Gittiğinizde dur demeyen sevgili aslında çoktan gitmiş midir?

Cevaplara baktım da çoğu aşırı gurur içeriyor. insan seviyorsa sevdiği için dur diyebilir, her dur demeyen de kafada bitirdiği için değil bazen gurur yaptığı için de dur diyemez. Bir süre iki taraf da bekleyip sakin kafayla düşünüp karar vermeli. Ortada yaşanmışlık ve sevgi varsa hadi bye demek olmaz.
Sevgililik bağı hikaye , karşılıklı tatmin hedefleyen ilişkilerin ömrü uzun , tasası asgari , hazzı paha biçilmez . Sevgililik falan bana göre değil gayrı Gönül ister ki çıksın öyle biri ama o da biraz ... muhtemel aşk için viraneye dönmeye daha çok hacet yok
Cevap
27Cevap
Dur demiyorsa arkana bile bakmayacaksın onu bilir onu söylerim.. Keyifli geceler..
Aslında gittikten sonra karakterini koruyamayan eski sevgili her şeyi bitirir.
Kalbinde, aklinda, fikrinde bitirmis yani çoktan vazgeçmiş bir insan davranışıdır kendileri.. Zira artik yaninda olup olmamasinin bir anlami yoktur.. "Gitse de bir kalsa da" kafasina coktan girilmiştir
Hayır bazıları gitme diyemeyebilir kişilikle alakalıdır herkesin arkasından koşmak ve koşturmak yalnış düşünce berbaerlik içinde olup bunu anlamak lazım bırakarak değil
2 durum var. Ya sevmemiştir ya da "madem benimle mutlu olamıyor o zaman önünde engel olmıyım " diye düşünür kalan kişi.
Yani zorla kendini sevdirmek de çok aptalca birşey.
Gitmeni bekliyordur fırsat kolluyordur ama sana söyleyemiyordur baktı gidiyorsun aman sesimi cikarmiyim gitsin biran önce diyordur🤘
Gitmek isteyen birine dur demenin anlamı yok zaten benim dur dememle kalıcaksa hiç kalmasın yolu nasibi açık olsun bundan sonra derim
Gitmiştir aslında öbür tarafta bunu bilir aslında ama kal dememiştir
Deşe demese fark etmez zaten gidiyorum onun kal demesi ile kalacak değilim
Sen gitmeyi göze alıyorsan zaten bitmiştir o ilişki bi tarafın dur demesi de önemli değil o yüzden
Bence gitmiştir,
ve bu Aşk
Aslında
Çoktan bitmiştir..
Saygıdan ya da gururdan da olabilir , çoktan gitmise bağlamak sanki biraz yanlış
Ben dur demem ya sevsem bile bana gidicem diyene dur dedim diye kalanın da varlığı anlam ifade etmez
Dur demiyor ise onun için bir değerin kalmamıştır zaten, yani evet.
Neden dur diyeyim nerde duracağını bilmiyorsa zorla tutamam
Bazen gidene dur demeden gerçekten gidecek mi diye bakmayı, beklemeyi tercih ederim
Sellam,
Durmayacağını biliyoruzdur sende hep söyle şeyler sorma ya 🤧
Hayir,
Gitmek isteyene dur desen bile o gitme secimini zaten yapmis, dur demenin anlami yok.
Kızlar genelde defol diyip dur denmesini bekledikleri için giren çıkan belli değil :D
Yol vermeye bayılıyorum böyle bir hastalığım var benimde.
Gidene dur denmez o çoktan kafayı koymuş ve bitrmiş dur deyip elimize bir şey geçmez..
Ardımda bıraktığım insanın "Dur!" demesini istemediğim için gidiyorum. Bizi oyalamasına gerek yok.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Gururu daha ağır basıyor da olabilir.
Hayır çünkü gitmek isteyeni durduramazsın.
Kafaya koyduysa bir kere sen istediğin kadar 'dur' de,
Güle güle derim...
Sen giderken gitmiş olmuyorsun o dur demeyince mi gitmiş oluyor hey allahım ya
neyzen derki
yürü bre ehli deve endamın göreyim
...
Hayır sadece senin görüşüne saygı duyar. Bazen sessizliği en büyük dur deyişidir
Bence asıl girmemiştir giden birine neden dur desin o mu gönderiyor?
Gidene neden dur diyeyim ki desem bile bunu kendine adet edinir en ufak şeyde gitcem ben der
Niye gidiyosun o önemli karşı taraf zorluyosa istediği zaten eline geçmiş oluyor
...
Giden gittiği gün bitmiştir kanks
Gidene dur demeyiz 😏
evet bu soruyu sormak bile saflık !
Çoktan gitmiş, kaybetmeyi göze almıştır.
Gitmek isteyene dur demem, yolu açık olsun derim.
yol açık isteyen gidebilir
Hiç bir gidene dur demedim. Zaten giden de olmadı.
Her zaman gecerli degil bu bence
Hırsızın hiç mi suçu yok
Gidene dur diyemem.
Hele şuna bak
Hadi inanmis gibi yapalim😂
İnandık inandık😂😂😂
Gittiğine göre giden bitirmiştir.
Çoktan gitmiştir
Giden dönermi bilmem ama seven bekler demişler
Gidene dur demeyiz diye bir laf var.
Evet.
Bilmem