AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Keske adaletin olduğu serefli namuslu insanların oldugu bir ulkede olsaydık ama hayır değiliz
ruh hastası dolu ortalık ya kiminle konuşacağımızı şaşırdık artık
Hakim ve savcılar işini düzgün yapmadığı sürece böyle şeyler daha çok olur...
Hiç gelmeyecek maalesef gün geçtikçe artıyor bunlar...
pis ser*fs*z ve onun gibilerin allah bin belasını...
Ay Allah'im ya. Allah akıl fikir versin çok ürkütücü valla.
Düzgün aile eğitimi verenler olmadığı sürece hep devam eder. Her şey aileden yetişmeye bakıyor.
Böyle insanların sonunun hiç bir zaman gelicegini düşünmüyorum.
Böyle diyerek hak veriyorsun bir nevi
Yani senin dediklerinden şu çıkıyor. Hiçbir zaman bitmeyecek ama en aza indirebiliriz diye düşünüyorum sende böyle düşünmelisin tamamen kesilmese bile en aza indirebiliriz
@missyxx nasıl düşünmem gerektigini biliyorum teşekürler. Hic kimseye hak verdiğim yok ben sadece gerçekçi konuşuyorum. En aza indirmek benim sadece yanlış bir erkeğe güvenmem sonucunda gerçekleşecek bir katkım olabilr. En aza indirmek benim değil toplumun erkeklerin mi diyim bilemiyorum, yanlış kişiye guvenmemesi gereken kadınların , oğlunu doğru yetistiricek annelerin elinde olan bir şey.
Bir kadın çocuğu tek başına yapmıyor ki babası da eğitebilir
Neyse uzatmak istemiyorum çünkü o kadar şey dedim anladiginiz tek kısım o evet haklısıniz babası da egitebilir. Lafın gelişi öyle yazmıştım kusurları görmek yerine anlatmak isteneni anlamaya çalışın.
Anladım zaten. Biraz sakin olursanız 🙂
@missyxx kusura bakmayın aslında sakinim 🙂
bu admalar ne kadar kadın düşmanı ise bunlara ceza vermeyenler de aynı şekilde kadın düşmanıdır
Temiz bi nafaka davasına bakar görsün bakalim gtünden nasıl kan alınırmış
Sonra kadınlar niye her erkekten kaçıyor işte sebebi
Daha dun ruh hastasi cocuga pokunu yerim diyen kiz vardi nasil kizlar kaciyor yakisikli olalim yetiyor sizin icin
Saçmalama
1 kız dedi diye her kız aynı olmuyor
@missyxx boyle kizlar cok hepiniz degilsiniz belki ama
Böyle katil erkekte çok ama
@missyxx ama hepimiz degiliz
Üzgünüm ama böyle devam eder çünkü bu ülkede adalet denilen bir şey kalmadı
Kur'an ile yönetim şart bu ülkeye. Böylelerini hadım ettikten sonra idam etsen ülkedeki erkekler, korkudan yaklaşamaz kadınlara. Ah Fatih Sultan Mehmet ah. Gelse görse kahrolur mezarında.
Kızlar öyle erkeklere ilgi gösterdikçe şiddetin sonu gelmez ayık olun kafanızı kullanın
Ya şu erkeklerin yorumlarını okuyorumda , rezilsiniz gerçekten , biride çıkıp demedi ki kadına şiddet uygulayan adam değildir çoğu kadını suçluyor , bu nasıl bi cahillik nasıl bi gafilliktir arkadaş
Ben de okurken sinir oldum 🤦♀️
Dayağı yiyen, eziyeti çeken kadın ama suçlu olan yine kadın.
Adamın hiç suçu yok tabi. Kadın onunla evlenmeseydi. burada tek suçlu kadın (!)
Sözün bittiği yerdeyiz dedikleri bu olsa gerek.
cok haklisin boyle olanlari idam edeceksin kadina el kaldiran tecavuz eden lerin yasamaya hakki yoktur nefes almasi bile hata diye dusunuyorum
Ve bazı kadınlar da böyle psikopat ruhlu erkek aşığı oluyo yazık..
Cidden çok üzücü:((
Birde yorumu mu beğenmeyen var komik yaa.. kesin oda öyle biridir
Cidden xd Neyine katılmadı acaba sksjwkwkejw Gayet de halli bir söz demişsin oysa ki. Ben herkese hak vermem bu çok doğru dedin ama çok üzüldüm ya. Kadın yerde yatıyor resmen
Olayı görmedim ama ben gerçeklerden bahsediyorum
@yanlizkurt8434 Karakteri bozuk erkekler ve kızlardan birkaçı senin görüşünü beğenmemiştir.
