceksin belki? Problem etme o yüzden sonunu bildiğin senaryoya film de çekme önce özgüvenli ol çünkü bir problem veya aşağılayıcı bir şey değildir göbek :)10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde kilom yüzünden öz güvenim olmuyor. Geçende ben de sosyal uygulamadan biriyle tanıştım ve buluşmak istedi. Tabi ben de kilolu olduğum için buluşmaktan çekindiğimi söyledim. Ama kendisi sorun etmedi. Çünkü yüzümün güzel olduğunu söyledi. Lakin o da asıl onu beğenmeyeceğimi söylüyordu. Tabi ben gene aynı sebebe takılıp duruyordum. Öyle böyle yapa yapa çocukla artık konuşmaz olduk. Fakat ben çocuğu çok özlemeye başladım. Çünkü ona alışmıştım. Sanırım o da beni özlüyor. Onu bekleyeceğim. Ve onun için 2 hafta için de 6 kiloyu vermeye çalışacağım.
Bence sen kilonu sorun etme. Bırak da seni olduğu gibi sevenin olsun. Hatta belki de o kadar kilolu bir kız değilsindir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilodan rahatsızım özgüvensizim dersen kendine haksızlık etmiş olucaksın. Madem buluşmaya cesaretin yok kuzum görüntülü ara cesaretini topla. Dış görünüşe çok önem veriyorsa buluşmayı erteler. Böylece kendini küçük düşürmemiş olursun ve birbirinizi kırmamış olursunuz. Ayrıca dış görünüş tabiki de önemli ama benim çevremde nişanlı, ya da sevgilisi tarafından el üstünde tutulan kızlar barbie gibi değil. Sevilmenin, değer görmenin ilk kuralı hayatının merkezine kendini koy, kendi karakterin ve dış görünüşünle barış emin ol patlamaya başlıcaksın. Ayrıca ülke abaza erkek, para delisi kız kaynıyor dış görünüşün pek bi önemi kalmadı
00 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence boydan fotoğrafını atmalıydın. Sonra kendin daha çok üzüleceksin. Seni isteyen ona göre beğenirse gelsin. Sevgilimin benden önceki konuştuğu bir kız eski halini atmış herhalde 50 kilo falanmış fotoğrafta. Sonra buluşma yerine gitmiş uzaktan bakmış telefonla aramış konuşanın 100 kilo falan olduğunu görünce direkt gitmiş hiç yanına bile gelmemiş. Dolandırıcılıktı yani diyor haklı aslında. Öyle seni uzaktan görüp kaçsalar daha çok üzülürsün onu söylüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben açıkça dedim kilom var diye. Hiç sorun değil böyle şeyler benim için dedi. Lütfen bu söylediğini unut kafamız çok uyuştu buluşalım dedi
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen çok harikasın muhteşemsin kiloların için üzülme bilakis mutlu ol. Fakat senin güzelliğinin herkes kıymetini bilmez. Sakın içinde bulunduğun psikolojiler gereği onun süslü laflarına ve güzel tavırlarına itibar etme güvenme ve kendini ona bırakma sonra çok pişman olursun. Onu uzun süre tanıma aşamasında tutmani tavsiye ederim
20 Yorumla
+1 yılAçıkça soyluyim 87 kiloydum 2 sene önce buluşmaya gidemezdim bulussam ertesi günü olmazdı kafaya koydum zayifliycam diye 75 kiloya düştüm bir çocukla tanıştım sevgili olduk falan onunla birlikte 68 kiloya düştüm ama ne oldu ayrıldık yani kilonun bir alakası yok zayıfladım şimdi bebek gibi kızım kilomu gostermiyorum göğüslerim kalçalarım. buyuk belim incecik tam olarak bir erkeğin aradığı fizikte bir kızım ama doğru sevgiyi bulamıyorum bu yüzden emin ol seni böyle sevmesi daha iyi olur yoksa apart derdine düşünüyorlar
11 Yorumla
+1 yılŞöyle bir durum var ben de işte fotoğraflardaki gibi dehilim burnum falan daha buyuk görünüyor diye takiyordum iste cildim pürüzlü falan ozguvenim yerle birdi gittim çocuğa soyledim bu yüzden bulusmayalim diye o da sacmalama dedi neyse buluştuk ve hersey normaldi ve dedi ki bu kadar takma insanız sonuçta sen de ozguvenini yüksek tut zaten dis görünüşüne bakıyorsa gerek yok o insana önemli olan karakter ciddi manada söylüyorum sohbet edebilmek kendini çok güzel bir şekilde ifade edebilmen daha önemli kendine güven neden herseyi takip mutsuz oluyoruz ki aslında takmayıp mutlu olmak varken
