Diğer Sizce bu kıza benziyor muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Çevremdeki herkes çok benzediğimi söylüyor hoşuma gitmiyor desem yalan olur 😃 Sizce bu kıza benziyor muyum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
PurpleButterfly8 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bunun sen olmadığını biliyoruz. Ama kimse artık benziyormuş Kaya Scodelario'ya. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl benim ya 😂 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Sen daha estetikli daha dengeli ve daha guzel görünüyorsun. O kızdan iyisin nana güven.. bu gözler güzelden anlar.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciao🦇🍀Sadece göz renginden dolayı bir benzerlik var çene hatları, burun yapısı, kaş şekli ve dudaklarda bir benzerlik yok. 1 0 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benziyorsunuz, sen daha güzelsin. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Benziyorsunuz ama üstte ki çekim daha iyi bir kamerayla yapılmış:) 0 0 Yorumla
handsomecat Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Evet benziyorsunuz ama o biraz daha masum duruyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 2. fotoğraftaki benim bu arada 😃 Yorumla handsomecat +1 yıl Öyle düşünerek yaptım yorumu, yanılmamışım 😉 Yorumla
lnvection Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aynısı bence o sana benziyor sjsksks 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ben ona benziyim 😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin yüzün daha güzel. O geniş yüzlü senin uzun, estetik ve orantılı yüzün var. Yuvarlak yüzler daha çabuk deforme olur o yüzden sen daha cekicisin bence. 0 0 Yorumla
Bassist08 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sanki orijinalini gördükde yorum yapalım bilmiyorum vallahi 😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 2. fotoğraftaki benim Yorumla Bassist08 +1 yıl Benzemiyorsun prinsigh yok diğerinde sende var ordan kaybettin. 😄 Vallahi benziyor. Yorumla Soran +1 yıl Genelde oda piercing takar aslinda 😀 Yorumla Bassist08 +1 yıl Eğer prinsigh takiyorsa benziyorsunuz. O olmadan kabul etmiyorum benzemiyorsun diyorum 🤣 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yani benzerlik var evet 1 3 Yorumla cankall +1 yıl Sen hangisisin Yorumla Soran +1 yıl 2. fotoğraftaki benim Yorumla cankall +1 yıl Gerçektende güzelmişsin maşallah Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bu şekilde sormasan aynı resmin makyajsız hali derdim 0 0 Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl dublörü olursun bunun ona ulaşmaya çalış 1 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl aynı değil mi zaten :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😂 Yorumla
vuvuleyta Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl hangisi sensin hangisi bu kız bilemedim 0 0 Yorumla
ayçisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Evet benziyorsun sadece yüzün biraz daha uzun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hangisi sensin OMG! 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 2. fotoğraftaki benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum. Sen daha güzelsin Benzerlik inanılmaz Yorumla Soran +1 yıl ona benzemek iyi hissettiriyor cidden 😃 Yorumla
Rossoneri22 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Usttekinin kilo vermis halibalttaki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😂😂 üstteki effy stonem alttaki sadece ben Yorumla Rossoneri22 +1 yıl O sisko sen degilsin ben seni secerdim🤣Tabi fake degilsen😀 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sen daha iyisin knk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl sağol 😃 Yorumla myd1oez +1 yıl Göz makyajını çok yapma korkutucu oluyor fazlası Yorumla
Gececi25 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Benziyorsun da bu kız kim 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Effy stonem Yorumla Gececi25 +1 yıl Ne iş yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Oyuncu Yorumla Gececi25 +1 yıl P.. no yıldızlarına benziyor Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Gececi25 +1 yıl Ciddiyim 😄 Yorumla Soran +1 yıl iyi bir oyuncu ama Yorumla Gececi25 +1 yıl Dediğim sektörde de iyi oyunculuk yapar ,😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Sencd benziyormuyuz? Yorumla Gececi25 +1 yıl Harbi benziyorsun Yorumla
bbrhbhk Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl evet 1 2 Yorumla bbrhbhk +1 yıl Allah ne guzeller yaratiyor, maşallah. Kaderin bahtin acik olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler cidden 😃 Yorumla
evlibirbekar Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Kim ki bu kız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Effy stonem Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Alttaki sen misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Asik oldum xd Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Avril değil mi bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Effy stonem Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hangisi sensin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2. fotoğraftaki Yorumla ŞarampolHakkı +1 yıl Benziyorsun evet Yorumla
Mersinli122 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Çok güzelsin, cast ajanslara başvurmadıysan başvur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2. Fotoğraftaki benim bu arada Yorumla Mersinli122 +1 yıl Biliyorum Yorumla Soran +1 yıl oyunculuk pek istedigim birsey değil ve kabulde edilmem zaten 😂 Yorumla
anonimHate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl benziyorsun 0 2 Yorumla anonimHate +1 yıl göz makyajın kötü değil bu arada Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
dbwkxkalslxkal Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hangisi sensin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2. fotoğraftaki Yorumla dbwkxkalslxkal +1 yıl benziyo Yorumla
Denizzzzz06666 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aynı kişi değil mi bu şimdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😂1. fotoğraftaki effy stonem karekteri ile ünlü olan birisi 2. fotoğraftaki sadece ben Yorumla Denizzzzz06666 +1 yıl İkizin gibi 😂 benzerliğin bu kadarı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bunun sen olmadığını biliyoruz. Ama kimse artık benziyormuş Kaya Scodelario'ya.
benim ya 😂
Sen daha estetikli daha dengeli ve daha guzel görünüyorsun. O kızdan iyisin nana güven.. bu gözler güzelden anlar..
