Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim böyle söyledii;
-Sende haklısın seni çok sinir ediyorum ben seni sinir etmesem böyle olmaz özür dilerim 🥺Eh böyle de olsan seviyorumm seni
-Sende haklısın seni çok sinir ediyorum ben seni sinir etmesem böyle olmaz özür dilerim 🥺Eh böyle de olsan seviyorumm seni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha rahat davranmaya çalış kendine hakim ol böyle durumlardaa sonra zamanla düzelir böyle yaparsan
Öyle mi yapiyim sence. En son sinirli bi çıkış yaptım o da görüldü attı. Özür mü dilesem🥺
Dile bu durmdan kendinin de rahatsiz oldugunu ve en kısa sürede düzelteceğini ve ona bu konuda sana destek olması gerektiğini söyle
Spora başla kıyafet tarzini değiştir diksiyon eğitimi al illa estetik gerekmiyo bakım yap cilt bakımı vs saclarını yüzüne uygun bi şekilde kestir falan böyle daha doğal bi değişim olur
Yazdim ya
Sen blirsin bisey diyemem
şu an b3nde öyleydim sonra ara ara vererek düzelttik ama ben duzeldim o tavir almaya başladı bu seferde sonra hep bir bahane buldu bende aldattığını düşünüyorum vs derken bitirdim.
Yaa kötü olmus. Biz bu zamana kadar zor şeyler yaşadık hicbir sekilde ikimizde ayrilalim demedik. Boyle birseyi asla dusunmuyorum. Sadece benim sinirlerim daha fazla bozulmaya basladi o da gonlumu almiyor ki😒
Heh benimde böyleydi tam 2 ay poh pohlama bile yoktu sadace sen yaz diyip duryor alttan almamı bekliyordu bende o an anladım ki karşımdaki insan benim piskolojimi bozuyor ben ona da söyledim bozuyorsum beni dedim ara verelim dedi ama başka kızla yakaladım falan sksk
Demek ki artık sabrın taştı
Nasıl düzelebilirim acaba ya
@Djjshs ahahhahaa ne alaka ya
Ameliyet olucak bi şey yok yüzünde. Saç şekilini değiştir ve sakal bıyık çıkaran karışımlar kullan. Kirli sakallı biri olursan daha iyi olur bu kadar basittt 💛
@Djjshs karaktere bağlı eğer karakterinde bi sorun varsa önce kendini düzelt:) Ameliyata vereceğin parayla kıyafetler al tarzını değiştir. Mesela spora git bi değişiklik olur hoş olur. Ama bencede ameliyata gerek yok
Kanka kız dğru söylüyor
@Djjshs evett olur yani daha güzel durur ama bence gerek yok. Tabi siz nasil iyi hissederseniz
Amlieyat olacagına spor yao vücut yapın kızları etkiler. Saç şekilni değiştir. Sakalına da bir şey yap bu kadar basit. En azından ameliyattan daha basit
Ya abi bi sal ya taktik veriyoz almıyon dinlemiyon kafanın dikine gidiyon ne yapıyorsan yap ya
her iliskide olan seyler
Tanıdık geldi bir yerden
şldfslşfldşs acaba nerden
Jfjddk
Biraz rahat davran
Olmuyor ki yapamıyorum. Güzelce konuşayım diyorum ama sevgi sözcükleri söylemek güzelce konuşmak içimden gelmiyor artık
Aaaaaa
Senin psikolojini bozmuş
Cidden öyle bu zamana kadar çok sakin aşk dolu birisiydim. Ailesinin yaptıkları bu olanlar şakaları ve ara sıra kıskandırmaları sinirimi bozdu
en doğrusu ayrilik