Erkek olanları: Kadın belki kendisini erkeklere s*ktirdi, ben de namusumu temizlemeliyim veya da intikam almak için onu öldürmeliyim. (işkenceyi de düşünebilir bu dingiller) istediğim gibi döverim benim karım sonuçta sizene lağn diyerekten basmıştır katılmıyorum butonuna. İşkenceli idamı hak eden şahıslardır.
Kadın olanları: Ya o kadın kesin aldatmıştır, bir şey yapmıştır, ölmediğine şükretsin diyerekten basmıştır katılmıyorum butonuna veya da kocam benim kocam. İstediğini yapar zihniyetinde olan kadınlar galiba. Namusun ne olduğunu zerre bilmeyen, ne olursa olsun asla boşanılmaması gerektiğini düşünen zihniyeti bozuk şahıslar. Kendilerine kötü kadın olmadığı halde kötü kadınmış gibi kocaları tarafından itham edilmesine haklarına girilmesine izin veriyor. Hakkını kaybeden ve aramayan şerefini de, namusunu da kaybetmiş demektir. Gerektiği durumlarda kocadan ayrılarak namuslu olunabilir ancak. Bunlar da eğitilmeden evlendirilmemeli. Eğitime karşı geliyorlarsa idamı hak ediyorlar demektir.
Sistematik olmasına bu kadın neden iziveriyor neden hala yanında?
Ümitcan Uygun özentileri çok. Vatandaş neden bu adamları dövmüyor ki
Aklim almiyor boyle igrenc vahsi yaratiklari bu nasil bir kafa yapisidir?
Bunun bir izahı yok sağlıklı beyine sahip bir insan yapamaz bunu bu tarz insanlar toplumun kanserli hücrelerdir
Tipini s. Ktiğim muşmula suratlısı böyleleri denk gelmiyor bana
şasiridim kabdinlar ne buluyir dayak yedikleri kişiler de ya
Maço erkek seviyolardı alın size maço erkek. Efendi erkekleri gram sevmiyorsunuz başa gelen çekilir. Beynini kullansa şu kızlar azıcık olacak da ah işte yok çoğunda.
@zzzz233 Beynini kullanamayan ölsün umrumda değil, üzülmüyorum artık ben
@zzzz233 Siz sert erkekleri sevmeye devam edin sonunuz çok eğlenceli oluyor böyle. Adam resmen t*şşak geçmiş.
@zzzz233 Yahu arkadaşım ben çok gördüm bile bile adamın ayağına giden kızları? Kıza diyorum bu kötü birisi ama napim ben seviyorum diyor.. Duygusallık zarar veriyor anlayın dicem ama beyin yokk..
Daha bugün kızın biri boyum kısa diye dalga geçti, ben ne yaptım? Hiç tartışmadan şakk engel. Canımı sıkan olunca engelliyorum kafam rahat.
Her erkekte aynı değil ama özellikle gidip bunları bulmanız güzel bir yetenek olsa gerek. Ben daha bir kadına kıza el kaldırmadım sonuç? Dalga geçip durdular hep..
@zzzz233 hahahaha hepimiz katilmişiz kaybol la beyinsiz mahlukat
@zzzz233 bir iiki mi hahahah çokk var çevremde de görüyorum duyuyorum..
İki gün once erkeğin cinsel organını keserek canice öldüren kadına lanet okumayanlarin bu soruda lanet okumalarinin nedeni iki yüzlülüktürUnutmayın adalet herkese lazım olur
Bu nasıl bir insanlık nasıl bir vicdan nasıl bir psikoloji, umarım en ağır bir ceza alır. Adalet illaki yerini bulacaktır.
Karşılıklı istek ve çıkar ilişkisi varsa. Rıza olduğu için hüküm verilmez. En fazla yapılan paylaşımların sakıncalı oldupuna karar verilir. Yasak koyarlar sonra salarlar
Sınır dışı edilmeli bunlar ve de Türk vatandaşlığından çıkartılmalılar
kanı bozuk soysuz p.çler erkekliği güçsüzlere karsı yaparlar sadece
Bu kadınlar niye mücadele vermiyor, niye sesi çıkmıyor bunların ya?
Adalet cezalarını vermiyor ama Allah böyle serefsizlerin cezasını versin.