Ciao🦇🍀
Sadece göz renginden dolayı bir benzerlik var çene hatları, burun yapısı, kaş şekli ve dudaklarda bir benzerlik yok.
Benziyorsunuz, sen daha güzelsin.
Teşekkürler
Benziyorsunuz ama üstte ki çekim daha iyi bir kamerayla yapılmış:)
Evet benziyorsunuz ama o biraz daha masum duruyor
2. fotoğraftaki benim bu arada 😃
Öyle düşünerek yaptım yorumu, yanılmamışım 😉
Aynısı bence o sana benziyor sjsksks
Yok ya ben ona benziyim 😃
Senin yüzün daha güzel. O geniş yüzlü senin uzun, estetik ve orantılı yüzün var. Yuvarlak yüzler daha çabuk deforme olur o yüzden sen daha cekicisin bence.
Sanki orijinalini gördükde yorum yapalım bilmiyorum vallahi 😄
2. fotoğraftaki benim
Benzemiyorsun prinsigh yok diğerinde sende var ordan kaybettin. 😄 Vallahi benziyor.
Genelde oda piercing takar aslinda 😀
Eğer prinsigh takiyorsa benziyorsunuz. O olmadan kabul etmiyorum benzemiyorsun diyorum 🤣
Yani benzerlik var evet
Sen hangisisin
2. fotoğraftaki benim
Gerçektende güzelmişsin maşallah
Bu şekilde sormasan aynı resmin makyajsız hali derdim
Doğru açı ve doğru pozla sen daha iyi durursun kanks
O kuz sana benziyor 🤭
Dudak yapıları baya benzerlik katıyor
hayır o sana benziyor
evet gerçekten benziyorsun..
yani evet bi benzeme var
dublörü olursun bunun ona ulaşmaya çalış
aynı değil mi zaten :D
Hayır 😂
hangisi sensin hangisi bu kız bilemedim
Evet benziyorsun sadece yüzün biraz daha uzun
o kız sana daha cok benziyor
Hangisi sensin OMG!
2. fotoğraftaki benim
Biliyorum. Sen daha güzelsin
Benzerlik inanılmaz
ona benzemek iyi hissettiriyor cidden 😃
Alttaki mi sensin üstteki mi
Alttaki
Usttekinin kilo vermis halibalttaki
Hayır 😂😂 üstteki effy stonem alttaki sadece ben
O sisko sen degilsin ben seni secerdim🤣Tabi fake degilsen😀
Sen daha iyisin knk
sağol 😃
Göz makyajını çok yapma korkutucu oluyor fazlası
Sadece gözler.
Benziyor
Sadece gözler
Benziyorsunuz dostum
Andırır gibi gibi
Benziyorsun da bu kız kim
Effy stonem
Ne iş yapıyor
Oyuncu
P.. no yıldızlarına benziyor
😂😂
Ciddiyim 😄
iyi bir oyuncu ama
Dediğim sektörde de iyi oyunculuk yapar ,😄😄
Sencd benziyormuyuz?
Harbi benziyorsun
evet
Allah ne guzeller yaratiyor, maşallah. Kaderin bahtin acik olsun
Teşekkürler cidden 😃
Kim ki bu kız
Effy stonem
Alttaki sen misin
Evet
Asik oldum xd
Avril değil mi bu
Effy stonem
Hangisi sensin
2. fotoğraftaki
Benziyorsun evet
Çok güzelsin, cast ajanslara başvurmadıysan başvur
2. Fotoğraftaki benim bu arada
Biliyorum
oyunculuk pek istedigim birsey değil ve kabulde edilmem zaten 😂
benziyorsun
göz makyajın kötü değil bu arada
Teşekkürler
hangisi sensin
2. fotoğraftaki
benziyo
Aynı kişi değil mi bu şimdi
Hayır 😂1. fotoğraftaki effy stonem karekteri ile ünlü olan birisi 2. fotoğraftaki sadece ben
İkizin gibi 😂 benzerliğin bu kadarı
Hayır…
benziyorsun da bu kız kim?
İkiz ne benzemesi
Baya
Evet merak etme o kıza benziyorsun.
Eved
Üvey kardeş gibisiniz maşallah
Benziisinizz
Biraz
Benzerlik var
Evet