Instagram fenomeni, Hoşlandığım çocuk takip ediyor genelde erkeklerin abidik gubidik tipleri sırf kalçaa, göğüs için takip etmelerine kızarım. Ama buna kızamadım çok güzel değil mi ya. ? Zevkli adammış benim ki 🤣Çok güzel ya. Hafif yanakları, elmacık kemikleri, büyük gözleri hayran kaldım 😍 Bu arada Rus değil kendisi, Kanadalı soğuk iklim insanı neden bu kadar güzel olur ya 😔
Sadece bakımlı, biraz estetikli... Dolgulu... Spor yaptığı belli. Ve beslenme programı uyguluyor olmalı... Makyaj ve kendine özeni olan bir kadın sadece... Çok abartılacak bir durum da yok ortada aslında...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dudağında dolgu var Kaşlarını kaldırtmış Alın bölgesi botokslu Makyaj yapmasını biliyor veya bilene yaptırıyor Sağlıklı besleniyor Cildine bakıyor Saçları özenli Botoks vs dışında aynılarını uygula sende kendindeki değişimi görüp daha seversin Herkes kendine güzel takma bunları çoğu shop ve silikon
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Estetik var belli ama siması hoşuma gitti yanaklı ya kadında yanak çok seviyorum poğaça gibi olmasın tabi ama hafif yanak çok hoş ya
@Sabırlı09 ahsjdksms Bir kadın olarak hiç bir kadının taciz edilmesini veya beyniyle değil başka bir organıyla düşünen erkeklere maruz kalmasını istemem.
Güzellik göreceli birşeydir. Bazen dünya güzeli seçilenlere bakıyorum o kadar da güzel gelmiyor. Senin büyük gözlüde öyle ben çekik gözlüden hoşlanırım mesela.
Ön yargı tanımadığın için neden gerçekleri duyduğunuz da aman sinir oluyosunuz sen ve senin gibi kadınlara serseri yalaka yalan söyleyen erkekler çekici gelir