Diyecek bişi bulamıyorum senden zayıf olanı korumak kollamak varken neden eziyet eder insan
önemli olan dövmüş olması değil, önemli olan neden dövdüğü.
Nedenini öğrenince ne olacak? Merakımdan soruyorum
@suukaraa0 hiç
Kadınlar böyle tiplere düşmekten vazgeçtikleri gün birçok şey daha farklı olacaktır daha da bir şey demiyorum.
Aşırı boş bir insansın
Yarım akıllı gereksiz yaratık seni
cok dogru laf kardesim. kibar erkegi ezik olarak gorurler sonra aglarlar.
Kibar olanlarınız da aşırı pasif ayarınız yok ki sizin. Max erkek Zekasızlığı
okey
@891ceyda adam bir yere kadar haklı diğer adamı ya da şiddeti savunmuyorum hiç bir şekilde ama kadınlar bazı kadınlar böyle adamlara şans vermemeli bunlarla birlikte yasmamali evet öncesinde nasıl bilebilirler ki böyle olacağını bilemezler tabi işte bunun için insanlara güvenmek işini uzatmalı herkeze guvenmemeliler.
Çoğu erkek böyle yalnız bizde sorun yok ha ama isteyen kızlarla bir tutmak masum kızlara gölge öeker neyse
@missyxx ne bos yaptin be. sizi delikten ibaret goren tipler sizi elde etmek icin her turlu seyi yapiyor. normal bir insan oturur konusur duygularini anlatir olursa olur olmazsa olmaz. sonra yok kibar olanlar pasif. yok geri kalanlar siddet uyguluyor. erkek dusmanligina son ver sonucta erkek nasil kadina muhtacsa sende bir erkege muhtacsin.
Boş yapan sensin. Sevgiyi muhtaç olarak söylemen :D
Ben Türk bir erkekle sevgili olmadım tatavanı bana yapma ayrıca görüş sahibi kadına şiddeti paylaşmış konuyu göndürüp erkeğe haksızlığa getirdin yazık
ya muhtemelen 18ine bile girmemis cocuksun neyse uzatmicam grs
@missyxx konu Türk erkeği ya da yabancı erkek değil çoğu yabmci da kadına şiddet uyguluyor şiddet ülkelerle alakalı değil insan olmayı beceremeyen canlılar ile alakalı
21* yaşımdayım yazacak bir şey bulamayınca yaşa vurmanız komik
Orada eğitimini alıyorlar hanımefendi kadına şiddet heryerde var Türk erkekleri eğitimsiz
@missyxx senin gibi saldirgan uslupla konusan biriyle muhattap olmamak icin uzatmak istemiyorum ve evet dogru yazacak sey bulmak guc sacmaliklarina karsi.
Saldırgan değilim.
Ne oldu maskülist erk*k zoruna mı gitti kudurmuşsun yazık kafana
@sakinvetatlikiz yorumu kaldırır mısın terbiyesizlik yapıyor
gına geldi artık ! coranadan daha tehlikeli yayılıyor bu şerefsizler
kadın da takılmasın bu tiplerle açıkçası hiç acımıyorum 3-5 kuruşları var diye atlıyorlar
Takılmasın diyorsun da eşi yalniz sevgilisi degil
@Kirginimcokk0 evlenmesin o zaman
Ama bilse evlenir mi sence bilemiyorsun ki kimsenin alnında yazmiyo maalesef
@Kirginimcokk0 ben asla oyle seyler yapmam bana niye hicbiri sans vermedi?
Bilmem
Şu mahluklar sorgulanmadan 40 yil indirimsiz hapis verilmeli
ya da elleri kesilmeli
tamam bu kızlar insan olmayanlara gidiyor ama bu insan olmayan yaratıklar da hakikaten psikopatlığı zirveye çıkarıyor. Bu tiplerin şeyini kesip eline vericen , bir de resim çekmiş i*ne
Nasıl bir şey bu zevk alıyor yaptığından .. Bu yakalanmalı acilen uzunca bir süre hapis cezası verilmeli. akli dengesi yerinde olamaz bu tiplerin. Çekinmiyor bile
Böylesi kendini adam sanıyor.. Ceza almadıkları sürece devamı gelir
Kizlarin çoğu sert erkek seviyor hattabazilari erkegin kendisini dövmesini istiyor ama tabi siddet guzek degil uygulayanda cahil
Yanlış soruya yanlis görüş gibi olmuş 😄
Hayvanat bahçesine ziyaret etmenizi gerek yok her yerde hayvan var zaten!!!
