Eşim sürekli beni ağlatıyor?

Sürekli beni aşağılamaya çalışıyor ben iyi para kazanıyorum ondan daha fazla kazanıyorum asla bir kere bile konusunu açmadım ama o her seferinde sen böyle paran var diye davranıyosun rezilsin sen de kadın mısın kadın dediğin erkeğinin arkasında durur diyerek bağırıyor her yerde beni rezil ediyor mesela eve misafir geliyor şunun tepsi tutuşuna bakın diyip gülüyor arkadaşların suratı şekilden şekilde giriyor. Çocuğum var boşanmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum cesaret edemiyorum düzen değişikliğine doğrusu. Çok konuşmayı denedim asla dinlemiyor sen bana akıl verecek seviyede değilsin diyor kızıma Senşn bu annen iğrenç bir kadın sen onun gibi olma tamam mi diyor yediğime karışıyor ben 178 boyunda 59 kiloyum kendisi 176 90 kilo hala yediğime içtiğime karışıyor beğenmiyor sen kendine bak diyorum ben erkeğim sen kadınsın güzel gözükmen lazım diyor. Şimdi de işime göz dikti işi bırakmalıymışım çünkü kızıma bakamıyormuşum gayette güzel bakıyorum eve gelmeyen kendisi sizce en kolay yoldan ben ve kızım etkilenmeden nasıl boşanırım siz ne yapardınız
Eşim sürekli beni ağlatıyor?