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seni seviyorsa dış görünüşüne bakmaz kilo dediğimiz şey rakamlardan ibarettir kendimize inandığımız ve istikrarlı olduğumuz sürece bu rakamları değiştirebiliriz önemli olan sadakat, sevgi ve saygı eğer bunlar insanda yoksa isterse manken olsun o ilişki yürümez bir süre sonra
10 YorumlaSağlık konusunda 382 cevap paylaştı. Böyle sorular görünce üzülüyorum kadınlar hep erkeklere kendileri beğendirmek zorunda resmen algı oluşturuyorlar. Ki çoğu erkek kendine bakmıyor bakımlılarda zaten bunlara önem veriyor. Kilo verilebilecek bir şey canın nasıl istiyorsa öyle yap. Gittiğinde bunu bilerek buluşması daha mantıklı. Buluştuktan sonra ters bir konuşması hareketi seni kırabilir ve gerçekten öz güvenine zarar verir buna müsade etme
02 Yorumla
+1 yılSeni beğenmeyeceğini düşünüp reddetmeyi istiyorsun ki böylece sen kırılmayasın, seni beğenmeme ihtimali olamasın fakat sen onu reddettiğinde neler hissedeceği umrunda bile değil. Kırılırsa da kırılsın yeter ki sen kilona güvenmediğin için gittiğinde reddedileceğinden korkup kırılma değil mi? Ne diyebilirim ki? Bencillik her zaman dürüstlükten daha baskındır.
00 Yorumla
+1 yılYarın buluş mesafeli dur (bazı şeyler değil hiçbir şey yaşama sadece sarıl nezaketen) normal sohbet et kilonu umursama hayat bu zayıflasan da ilerde evlenip çocuk sahibi olup kilo alabilirsin. Bu çocuk gerçekten doğru kişiyse zaten yarın o buluşmada kilonu önemsemeyecektir. Sen özgüvenli ol şunu asla unutma senden 1 tane var olmasa da istemese de o seni kaybeder. İstemezse seni sen deZayıflarsın diyete başlar spor yaparsın bu kez o döner kabul etmezsin yani her türlü sen kazanan olursun asla sıkma canını.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yıliptal etmeden önce
beni gör bilgi sahibi o diye kendinden bahset ve foto at
direk iletişimi kesmek falan iyi bişey değil
bu özgüven kaybedecek kötü olacak bir durum değil herkes 90 60 90 olacak diye bir kural yok
sana sen olduğu için değer veren biri buna takılmaz
ama önceliği bedenin ise zaten bi cacık olmaz00 Yorumla
+1 yılYani bence bu buluşmayı iptal et oraya gidip her hareketinde vs moralini bozacağına ama bir sonra ki buluşmaya kadar da normal halini fotoğraf olarak vs göster çocuğa bir şekilde kilolu olduğunu bilsin sende rahat ol ve özgüvenli ol herkes ince belli 40 kilo olmak zorunda degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle buluşma. Kendimden biliyorum. Önce Bi görünce bakışları devriliyor sonra ilgisiz ve soğuk olmaya başlıyorlar ve kendini b**ok gibi hissediyorsun berbat Bi his bunu bir kez yaşadım ve Bi daha asla kimseyle buluşmadım. Çok berbat bir histi düşündükçe hâlâ canım acıyor inan keske diyorum hep keske hiç buluşmasaydım. Kendimi hiç o kadar değersiz hissetmemiştim.
31 Yorumla- +1 yıl
Karaktersiz olan o erkekmiş, insan insanın halinden anlamalı, güzel canını sıkmamalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluş... Ama sakiiiiiinnnn sana iltifat falan etti diye yatağa girme onla. Birçok erkekte şişman kadin fantazisi var.
Bende sismanken evlendim eşimle. Sonra şişmanım diye zayıf kadınlara bakmaya başladı. Eşim de şişman. Bende ayrılma kararı aldım ve şimdi sportif srvgilim var. Eşimden çok daha dürüst ve kendine güveni çok daha yüksek. Beni de tipim den dolayı değil karakterimden dolayı seviyor..30 YorumlaSağlık konusunda 10,2b cevap paylaştı. boy kilo nedir? çocuğa de açıkça.. balık etinden de halliceyim hala istiyor musun buluşmayı diye.
20 YorumlaSağlık konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kilolu bir kadınım senin için problem olacaksa buluşmayalım de.