Bence hayvanlar gibi temız canlılar bu yaratıkları nitelememeli boylelerıne hayvan demek o hayvanlara en büyük hakaret
@fıdkdkdk282 gerçekten çok üzücü ne desek az
Bizde böyle şeylerin yargıyla işi
Olmaz gider cezasını keseriz.
Bu ülkede böyle insanlara hakkettiği ceza verilmeli abi bu nedir ya. Osmanlı zamanında olsaydık bu adam yaşamazdı dolayısıyla kimse böyle bir şey yapamazdı. Gerçekten eskiden örnek bir devletimiz varmış 👏👏
Sorsan cagdas, modern, entel üniversite mezunu zengin, varlikli insanlar.
Oglan zenginse vardir savcilikta dayisi amcasi.
Yaptıklarının aynısını o kisiyede yapmak lazım bakalım nasıl oluyormus
Canilik bu resmen tabi adalet olmayan bi ülkede artık normalleşti ama kesinlikle normalleşmemeli ve cezası neyse uygulanmalı
Bı kadın hayatına erkek almamalı aldığı an dünyanın ıyısı bıle olsa can guvenlıgı daha da azalıyor bende kadınlar günümüzde artık daha secıcı olmalı
seçici olmalı evet maalesef
Ya bu tecavüzculeri tacizcileri kadına şiddet uygulayanların organını kesip neyle ne yaptıysa onunla ceza vermek lazım
Ruh hastası! Müebbet hapisle cezalandırılmalı bu tipler ama tutuklu yargılanır mı onu bile bilmiyorum
Keşke tüm erkekler siz gibi düşünse beyefendi
❤️
@giizemlivanilya bırak yargılanmayı artık göz altına bile almıyorlar.
Ellleri kopsun onuda doğuran ana bir kadın babası bu şekil anasını dovse hoşuna gider miydi şerefsiz mahluk
o sırıtan suratını dümdüz ettiğimizde her birinin sonları gelecek merak etmeyin.
kendi kendini ihbar etmiş..
umarım hakettiği cezayı alır..
Bu tarz insanları hayatınıza nasıl sokuyorsunuz ben en çok bunu anlamıyorum
Kadınlar böyle tiplerin müptelası olmayı bırakınca her şey daha güzel olacak
#Hükümdar
MDPSĞSPFBKSPFOGOFPGP
Sen iğrenç bir varlıksın
@missyxx aa kişi kendinden bilirmiş işi keza beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız matmazel
Bana kamyon arkası sözleri ile gelmeseydin keşke
Kadın cinsyetlerinde bile kadınları suçlu görüyorsun kim bile isteye ölmek ister ki buradan anlıyoruz ki beyinsizin tekisin ben daha Türk bir erkekle bile sevgili olmadım ağlama
kadınlar napsın siz gibi yaratıkları adam sanıp seviyolar sonra olan kadınlara oluyor
Anlatılmaz bunlara laf canım boş ver
@missyxx onlar gibi erkekler yüzünden hergün bi kadın cinayeti ama bu iğrenç yaratıklar hayla kadınları suçluyor keşke bu tür insanları içeri kapatsalar
@missyxx cahilliğin bu kadarı kamyon arkası söz diyor matmazel sanırım edebiyat veyahut tarih ile alakanız yok ya da bir sözlük karıştırmışlığınız sizinle daha fazla münakaşaya girerek kendime ihanet etmek istemiyorum ve bilhassa size ufak bir açıklama yapmayı bihazer görüyorum sizler de teşhisi henüz konulamayan bir meyus bir tavır vardır ki o da mazoşizm denilen illet o yüzden bu duygu ve tavırlardan ehemmiyetle uzak durmanız daha munis olacaktır
Edebiyat ve tarih bilgimi sorgulayacak son kişisin ayrıca bu laf kamyon arkasında ünlü oldu ondan dedim. Bilmeden boş yapma bir cümleden tarih ve edebiyat bilgimi bilemezsin şairlerinden tut şiirlerine çoğunu bilirim. Tarihe gelecek olursak tarihimi araştırmış birisiyim
Bana internetten öğrendiğin şu an Türk alfabesinde olmayan eski Türkçedeki kelimeleri yazarak Bilgin olduğunu göstermeye çalışman komik
Ufak bir açıklmayı çok görüyorum diyipte satırlar yazman komik olmuş
Kadın cinayeti sorusuna gelmişsin kadınları suçlayıp gelip edebiyat yapıl tarih Bilgin yok diyip yazmana çok güldüm cidden ne içiyorsunuz siz ya
