AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Buluşmakta iyi etmişsin
Covid döneminde kapanmalardan dolayı çok kilo aldım diyebilirdin. Bende almıştım bir ara öyle derdim.
Sadece dış görünüşüne önem vericekse bırak zaten
O zaman niye söz verdin
Kilon buradaki kızların görüşlerinden fazlaysa iptal et buluşmayı, düğününde sırtında buzdolabı taşımak istemez sonuçta
sana mı kaldı dümbük
dümbük mümbük hayır bilader sen eşşoleşşek zibidi seni
Gerçekten adamsa dış görünüşüne önem vermeyecektir
Şişmansan niye konuşuyorsun ki? Beğenmez seni.
Herkesin zevki başkadır mesela benim arkadaşım balık etli yani şişman kızlardan hoşlanıyor yani kişiden kişiye değişir bilemezsin bunu..
@Sevmiyorkk Ben sevmem. Sadece seks için birlikte olabilirim. Başka türlü olmam.
Sevgi bir hiç dimi sizin için ve açık açık seks demene gerek yoktu senin fikrin o olabilir ama kişiden kişiye değişir dedim sana sormadım sevip sevmediğini beni ilgilendirmez de
Ve yüz kilo geçici şeyler...
@Sevmiyorkk Ben senin yorumuna atlamadım tatlım. Sen benim yorumuma atladın. Ayrıca seks bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel hediyedir.
Senin düşüncen öyle herkesin değil neyse tartışmıycam
@Sevmiyorkk Siz tabi sevmediğiniz insanlarla sevişiyor olabilirsiniz. Bizim gibiler sadece sevdiklerimizle sevişiyoruz.
Sen ciddi misin daha önce kimseyle böyle bir şey yapmadım pardon da önüne gelen herkes sevişmedİ
sevmem diyip sadece seks yaparım diyen sen siz diyerek herkesi lekeliyosun bravo şcisşclsmdööa
@senaçakr4838 Kişiyi değil , fazla kiloyu sevmem. Fazla kilolu olan biri ile sadece seks için birlikte olurum. Sonra zayıflatıp aşık olurum. Nasıl ama denklem? :D
bu tam bi karaktersizlik dediğim hala arkasındayım anlamamış olabilirsin normal
@senaçakr4838 ne alaka? Niye karaktersizlik olsun? Sevişmek istemek karaktersizlik mi oluyor?
buluşmanıngüzel geçmesine çok sevindiim
Söyle. Öyle daha iyi.
Belki kilolu seviyor?
Kendine güven görünüş her şey değildir
Korse tak git balık etli sansın
Çocuğa anlat kilonu falan seninle konusmak icin soylemeidn de duzgun biriyse bisi demez
Kendini olduğun gibi sev
Şişman ol ne olacak keşke benim le bulussan
Öz güvenini toplamalsn
Korse giyip git ya da söyle böyle böyle diye
En başta niye demedin
Oda biliyor. u şişiman oldugunu
Etme bence seni seven oyle sevsin
Şişmanım diye seninle buluşmak istemiyorum de
Dürüst insan her zaman kazanır
Seni beğenen öyle beğensin
İtiraf et görünce şaşırmasın
De zaten sonucu biliyorsun uğraştırma bari
Buluşmayalım de neden diye sorunca işim var de.
Belli olmaz
Şansını dene
Olsun ya hiçbir şey olmaz iptal etme bence
Kiloluyum deme özgüvenli ol ve çocukla buluş zaten seni dış görünüşün için istiyorsa boşveeer
Aman boş ver o çekinsin sen niye çekiniyorsun
Ya bana niye instagramda kimse yazmıyor
Çirkinsin demekki
@Buraktheemiserable değilim güzelim hatta çok fazla kişiden duyarım bunu. Erkeklerinde çoğu da bakar ama soğuk oldugum icin pek yanaşmazlar
Valla güzel kıza şeytan olsa bile yazarlar normalde dhhdhds demekki zannettiğin gibi güzel değilsin
@Buraktheemiserable sen öyle düşünebilirsin. Ama güzelim
Neden yapmıyorlar o zaman?
@Buraktheemiserable instagramda 2 fotografım var. Yazan nadir oluyor. Benim bir arkadaşim var allah affetsin gercekten güzel değil ama o kadar çok yazan var ki bilemiyorum hem gercekte hem sanal da.
