Karşılıksız aşkıma son kez veda etmeli miyim yoksa etmemeli miyim?

Selam arkadaşlar, inanmayacaksınız ama bu yazıyı amerikadan yazıyorum. Yaklaşık 8 ay önce dil eğitimi için amerikada bir dil okuluna geldim ve 15 gün sonra kursumu tamamlıyorum ve türkiyeye dönüyorum. 4 ay önce burada benim gibi dil öğrenmeye gelmiş türk bi çocukla tanıştım güzel bi arkadaş grubumuz vardı okulumuzda büyük bir kampüs gibi ve yurtlarda kalıyoruz. Neyse çocukla çok iyi anlaşıyorduk aramızda 3 yaş vardı yani benden 3 yaş küçüktü ama ben içten içe neden bilmiyorum ondan hoşlanıyor gibiydim oda sanki bana karşı boş değil gibiydi sürekli bana iltifatlar ediyor yaptığım her espriye gülüyordu ve benimle ilgileniyordu. Bir akşam ben açılmaya karar verdim ve biz buluştuk ve bana büyük bir cesaret geldi ve ben onu öptüm ve oda bana karşılık verdi her şey çok güzeldi uzun zamandır kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim. Ertesi gün her şey çok farklı olucak zannederken bana bi mesaj geldi ve mesajda ''seninle bir şey konuşmam gerek, evet dün gece bişeyler yaşandı ama biz arkadaşken daha iyiyiz seninle olan arkadaşlığıma değer veriyorum.'' bende peki haklısın benim hatamdı üzgünüm keşke hiç yaşanmasaydı diye cevap verdim. O gün kendime gelemedim çok üzüldüm çok kırıldım. Ertesi gün her şeyi unutmaya karar verdim ve onu okulda görüp selam vermek için yanına gittim ve benim yüzüme bile bakmadı. Ortak arkadaşımıza anlatmış ve ben artık onun yüzüne bakamam utancımdan demiş. Ben bunu duyuncada çok şaşırdım neden ne olduda yüzüme bakamıyorsun alt tarafı iki öpüştük. Ve amerikadayız rahatız ne var bunda bu kadar büyütecek? Onunla olan arkadaşlığım eskisi gibi devam etsin istedim ama o arkadaşlarıma ''ben onunla birdaha konuşamam, nasıl yaşandı o gece anlamadım, ben ona hiç o gözle bakmamıştım'' tarzında şeyler söylemiş. Pişman olduğunu açıkça belli etti yani. 3 aydır asla konuşmuyoruz bu arada banada açıkça söyledi seninle arkadaşta olmak istemiyorum dedi. Ben onu her gördüğümde kalbimin çarpıntısına ve dizlerimin titremesine engel olamıyorum. Karşılıksız aşk haline geldi artık. Gurursuz gibi gözükebilirim belki ama seviyorum onu. Yolda birbirimizi gördüğümüz yerde kafamızı çeviriyoruz asla selam sabah yok. Biz böyle olucak kadar ne yaşadık anlam veremiyorum. Bunun böyle olmasına dayanamıyorum ve türkiyeye döneceğimide biliyor. Sizlere sorum sizce gitmeden bir gün önce ona mesaj atıp son bir kez görüşüp arkadaşlığımızı düzeltip vedalaşmak istediğimi söylesemmi? Bunu yapmaya çok korkuyorum ama bi yanım yapmak istiyor lütfen bana akıl verin şimdiden çok teşekkürler.
Karşılıksız aşkıma son kez veda etmeli miyim yoksa etmemeli miyim?