81 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa seninle ilgili kafasında ne olduğunu bilmiyorsun ki? Belki de hayal kırıklığı olmayacak ya da bu haline bi yorumu olmayacak bide böyle düşünür müsün lütfen?
Herkes manken gibi olmak zorunda değil.
Ha gerekirse söyle için rahat etsin ama özgüven sorunu yaşama böyle bişey için.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kimse için kalıptan kalıba sokma istesen gayette güzel kilo verebilirsin kendinen utanma daha da özgüvenini etkilersin biraz spor yapabilirsin gayette üstesinden gelinebilir kendini böyle şartlandırma ben şişmanım kimseyle buluşamam görüşemem diye düşünme bazı kadınlara çokta güzel yakışıyor milletin ne düşündüğünü bu kadar takma bende takan birisiydim az da olsa azalttım istediğimi yapıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence gerçeği de eğer seni gerçekten benimsediyse sorun çıkarmaz ama eğer demeden onunla buluşmaya gidersen evet hayal kırıklığına uğrayabilir. sadece empati yap, sen güzel fiziği düzgün biri olsaydın ve o oğlan şişman olsaydı ve sana şişman olduğunu söylemeseydi onunla ilk tanışmanızda ne hissederdin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkinim, kızların istediği boyda değilim, omuzlarım geniş değil, zeki ve eğlenceli biri değilim; penisim de küçük. Yani hiçbir zaman sevilmeyeceğim. Eğer kilonuz dışında benim gibi bir sorunlarınız yoksa yani engelleriniz; o zaman kasmayın ve kilo vermeye bakın.
00 Yorumla
+1 yılAkşam fazla yemişim, 1 günde kilo aldım de. Bugün buluşmayalim de😂
Ciddiyim, aslında diyebilirsin, az bişey kilo almayı bile kafaya takıyorsa kesin iyice zayiflamayi da başarır diye düşünebilir😊☺😊10 Yorumla- Sağlık konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ona karşı gerçekten ilgin varsa bence iptal etmemelisin. Biliyorum dediğim sana deli zırvası gelecek ama kendinle barışman gerekiyor. Seninle vücuduna göre ilişki yaşayan tipten de hayır gelmez zaten emin ol
16 Yorumla- +1 yıl
Bizim dükkana yalan geldi. Borcun varmış öyle dedi.
- +1 yıl
Sana zahmet öde
- +1 yıl
Yok senden istiyor ille de sen ödeyecekmişsin.
- +1 yıl
Ödemirem
- +1 yıl
Hayri hanım , ciğer tomografiniz geldi. Size kötü bir haberim var. Yalan ciğerlerinizde yuva yapmış. En kısa sürede yalanı bırakmalısınız.
- +1 yıl
Sen de kamyon arkası sözlerini mi bıraksan :(
Sağlık konusunda 384 cevap paylaştı. asla iptal etmeyin hanımefendi eğer sizi o kişi gerçek aşk ile seviyorsa kilonuzu mesele etmeyecektir gerçek aşk her şeyden üstündür hanımefendi
40 Yorumla
+1 yılHer ihtimale karsi. Etine dolgun bir kadin oldugunu söylemelisin ve eklemelisin, "seninle iyi anlasiyoruz, arkadas kalsakta olur". Cok özgüvenli olmasanda, öyleymis gibi görünmelisin. Özgüvenli insanlar her zaman daha cekicidirler. Civik hareketler yapma, hanimefendi ve eylenceli ol.
20 YorumlaSağlık konusunda 312 cevap paylaştı. Saçmalama lütfen ya dünyanın sonu gelmişcesine tarzda davranma ben şişman balıketli kadınlardan hoşlanıyorum mesela yemin edebilirim hatta bunun için ama hoş olmaz güzellik kalpten geçer
21 Yorumla- +1 yıl
👌
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu olayın sana bi ders vermesi gerek nedir o ders? Bundan sonra biriyle tanışınca buluşma noktasına gelecekse o adamın seni beğendiğinden emin ol. Yok buraya kadar gelip vazgeçeceksen hiç bu kadar uzatma konuşmayı yoksa üzülen sen olursun.
00 Yorumla Açıkça söyle. Kendine güvenin olduğunu belli et ama. Ben kilolu biriyim ama kendimi böyle de seviyorum, eğer sen bunu sorun edecek karakterde biriysen hiç buluşmayalım de.
