Genelde bu ayrılık kararı kadından gelirse şöyle bir durum yaşanır.. +K.. Ayrılalım yürümüyor. +E. Tamam ayrılalım. +K.. Kadınımız sazı eline alır ve kendi çalar kendisi oynar. Neden hemen kabul ettin. (türkçe meali neden yalvarmadın banadır). Bir yerden, bir kişiden ayrılma fikri akla düştükten sonra kalmak çok da mümkün değildir. hemen her ayrılık isteğinin bir sebebi vardır ve genelde problemin çözüleceğine dair olan inanç yitirilince kişi son çareyi ayrılıkta bulur. Bu noktadan sonra uzatmadan ayrılmak gerekir. Çünkü uzun vadede gerçekleşmesi zor olan "değişeceğim" vaatleri kişileri yıpratmaktan, ayrılığı geciktirmekten başka bir işe yaramaz. "İyi de kardeşim her şeyin bir sebebi olmak zorunda mı?" bence her şeyin bir sebebi olmak zorunda değil. Bir kişi sebepsizce, anlam veremediği bir nedenle ayrılmak istiyorsa en iyi ihtimalle sıkılmıştır ve er ya da geç gidecektir çünkü o zamana kadar yapmadığınız (veya yaptığınız) şeyleri yapmaya (ya da yapmamaya) başlamak sizin için genelde sürdürülebilir olmayacaktır. Ayrılığı; ilişkiye hareket getirmek, sizi denemek gibi saçma sapan nedenlerle gündeme getiriyorsa tek kelimeye dahi gerek duymadan bitirmek en sağlıklısı olacaktır...
Ayrılalım diyen gitmekte kafaya koymuşsa dur demenin manası yok. Kabul etmekten başka bir şey elden gelmez. Bir söz gördüm çok güzel dediydi.''Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan, tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter''
Sapkınlık yapip ya "bensimsin ya toprağın ullennnn" mi diyecek? ya da gururunu kırıp yalvarmak? Ayrılık gibi önemli bir mevzunun şaka, "değerimi anlama" stratejisi olmayacağına göre... çoktan gitmiş değildir ama kendisine ve karşındakine saygısı vardır demek.
“Ayrılalım” demek kolay değil, o raddeye gelmişsindir ve söylemişsindir. Eğer karşı taraf ayrılmak istemese susmaz, gitme demek zor değil. Ki her insanın “gitme” dediği biriler olmuştur, sevdiği için. Sevgi bittiyse, çabalamak yerine gitmesini izlerler bu da ayrılık kararı alan tarafın doğru bir seçim yaptığını gösterir. Aşkı gurura kurban etmek ne kadar doğru bilemedim. Hani şimdi “ayrılalım” diyenin arkasından yalvaracak mıyız diyenler var :D ayrılma kararı öyle kolay alınmıyor, her iki tarafında kendini sorgulamadı gerek
Evet aklıma şu söz geldi bunu okuyunca hani diyorlar ya hep işte giden suçludur kalanını daha sonra yazar demişki aslında kalan suçtur çünkü gidenin gitmesine izin vermiştir aslında o çoktan gitmiştir diye bence evet yani ayrı lazım deyince hemen evet diyorsa karşı taraf aslında çoktan gitmiştir
Alakası bile yok. Genelde kadınlar da olan şöyle saçma canım bir durum var ki bana aşırı ergence geliyor. Ayrılalım deyince hayır gitme demeyi bekliyorlar. Neden desin abi. O insanın gururu yok mu? Bunu yapan da amac sevgi falan değil sadece gururunu okşatmak istiyor. Gidene kal demem gitmek isteyene dur demem. Zaten ayrılmaktan korkan bunun lafını bile yapmaz. Numaradan bile ayrılalım diyenin amacı zaten bunun provasını yapmaktır. Erkek de gurur yapmasın desin diyebilirler ama neden? Kadn neden ayrılalım der buna niye ihtiyaç duyar? Ben bunu sorgularım
Bence biri böyle diyorsa bi nedenini sormak lazım sonuçta aşk sevgi var nasış hemen tamam deyip kabul edebilirsin karşı taraf bazı şeylere çok üzülüyordur bunu belirtmiştir ama sen üzüldüğünğ bile bile değişmeyip aynı hareketlere devam ediyorsan başka çare kalmaz ayrılır o da son çaresi ayrılarak karşı tarafa değerini anlamasını sağlamaya çalışmak olur bence eğer ayrılalım diyen taraf sebebini yapılan tavırlara üzüldüğü için olduğunu söylüyorsa karşı tarafında bu konuda bi şeyler yapması lazım
ayrılalım diyeni naapsan ikna edemezsin ikna ettiğim için yanımda duranı ayrıca istemem hür iradesiyle duruyorsa ölene kadar varım Bu saatten sonra kimsenin nazını kaprisi tribini çekemem gelmişim bin yaşına, geçmediğim acı görmediğim zulüm kalmamış iki huzur görecem diye bin ömürlük ağlayamam
Tabiiki hayır kendine saygısı buyukse oturup ağalamaz eğir sen bitirmek istiyorsan zaten her şey bitmiştir demek kendisi bittirmek istemiyorsa ne değişecek sen sevmiyorsun demek o yuzden eyw der geçerim hiçte omrumda olmaz ama tabiiki oyle kalpimde kalacak hani konuşsum ne yapsam değişmez sadece dahda ezik goruncem bi kere ayrılmak istedi artık çok istedemde onunla olmam çumku boyle biley duşundu çok istesem de bunu bitmese gerek demeki doğru kişi değil çunku aşk çok başka bişey sevgi başka sşk bambaşka oyle kolay değil
Kabul etmeyip ne yapacak ki. Karşıda ki demek ki kafasında bitirmiş. Ayy aşkım benı sensız bırakma , ölürüm hasretinle falan mı denilmesi gerekıyor? Eyvallah , kendıne iyi bak der geçerim
Saygı göstermesi gerekir ve o da göstermiştir. Ayrılmak terimi boşuna kullanılmıyor. Kişi, kendisi ayrılmak istediği kişinin ona "tamam" demesinden gocunmamalı.
Bende demiştim kabul etti bilmiyorum belki ciddi olmadığımı anladığı için tamam ayrılalım da demiş olabilir neyse ben sordum sonra neden hemen kabul ettin diye bana ben böyleyim saygı duyarım bitirmek isteyene ne yapabilirim diyor bu bir yandan iyi bir şey ciddi anlamda bitirmek istendiğinde başa bela olmasından iyidir yani
Ayrılalım lafını duyduktan sonra pozitif tepki veren insandan ziyade, bu lafı ortaya atan, ayrılmak istiyorum diyen insan gitmiştir. Örneğin ben ayrılmak isteyen hiç bir kız arkadaşıma nolursun gitme, nolursun beni bırakma demedim. Bunu acizlik olarak görüyorum. Kendine değer veren, kendine saygı duyan bir insan böyle bir durumda izin vermelidir.
Siz türk kızları bana karşı o kadar mesafe uyguladinizki yazık bu yaşadığım hayattan utanç duyuyorum üniversite sınavına girdim kazanamadim ve yeniden kazanmak için uğraşıyorum lütfen artık artık ben zaten bu kadar dayanacak durumda degilim