"Ben söyledikten sonra yapmanın ne anlamı?" cümlesini ikili ilişkilerde çok duyuyoruz. Peki sizin içinde bu böyle midir yoksa direkt sonuca mı bakarsınız?
Bir şeyler siz söylemeden yapıldığında mı daha kıymetlidir gözünüzde?
Ben söylemeden yapılıyorsa zaten anlamlıdır.. Onun dışında benim söylediklerim de olur elbette.. Yani her an herkes her şeyi bilemez.. Keyifli geceler..
Sonuçtan çok süreç önemlidir aslında. Çünkü sonuca gidesiye kadar yaşananlar önemlidir. Sonuca ulaşırsın ama nasıl ulaşırsın? Hep senin çabanla ulaşılması başka, karşısındakinle birlikte çabalamak başka. Bu yüzden ben söylemeden yapılan her şey daha kıymetlidir gözümde.
Öyle komplekslerim yok benim ya düz insanım istiyorsam söylerim cekinmem hiçbir zaman bana kahve yap derim veya çay geldim giderken yol param yoksa kanka bana bir minubus parası ver derim ki çoğu zaman yol parası almisligim da oldu bundan gocunmuyorum yoksa açıkça derim yani dürüstüm
Düşünceli ince olan arkadaşım da hep soruyor yol paran var mı vs bin bir türlü derdi var ama onca derdin arasinda beni düşünebiliyor demek ki bahane bulmak saçma