ayrıldığım eski manita geçen sene bana benzeyen birini bulmuş bana benzeyen derken yüzü benim gibi yuvarlak fiziği falan hafif balık etli kızın beni andırıyor sadece saç rengimiz farklı p kızın bakır benim konuştuğumuz zamanlar sarıydı ikimizde beyaz tenliyiz kızla şimdi ayrılmış sanırım kızla bilmiyorum bu erkekler niye böyle saçma şeyler yaparlar bu çocuk benim gibi kızlardan hoslanmiyo biliyorum zayıf kızlarla takılmış içmiş etmiş daha önce biz tanışmadan yani
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
boş ver onune bak arkana bbakarsan ayagin tokezler dusersin
Önüme bakıyorum ne halt yerse yesin artık ilgilenmiyorum gerçi bazen aklıma geliyor ben kimseyle sevgili olup flört bile etmedim 3 yıldır bu erkekler çok p*slik bide sen olduğun sürece başkasıyla olmam diyody
Bak akranimsin sana bir tavsiye vereyim onunla yaşa mutlu olursun " Elinin tersiyle ittiğin ilgilenmediğin her şey sana altın tepside sunulur."
Haklısın evet
Dedigim gibi boş ver umursama soyle düşün ben bu mükemmelikle buna fazlaydım zaten 💅
İyi kalbimden dolayı kaybettim her neyse
Allah'a yakın bana uzak olsun
yas kac
24.
kanka aynı yastayız salla gitsinnnn at gibi giden it gibi geri donerr umarım değerini bilen biriyle karşılasırsın
Teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlı kişilerle karşılaşırız
♥️♥️♥️♥️
Senlik bir şey değildir seninle bakış açısı değişmiştir ve kızı çekici bulmuştur
Belki olabilir çünkü biliyorum hep böyle zayıf Kara kuru kızlarla takılmış daha önce bu
Normal olabilir
Demek ki oyleleri dikkatini cekiyo
Daha önce zayıf Kara kuru tiplerle takılmış ona şaşırdım kızın yüzü fiziği benziyor bana
Demek ki basit bi erkek önüne gelenle sevgili olup takılıyor
Muhtemelen benim gibisi ilk kez baktı bu anguta kim napar o mağara adamini
Ben sevmiştim bu p*çi
Kac yasindaisniz
Ben 24 oda aynı
Yani 3 yıl oldu iletişimi keseli tabi
Yaşlar büyükmüş ama bu yaşa gelmiş halan daha kız peşinde mi ya
Onun karı kız sevdasından ayrıldım zaten o m*ldan
Geçmiş olsun önüne bak bence biraz zor evet ama kendine vakit ayır
Teşekkür ederim dediğim gibi aklıma geliyor bazen çok iyiyim hiç aklıma gelmiyor bazende hiç aklıma geliyor kötü hissediyorum evet ayrıldım bazı yaptıklarından dolayı zaten engellemistim her yerden iletişimi kesmiştim ama çok üzüldüm ve bazen gitmek bırakmak zorunda kaliyosun bazı şeylerden dolayı geçen yaz kızla profil fotosunu görene kadar çok iyiydim aklıma bile gelmiyodu sonra birden noldu bilmiyorum kıskançlikta değil bu işte garip oldum
Maalesef bende yasadim kac yillik ilişkim gözüme bakamayan cocuk bi küçük olaydan ayrıldı esc kızla sevgili oldu nişanlanıcak çok zor çok bende eve kapandım onun yüzünden cok zor gunler geçirdm inan ki ama değmedi işte sen sen ol kendine iyi bak💖
Profil olayını yaşadığımda ise 3 saat ağladım djjdkdxn
O kızda onu çok üzer emin ol
Beter olsun ikiside kızın memlekette adı çıkmış ona gözü gibi bakıyor zaten paramı kullanmak için yanımdaydı da ben göz yumdum
Kimsenin ahi kimsede kalmaz köpek gibi seni arar ama bulurmu pek sanmıyorum sanada çok geçmiş olsun çok kötü bi duygu Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
boş ver canım emin ol karma bi gün işler yaşattığını yaşar o p*slik
İnşallah en iyisine layığız dediğim gibi çok takma basit biriymiş kendini belli etti ama kimsede seni bulamayınca paşa paşa döner😀🫶🥹
Dönemez çünkü ulasabilicegi tek numaram vardı onuda değiştirdim zaten benden çok sonra oda değişmiş
Dönmesinde istemiyorum kendileri gibilerine layık çünkü
Allah'a havale ettim onu
Demek ki kalıcı bi iz bırakmışsın erkekler genelde kendinden üstün biriyle çıkınca yediremeyip ayrılır sonrada kendisinden düşük biriyle sevgili olur ki kendini tatmin edebilsin
Yok aksine benim durumum iyi değildi hiç çocuğun parası var kız kendi gibi durumu iyi bi kıza benziyor benden bakımlı öyle görünüyordu bara falanda gidiyolar sanırım birlikte alkol alıyorlar ben içmiyorum bar mar ömrümde gitmedim kalıcı iz bıraktığımi hiç düşünmüyorum kız görmesin diye değiştirdi muhtemelen instasi aynı duruyor ama
Sadece ben biraz baskın gibiydim ondan çok ilişkide sözünü pek dinlemiyodum onun kafamın dikine gidiyordum belki bu sözünü dinliyordur
Durumla alakalı değil zekilikte olabilir veya göze çarpan güzel kızsındır arkadaşları seni beğenmiştir
Bara giden kızla ciddi düşünen bi erkek görmedim ama ben
Hiç zeki bi kız değilim ya aksine çok safım o cingöz birisi
Neden benle oldu bilmiyorum sadece güzel olduğumu söylerdi evet ama cirkinsin diyecek halı yok bide ben alkol icmiyodum sanırım içen istiyodu
Ben bide rahat bi kız değilim evcimen bir kızım
ben bile bazen erkekleri anlamıyorum cidden ne yasiyolarsa 😀
Sen çirkinmisin
Yok ysni çok güzelsin diyodu konuştuğumuzda öncekiler gibi değilsin falan diyodu anlayışlısın sevgini hissettiriyosun falan
Ekleyebılır mıyım
İnsan insana benzer