Eşim beni dövüyor?

Arkadaşlar 5 aylık evliyim. şu an evliliğe alışma aşamasındayız ve illa tartışmalarımız olcak ama bizimkisi çok normalin dışında ilerliyor. Eşim önceden evlilik yapmış birisi o da 1 yıl sürmüş. Çok kıskanç biriymiş karşı taraf o yüzden ayrılmışlar ama şu an öyle tahammülsüz ki o kalmamış tahammülsüzlüğünü ben çekiyorum. En ufak şeyde çok parlıyor. Son iki aydır tartışmalarımızın sonu şiddetle bitiyor. Ve dün yine tartıştık bu sefer direk şiddet göstererek tartışma devam etti. Ufak tartışmalar normal tartışmalar ama ben hak etmiyorum. Tartışmanın başında direk bacağıma vurdu aşırrı acıdı son zamanlrda bana vurmaya başlayınca kalkıp yeter artık vurma bana diye göğüsüne vurdum sonra kolumdan tutup koltuğa fırlattı beni kafamı koltuğa vurdum şu an başım şiş durumda. Sonra vurmaya başladı nolur dur dedim. Uzaklaşınca kalkıp gidicektim. Ama gidecek bi yerimde yok ailem çok uzaklarda ben şehir dışındayım. Evde duramıyordum çıkıcam boğuluyorum dedim tabi hakaretler havada uçuşuyor sonra ısrar edince boğazımı sıkıp havaya kaldırdı yere fırlattı beni orada tekrar vurdu. İlk dayak attığında bana ağlayıp pişman olduğunu göstermişti şimdi alışmış hale geldiği içinmidir nedir hiçbişey olmamış gibi devam ediyor hayatına sanki dün bana hiç şiddet uygulamamış gibi ve şu an içerde cips kola çekirdek pişkin pişkin maç izliyor.
Ne yapayım nolur akıl verin bana. (Bu arada ailesi çok iyi çok seviyorum onları bana çok iyi davranıyorlar çok seviyorlar.) Kimseyle de paylaşmak istemiyorum. İçim çok doldu buraya içimi dökmek istedim…

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar düşünceleriniz benim için çok değerliydi çok teşekkür ederim. Gerçekten ne yapacağımı bilmeyerek yazdım buraya emin olun gerekeni yapacağım dediğiniz gibi bi insan neyse o dur asla değişmez…
Eşim beni dövüyor?