Aile & Toplum Karım beni dövüyor? Laytt Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor biktim her gün dayak geçenlerde çay yapmayı unutum diye hortumla vurdu bazende kayınvalidem dövüyor ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Erkekğe kalkan eller kırılsın şiddete hayır Karım beni dövüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkege siddete hayir !! Magdur kocalar dernegi, bu ise el atmali? 0 1 Yorumla Laytt +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Berlindia Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl ŞFĞSÖFĞDÖGĞDÖGĞDÇFĞSÖCŞXÇXŞXŞXŞFÇFĞFŞŞFŞŞFFŞFŞFŞsende kendi hortumunu çıkart vur suratına 0 1 Yorumla Laytt +1 yıl Korkuyorum çok güçlü Yorumla
MehmeTD3333 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kulağının köküne vur bir tane sonra kaç evden, baktın ortam sakin bide ensesine şaplak at kaç 1 0 Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Hahahhahaha komik şimdi duyarcılar gelir neresi komik diye 🙃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel bir jartiyer giy ve eşine strapon al. Seni affedecektir. 2 3 Yorumla Laytt +1 yıl Onlar ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternetten araştır. Yorumla Laytt +1 yıl Tm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu da yeni espri şeyimiz ellaham. Dün gece zıbaramadık zor uyandık. Zabah zabah bu çoooooh eyi geldi lan. 😂🤣😃😅 0 4 Yorumla Laytt +1 yıl Kdjdjfyfhryeiei Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karete kursuna yazıl. Yorumla Laytt +1 yıl Boyum kısa sıska bisiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaaaaş kıyamam yazık. 😉 Yorumla
zeynep_simsek Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yok artık. Bence biraz tavrini koy. Hem esine hem annesine. Siddet tabiki demiyorum ama laflarinla hareketlerinle belli et. Olmuyorsa git darp raporu al boşa. Senin annen sana gülle vurmaya kiyamazken onlara ne oluyor 0 4 Yorumla Laytt +1 yıl Utanıyorum polisler dalga geçmişti erkek adam dayak yermi diye Yorumla zeynep_simsek +1 yıl Ya boşver onlarin dalgalarını. Aslinda boşanmadan önce son bir care esini psikologa mi götürsen Yorumla Laytt +1 yıl Gelmez ki Yorumla ireemşeen +1 yıl Ya trol soru anlamadın mı 😂 Yorumla
tufanr25 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl U lan hep erkekler kadınlara şiddet uygulardı demekki böyleleri de var... şikayetçi olabilirsin. 0 1 Yorumla Laytt +1 yıl Olmaz korkuyorum Yorumla
deliadaam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl kqrin seni mi dovuyor 0 2 Yorumla Laytt +1 yıl He Yorumla deliadaam +1 yıl seni beceriyormuda Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Müge Anlıya başvuru da bulun 0 1 Yorumla Laytt +1 yıl Olur müge apla Yorumla
hesla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl gel birde ben döveyim 1 1 Yorumla Laytt +1 yıl Neden abi Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Türk mizaji 0 1 Yorumla Laytt +1 yıl Ne diyon abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkege siddete hayir !! Magdur kocalar dernegi, bu ise el atmali?
Kesinlikle
ŞFĞSÖFĞDÖGĞDÖGĞDÇFĞSÖCŞXÇXŞXŞXŞFÇFĞFŞŞFŞŞFFŞFŞFŞ
sende kendi hortumunu çıkart vur suratına
Korkuyorum çok güçlü
Kulağının köküne vur bir tane sonra kaç evden, baktın ortam sakin bide ensesine şaplak at kaç
Hahahhahaha komik şimdi duyarcılar gelir neresi komik diye 🙃
Güzel bir jartiyer giy ve eşine strapon al. Seni affedecektir.
Onlar ne
İnternetten araştır.
Tm
Bu da yeni espri şeyimiz ellaham. Dün gece zıbaramadık zor uyandık. Zabah zabah bu çoooooh eyi geldi lan. 😂🤣😃😅
Kdjdjfyfhryeiei
Karete kursuna yazıl.
Boyum kısa sıska bisiyim
Vaaaaş kıyamam yazık. 😉
Yok artık. Bence biraz tavrini koy. Hem esine hem annesine. Siddet tabiki demiyorum ama laflarinla hareketlerinle belli et. Olmuyorsa git darp raporu al boşa. Senin annen sana gülle vurmaya kiyamazken onlara ne oluyor
Utanıyorum polisler dalga geçmişti erkek adam dayak yermi diye
Ya boşver onlarin dalgalarını. Aslinda boşanmadan önce son bir care esini psikologa mi götürsen
Gelmez ki
Ya trol soru anlamadın mı 😂
U lan hep erkekler kadınlara şiddet uygulardı demekki böyleleri de var... şikayetçi olabilirsin.
Olmaz korkuyorum
kqrin seni mi dovuyor
He
seni beceriyormuda
Müge Anlıya başvuru da bulun
Olur müge apla
gel birde ben döveyim
Neden abi
Türk mizaji
Ne diyon abi