Eşim beni dövdü ağlıyorum?

Sorumsuz bir baba kızımla ilgilenmiyor bende kızımla ilgilenmesi gerektiğini söyledim kız çocukları çünkü baba sevgisine aç olunca sevgiyi küçük yaşlarda dışarıda olan erkeklerde arıyor bende okumasini iyi yere gelmesini istediğim için babasına kizimiza şefkat ilgi göster dedim. Ben kötü bir babamıyım? Diyerek kavga çıkmaya başladı. Bende çocukla hiç ilgilenmiyorsun dedim sevgi göstermiyorsun sanki senin çocuğun değil gibi davranıyorsun ben başkasındanmı çocuk yaptım acaba diye düşünüyorum dedim? Ne diyorsun lan sen ne başkası ne başkasından çocuk yapması sen ne boş laf yapıyorsun diyerek beni dövdü. Beni dövme sebebi çocuğumuzun başkasından olduğunu idda etmişimm ben dedim ki üvey baba gibi davranıyorsun o senin öz çocuğun çıkar gezdir dolaştır yemek yedir ona sevgi göster dinlemiyor benim laflarımı bazen suratıma bakmiyo çok şükür meslegim var eyvallah cekebilirim çocuğumuz güzel yuvada büyüsün diye çok uğraştım ama ilgisiz baba sorumsuz eş olmayı kendisi tercih etti. Aynı evin içinde çocuğun anneside babasıda ben oldum boşanmayı kesinlikle düşünüyorum çocuk için çoğu şeyi görmezden geldim ama artık dayanamıyorum haklıyım değil mi?
Eşim beni dövdü ağlıyorum?