10 Yorumla
+1 yılInternetten tanışmak bılmedıgın siteden telefon sıparıs etmek gıbıdır. Ne çıkacağı asla bellı degıl sadece dıs görünüş olarak algılama ama belkı de kendını maskesiyle tanıtan Srffsızın tekı. İnsanlara bu kdr guvenmeyın ısabet olmus ozguvensızlıgın, bazen hayat kurtarır ozguvensız olmaaak
10 Yorumla- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBurdakileri dinleyıp bu bir sorunmuş gibi adama gidip ben şişmanım deme. Ya görüş kendine güvenip ya da görüşme. Sankı sorunluymuşsun gibi kendine eziyet etme bence
10 Yorumla
+1 yılBen eşimle tanıştığımda en kilolu halimleydim. Doğumdan sonra bile o kadar kilolu değildim. Kullandığım ilaçlar kilo yapmıştı ama eşim benimle sevgili olmak için uğraştı yani belli olmuyor nasip
10 Yorumla- Sağlık konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılbence gitmeden bi foto yolla sende hayal kırıklığına ugrama oda kalp kurmamış olursun ve kendine güven seni giziginle yargılayanla hiç arkadaş olma zaten
10 Yorumla Öncelikle kimse dört dörtlük değildir. Kilolu olabilirsin, ne var bunda? Bence kendine haksızlık ediyorsun. Hatta belki sen onu beğenmeyecek ya da hoşlanmayacaksın. İlk buluşmaya gidiyorsun sonuçta. Tanışırsınız, konuşursunuz baktınız olmuyor konuşup yollarınızı ayırırsınız.
10 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. 1 kendinle barış
2 dış görünüşün veya vücut ölçülerin korkun olmasın
3 kendinden bahset kabul ederse buluşursun etmezse boş ver gitsin22 Yorumla- +1 yıl
Genelde yaşı 18-30 arası erkekler hep vücut ölçülerine takık ve mükemmel bir beden beklentisi içinde olurken 30-45 arasındakiler daha gerçekçi oluyor. Bir erkeğin bir kadına vücudunu esas alma demesi çok iyi bir şey. Bu toksik güzellik algılarına hizmet etmemek de öyle.
iptal etme özgüveni hissetmiyorsan bile içinden! özgüvenli olarak görün onu kazanana kadar 😍😍 ve insan kendine çalışmak hiç ayıp değil şişmanlığı sevmiyorsan zayıflamak için kendine çalış canım herkesin kendisinin sevmediği şeyleri vardır yalnız özgüvenini kaybetmeyip kendisine çalışmalı
00 YorumlaSağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. gizli saklı başlayan ilişki iyi gitmez, kendine ona karşı hep mahcup hissedersin. Gwrcegi söyle eğer bu şekilde görüşürse hem kafan rahat olur hem de kendine ona karşı mahçup hissetmezsin
00 YorumlaSakınn kendine küsme seni böyle kabullenmeli bende işitme engelliyim kulaklarımda problem var diye çoğu erkeği iptal ederdim ne kadar istesemde artık kendimle küs değilim beni kabul eden böyle etsin diyorjm beterin beteri. Var ne kusurlar var dert etme kuzucum yapma git söyle kiloluyum ve takıntım var de güzelce alacağın cevaba göre buluşmaya git zaten iğrenç bir cevap verirse o kendi pislikliği onun UNUTMA ÇOK GÜZELSİİNNN 💋💋💋
00 Yorumla
+1 yılZayıf veya kilolu güzel ve çirkin seven insan emin olki bunlara takılmaz görünüş gelip geçicidir önemli olan yürek ve kalptir kendine haksızlık et neysen osun ve hiç çekinmeden git buluşmaya
00 YorumlaSağlık konusunda 984 cevap paylaştı. Kendine güvenin olsun biraz.
Erkekler kilolu kadında sever…
Sen böyle yaparsan bu daha kendinle barışık değil nasıl anlaşıcaz bununla diye düşünebilir. Doğal ol yeter.00 Yorumla
+1 yılBence dürüst ol. Eğer buna rağmen buluşalım derse o zaman gidersin.