@missyxx çok belli bilginiz o zaman kamyon arkası yazısına yani 1845 yıllara bir göz atmanızı tavsiye ederim keza kafka'da bir kamyoncuydu değil mi size ikinci bir tavsiyem var bilmediğiniz konularda aşık atmayınız rezil olursunuz ilk linki bakınız eğer ben inanmıyorum derseniz de Abby Buchanan Longstreet’in takma adıyla yayınlanan 1866 tarihli, Remy St. Remy: Or, the Boy in Blue adlı kitaba bakmanızı varsa lisanınız okuyup anlayabilirsiniz
O yazdığın cümle kamyon arkasına yazılarak popüler oldu sen bana hala şunun sözü diyorsun. Tarih bilgim ve edebiyat bilgim İnan seni alakadar etmez okumuş bir insanım ben. Ayrıca tavsiyelerine ihtiyacım yok. Rezil olan sensin böyle bir soruda kadınları haksız bulup sana yorum yaptığımızda gelip edebiyat ve tarihle alakası şeyler yazman komik
Onun sözü olabilir ben ona mı dedim ya okuduğunu anlamıyorsun daha 😄 o cümle kamyon arkalarında popüler oldu sende bu sayede öğrendin. Kendini internetten iki bilgi öğrenen de insan zannediyor 4 dil biliyorum siz kimsiniz ki karşımda
@missyxx kamyon yazısı olarak meşhur olmuş olabilir lakin bu trajikomik bir olay cahilliğin göstergesidir ben beni alakadar eder diye bir beyanda bulunmadım senin iddaa etttiğin düzeyde olduğu beyan ettim senin yaptığın iş sadece laf-ü güzafdan ibarettir beni tanıyan bilen her efrad bilir ki böyle konuşan ve böyle yaşayan birisiyim keza ben kadınların neden haksız olduğunu önceki beyanatımda söyledim ama görüyorum ki idrak yeteneğiniz de zayıf ben tekrar etmekten nem almam herhangi bir zamanda tekrar dile getiririm
Bir önceki yorumunda söylemiş olman bu boş konuşmalarını değiştirmez İDRAK ETMENİZ DE ZAYIF de derken başka ne zayıf yanımı gördün de böyle bir yorum yapabiliyorsun kısacası sen kimsin?
Tekrar etmem diyip 10 kez tekrarlamanda cabası
Bilgi tartıştırmıyoruz ayrıca sen KS gibi bir plsftormda böyle yazıyorsan özgüven problemin var kesinlikle kendini Zeki gösterme çabalarına girmişsin. Çok anlaşılıyor. Bilgi mevzularına sen girdin ben kamyon arkası sözü olarak tanınmış dedim yok edebiyat tarih bilmiyorsun bilmem ne falan yazdın internetten öğrendiklerin seni dahi yapmaz kapat çeneni
Cahil cühelasın bu kesin eksik yönlerinden bir diğeri tartışmayı bilmiyor kulaktan dolma bilgilerle karşıma çıkıyorsun tamam münazara yapmamış olabilirsin de hiç mi bir kitap okumadın ne bileyim hiç mi panellere katılmadın ya da bir sempozyuma tanıklık etmedin görüyorum çamur atmaya çalışmışsın özgüven problemi demişsin sadece gülerim buna ek olarak internetten öğrenmiş gibi bir ibare kullanmışsın cahili gördüm de cahil ötesi bir ilksin insan bildiği şeyi anlatır öğrenip anlatmak büyük meziyet ister zamansal olarak doğru sende zaman mefhumu yok ölü zihinde yaşayan boş bir suretsin sadece
Ney oldu cahil olduğunu söyledim diye alındın mı? Cahil cühela olan sizlersiniz sanalda kendini kanıtlama çabalarına girmiş bir ergensin açıklamam diyip hala yazman aşırı komik
Kulaktan dolma bilgilerle karşına çıkmadım gözlerimle gördüğüm argümanlar bunlar. Sana bilmediğini söyledim diye kudurup beni aynı şey ile vurmaya çalışman aşırı komik olmuş kısacası erkeklerde beyin yok
Senin için boş bir suret isem dediklerime alınıp cevap vermezsin 😅 bu kadarda basittir varoşmuşluğunu kanıtlıyorsun bir şey biliyor zannetmen ah ah sizleri çok gördük tırtsınız
Cahil? :) okuduğum kitapları instagramdan atabilirim. Franz kafka Ahmet soylu tarancı Sait Faik Abasıyanık. Edebiyatın önemli şairleridir. Özür dilerim senin gibi eski Türkçe ile yazmadığım için.