Belki de senin dindar olduğunu düşünüyorlar, yani afedersin bu vermez falan diye düşünüyorlardı belki dhdhhdhd
@Buraktheemiserable kapalı biri degılim ama belki öyle düşünüyor olabilirler
Hmmm merak ettim ya, takip attım özelden yazsana birsey soracağım
Aman sen at hdhdhshs
@Buraktheemiserable attım
Ya sen de 1 Xp sin yazamam sana, napcan_adimixx
Bu hesaba yazsana fake hesabım, sen gerçek hesabından yaz ama
Çabuk yazsana çıkıcam evden
@Buraktheemiserable 1 xp degilimki 8 xperim
Nasıl yazmıyorlar ya, profilin de gül resmi olan kadın profiline bile yazıyolar :) Yani sıradan tipi olan bi kıza bile en az 10 kişi yazıyo her gün valla garip sana yazmamaları. Bu arada seni merak ettim he acaba nasılsın çünkü güzelim diyosun o yüzden görmek isterdim valla:)
Bana ulaş
Bana yazsana o zaman, benb1 xperim
@Buraktheemiserable mesaj gönderemezsin diyor
Hmm fake hesaba niye yazmıyorsun
Bana tkp isteği gönder ben yazarım
@AfiliYlnzlık Bi sg in aw
Kes ananı s. kkerim senin gevşek canı isterse yazar istemezse yazmaz sana ne oluyo alagavat
@AfiliYlnzlık Allahını abazasi niye her gördünüz kıza atloyonuz Mina konuklarım
Mk oğlu saatlerdir kıza atlayan sensin bana yazsana bana yazsana diye. Beynini s. kktiğim kendine bakmadan millete konusuyo bide cibiliyetini s. kktiğim.
@AfiliYlnzlık ben senin gibi abazan miyim kıza birsey soracağım mk malı
Sktr git kodumun iti seni bişey soracakmiş 😂😂 hep aynı palavra mk kimi yiyosun sen bişey soracaksan burdan sorarsın dngil sanki dersin profilde foton var zaten kim olduğun belli değil kimi yiyosun sen. Ben direk olarak kısa tipini merak ettim dedim görmek istedim bu kdr çünkü güzel bi kızım dediği için, sanki kıza buluşalım dicem mk davarı seni. Senin gibi kıvırmıyorum yok bişey sorcam yok bilmem ne
@AfiliYlnzlım mk mali kıza yürüyecek olsam böyle mi yazarım kıza, demekki çirkinsin bile dedim yürüyecek adam böyle mi yazar
Ya kes boş yapma mk senin gibileri çok iyi biliyorum ben. Bende kıza güzelsin demedim ona bakarsan sadece kız kendini güzel bulduğu için merak ettim dedim bu kdr. Ben abaza oluyorum da sen mi olmuyorum dlyarak bişey soracak olsan burdan sorarsın zaten karı gibi kıvırma karşında saf bi kız yok senin 😂😂
Şişmanın tadı başkadır, kaç kilosun?
ben özgüvensiz bir pçm de
Bence sende öylesin gizli üye puhahajs
zktrp gidebilirsin o zaman her şeye burnunu sokan mªl
kezban anandır yşvk köpek
kaybol hadi
Söyle bence de. Buluşup moralin bozulacağına
Kilolu kızlarda çok tatlı oldugun gibi davran
rejime başladım gelemiyorum de
Kaç kilosun ki? Keşke baştan deseydin.
Şişman olduğunu bilmiyor mu?
Kiloli olduğunu söyle ama öz güvenim yok deme
Zayıfla oyle git
😂😂 aylar seneler sonrami gitsin 😮
😂😂 begeniyorsa bi kac ay beklesin
@wolverayn sağ ol kanka ya
Bir kac kesin degilmi idda kuponu gbi oldu senin ki ya zatifliyamzsa dahada stres olursa 😉
😂😂 kiz azme gelir bence daha da iyi görünür. Hem o zamana kadar karşısındakinin sabrını da ölçmus olur
Ohooo yani alici gozuyle testde etsin cocugu bi 😂😂 bence sen minik minnacik bisiysin ondan boyle rahat rahat konusuyorsun 😂
Yoo degilim ama yapacak bi sey yok 😂
😂😂benim için olmasa da kendin için yap bunu
Ahaha yapmam icin yapacagim birinin olmasi gerek 😂😂 basari icin hedef lazim boyle dusun 😂😂😂
En başta söylemen gerekirdi.
En başta dediğin daha 3 gündür konuşuyoruz. Dedim ama şimdi söyledim kilom var diye. Hiç sorun yok dedi lütfen öyle düşünme falan dedi. Yarın buluşcaz bakalım nolcak
Keşke boydan fotoğrafinı da atsaymışsın ama neyse... Seni sevmişse bunlara takılmaz zaten. Umarım güzel geçer..
zayıflayınca buluşalım
Bi bahaneyle ayrıl ve diyete gir acil
sismanlar tatli olur neden dert ediyosunki
Hayır muhakkak git keşke dememek icin
şişmansan neden konuşuyorsun troll
Hikayeye biydan fitonu at direkt söyleme
Dürüst olmakta fayda var
Dürüst ol karşı tarafı kandırmak senin yaptığın
Buluş ama senin tipine bakıcak biriyse bırak zaten
bence en doğrusu bazıları şişman sever
Boş ver onu
Dürüst ol