30 Yorumlabence iptal et. Neden biliyor musun dürüstlük olmadığı için. Belki çocuk her şeye rağmen isteyecekti ama seni gördüğü andaki şaşkınlığını gizli tutamazsa ikiniz içinde kötü bir buluşma olur. Foto vs at derim
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ona kilomla ilgili iyi veya kötü hiçbir şey söylemedim. Kilomu sormadı ben de hiç öyle bir konu açmadım. Direkt yalan söylemiş sayılmam aslında ama işte tedirginim
Soran+1 yılDürüst olsa isteyecek miydin onu
Soran+1 yılBen bu kadar insan arasında seni dinledim ve yazdım çocuğa. Dedim böyle böyle kilom var çok rahat hissetmiyorum. Benim için hiç sorun yok dedi bu söylediğin şeyi unut lütfen dedi. Kafamız çok uyuştu buluşalım lütfen dedi
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- Sağlık konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılVarsa normal bir fotonu atsana belki düşündüğün gibi değilsin daha güzelsindir. BUna erkek gözüyle biz karar verelim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım birbirinize açık ve net olmalısınız keşke söyleseydin boyum kilom böyle diye veya resim atsaydın. Bu özelliklere takılan birisi ise zaten hemen belli olurdu ona göre hareket ederdin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen açık açık söyledim kilom var buluşmak istemeyebilirsin diye. Benim için hiçbir sorun yok lütfen bu söylediğin şeyi unut dedi. Kafamız çok uyuştu buluşalım vs dedi
kesin daha çok üzüleceksin buluşmaya gidersen. engelle iletişim i kes
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden üzülcem
Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Etme bunun önemi yok bazen kişilik her zaman önemli
20 Yorumla
+1 yılBuluşma günü arama mesaj atma
Kendiliğinden iptal olur20 Yorumla
+1 yılHayır seni bu ruh haline getiren insanlar utansın, inadına git be.
Beğenmezse kendi kaybeder.20 Yorumla- Sağlık konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılDürüst ol şişman olmak utanılacak bişi değil eritirsin en kötü
25 Yorumla- +1 yıl
Kilo vermek düşündüğünden daha zor
- +1 yıl
Biliyorum göbeğim var benimde
- +1 yıl
6 ayda yarı yarıya azalttım ekmeği kestim ve sadece çorba, salata, para olunca et/tavuk
- +1 yıl
+şişman diye ayrılırsa doğru kişi değildir
Özgüvenli olun. Buluş. Hatta buluşmadan önce fotoğrafını da at. Beğenmezse onun bileceği iş.
20 Yorumla- Sağlık konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılResminizi atın, sorun edeceği bir şeyse buluşmayın. Etmeyeceği bir şeyse buluşursunuz.
20 Yorumla
+1 yılSeni cok iyi anlıyorum. Bende kilo takıntılıyım. Düşündümüz kadar kötü gözükmüyor. Bence dürüst ol ve biraz sisman oldunu söyle. Buluşmak işterse buluşursun istemezse sal gitsin.
(Bazı yorumlar cok toksik keşke ölseler)20 YorumlaSenin için sorun olmazsa özelden konuşalım mı? Bu konuda sana yardımcı olmak isterim. 😊
25 Yorumla- +1 yıl
Kendini olduğu gibi gösterse bile ileride sorun olacak. Yakınımın başına geldi. Kız baştan söyledi öyle fazla bir kilom falan yok dedi. Çocuk ben seni destekliyorum bilmem ne zayıflarsın dedi. Kızı buluşmaya çağırdı kendisi gitmedi. Yanında bende vardım. O kadar çok ağladı ki. Sonra arkadaşlarıyla kızın hakkında bayağı konuşup dalga geçmişler. Uzun süre kendine gelemedi. Oysa ki baştan söylemişti her şeyi. Bile bile kabul edip sonrasında buluşmalara gelmeden uzaktan izleyip dalga geçmesine ne demeli? Boşuna gitmesin. Çok üzülecek çünkü.
- Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani foto atıp konuşmayı kesecekse kesseydi niye buluşmaya kadar getirdin ki? ben olsam sadece buna kırılırdım kilolu oluşuna değil
00 Yorumla - Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞişman olabilirsin neden sorun ediyosun ki senin tatlılığın güzel bakan gözlerin yeter şimanlığı falan sorun etme sakın buluş tanıştığın kişiyle
00 Yorumla - Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence geri adım atma ucunda ölüm yok ya sonuçta canını almayacak dimi beğenmezse kendi problemi bence buluşmalısın istediği fotoğrafıda at
00 Yorumla - Sağlık konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvensiz durma karşısında ezik gormesin seni direk yaz de benim halim budur anlayış gosterip gostermemek sana kalmiş saygı duyarim görüşüne de geç
00 Yorumla Oyle bu isler kısa arkadaslarimla da bulusmak istemiyodu kizlar siz de oylesiniz zaten neye agliuosunuz burada otur evde esra erola bak anca
00 Yorumla- Devamını Gör (222)
Devamını Gör(267)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem