Sizce bu kızın gözünde ben kimim? ben neyim?

Arkadaşlar aynı işyerinde çalıştığımız birisi var ve bana dostumsun diyor. Ben 29 o ise 22 yaşında. 9 aydır birlikte çalışıyoruz ve benle abi diye konuşuyor. Abisiyle de oldukça yakınım ve etik nedenlerden dolayı emin olmadan açılamadım. Ben ise ona aşığım fakat bunca zaman oldukça kırıldım ve yoruldum. Oldukça fazla gördüm onu başkalarıyla. Başkalarını bana anlattığı da çok oldu. Bazen dışarıda buluşmak istiyorum onunla iş çıkışı veya haftasonu, o ise hep bahane üretiyor. Son zamanlarda Başka kişilerden konu açılacak gibi olduğunda o ortamdan kaçıyorum, başka kişilerden bahsedeceğinde ben rahatsız oluyorum. O da bunun farkında fakat umursamıyor bunu. Onun eski ev arkadaşı var ve onu tanıyorum. Bugün onunla mesajlaşıyordu ve gülümsüyordu. Ona hayırdır dedim, o benim konuştuğu kişiyi gördüğümü bilmiyordu ve bana arkadaşımla konuşuyorum dedi. Baktığında arkadaşı kim, erkek mi kadın mı, tanıyor olsam dahi söylemiyor. Hep bir soru işareti bırakıyor. Geçtiğimiz Haftasonu bir erkekle geziye gitti ve gün boyu yalnız olduğu storyler resimler çekinip paylaşıp durdu. Yanındaki kişiyi hiç paylaşmadı. Ben o gün ruh gibiydim düşünmekten. Sabah olduğunda ise o konuda hiç konuşmadım ve hiçbir şey olmamış gibiydim. Oysa oldukça kırgındım. Genelde bana bana değer verdiğini hissettiriyor, mesela çay kahve içerken beni de çağırır. Yemek yerken beni yalnız bırakmaz. İş çıkışı abisi onu almaya gelir ve giderken beni de bırakmaz kolay kolay. Bugün hatta eğitim verirken eğitimi bölüp aldı beni. Onların ailesinden biri gibiyim zaten. Aynı zamanda bugün, tatlı almışlar ben eğitimdeyken ve o bana tatlı ayırmış. Geçen gün doğum günümü de organize eden, fikir ortaya atan, pastayı getiren oydu. Benle ise şakayla karışık kes sesini, sinirliyim bak uzak dur benden gibi gayet rahat konuşur. Bugün ona dedim ki bir konu hakkında bana güvenmiyor musun dedim. O da gülerek yoo dedi ve kahkaha attı, şakasına yapıyorum saçmalama dedi ve uzak olmasına rağmen koluma dokundu. Bazen git artık diyor bana, bende kovuldum sanki diyorum şakasına, gibisi fazla kovdum tabi diyor şakayla. Bunca şaka sizce çok mu, yoksa ben mi alınıyorum fazla? Kızın hareketleri aslında bana değer veriyor gibi fakat diğer taraftan da beni basit küçük görüyor gibi hissettiriyor bazen ve bu yüzden benle ilişkiye değmez birisi gibi görüyor olabilir mi? Ayrıca diğer erkeklerden bahsetmesi rahatlıkla ve gözüme sokması da ayrı olay tabi. Neden konuştuğu kişiler hakkında soru işareti bırakıyor bana? Sizce bu kız bana değer veriyor mu? Gerçekten de dost muyuz biz, yoksa potansiyel bir flört veya sevgili olabilir miyiz?
Sizce bu kızın gözünde ben kimim? ben neyim?