Klavye çevirmiş. Ahmet sıtkı tarancı* olacaktı
Evet doğru insanlar bildiği şeyi anlatır ama sen internetten araştırmışsın biliyorum zannediyorsun fark bu üzgünüm cahil olman benim sorunum değil
Bilmek var bilmek var anlatabildim mi. Sen resmen iki üç öğrendiğin şey var diye herşeyi bildiğini iddia ediyorsun. Komik
Al birini vur ötekine laf anlatamam size beyin olarak çok küçük zekâ olarak yetersizsiniz nokta
En azından küçük. Sen de o bile yok
Ben senşn gibi klavyesine güvenenlere hele ki kadına şiddeti normal görenle tartışmaya girerek hata ettim. Kimin beyinsiz olduğu anlaşılıyor yazık sana. Zavallı
Zeka mevzularına giren sensin 😄 bir insan olmayan şeyi herkeste görürmüş hahdhdksofkf kişi kendinden bilir işi
Artık kapat çeneni gidip internette araştır uğraşamam valla
Şiddeti normal görmedim algılama yeteneğin yok bu da olmayan beyin ve zeka belirtisini gösteriyor
Tabi hıhı
Attığın yorumdan belli. Daha yazdıklarını ifade edemeyen KS kullanıcısı bir ERKEK bana beyin ve zekadan bahsediyor
Kadınları suçladığın sürece normal gördüğün anlamına gelir her şeyi biliyorsun ya bunu da öğren. Sana tavsiye sanalı aşırı takma. Ha ama takmasan bana 10 saattir cevap yazmazdın Buda senin zeka seviyen işte
Ağlama artık be
Neyse engelliyorum hala konuşursun boş insan kalitesiz yorumlar
Ve karşındakini bilmeden de zeka tartışmasına girme dostum. Bir laf vardır kim namustan bahsediyorsa en namussuz o dur aynı şey zeka içinde geçerli. En çok zekadan bahseden zekasızdır. Zeka bile değil herkeste beyin aynı sadece çok araştırılmıştır bunu da öğren ve bana düzgün argümanlarınla gel saçma sapan aynı cümleleri yazıp durma kabak tadı veriyor
Ve şimdi engel
Cahillik işte tartışmaya yeterli argümanın yok kaç pardon sende zeka da yoktu değil mi
Cahillik bir konuda bilgisi olmaya denir elbette bilgimin olmadığı konular var ama senşn gibi her konuda değil. Daha adam akıllı cümle kuramıyorsunuz ne zekası? Argüman diyor bir de ya hahshahdodpspg
Başka birisi ile daha tartışıyorsun benim dediklerimi demiş herkes aynı şeyi diyorda problem sende ağlamayacaksın
Kuduruyorsun yazmayınca Ne demiş Mevlana "
Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol..."
ŞDĞSĞSKDPSĞDPAPAĞQĞPFC
1 delille 40 alimi yendim ama 40 delille bir cahili yenemedim diye bir lafta vardır unutma
şu an sana uymayan 2 insan var engelliyoruz diye kaçıyor demen komik sençn gibi boş insanlara vakit ayıracak değiliz ama senin vaktin var belli boş insan
Yetersiz olduğunuz için kaçmak tek çare haklısın
Yetersiz olan sensin bence ağlama
Seni yakalarsam pvc kurusu anandan emdiğib sütü burnundan getirmezmiyim tangayla seni oynatırım canlı yayın yapmasam adam değilim yeterki seni bulayım
Resimler gayet yapmacık konu ne anlamadım sevisip sevişip atmışlar işte konu ne
Senin ikizin işte hayvnnn yoruma baak beyinsiz abazaa
@dgfhhhbv noldu
Bu tür kadınlar genelde yüzüne kezzap dokse dahi affeder. Hak ediyorlar çünkü AP*tallar
Şimdi bu kızın babasi olsam bende bu adamlaa selfie cekerdim ama parçaları etrafa dağılmış şekilde
Erkek yapar kadın kötü diyenler bitmezse bitmez böyle erkekler
Bu o. pu cogugunu ağzından b. k gelene kadar döveceksin