Ayrılık sonrası tuhaflaşan erkek?

Sigarayı bıraktırmıştım, yeniden başlamış. Alkol kullanmıyordu, ev arkadaşı kullanıyor diye ona kızıyordu ama şu an kendisi de evine sokuyor ve kullanıyor. Benim yanımda küfür, argo kelimeler kullanmazdı ama ayrıldıktan sonra sağa sola rahatça sayıp durdu. Sürekli hayatında değişiklikler yapmaya çalışıyor. Arabasını satışa veriyor, eve kedi alıyor. Beni bu şehre bağlayan sensin derdi. Ayrıldıktan sonra sürekli tayin dilekçesi vermeye başladı. İlçelere hatta sınır bölgelerine tayin istedi ama reddedildi. Müzik dinlemeyi çok sever ama genelde hareketli şeyler dinlerdi, ayrıldıktan sonra bir kez görüşme şansımız oldu ve arabada hemen Cengiz Kurtoğlu'nun Heves mi kaldı şarkısını açtı. Ah çeke çeke şarkıya eşlik etti. Karı kızla asla işi olmayan biridir, ayrıldıktan sonra sürekli tanımadığı kızları takip etmeye başladı. Bana karşı da düşmanca tavırlar sergiledi. Sosyal medya hesaplarının hiçbirini açık kullanmaz. Daima profilleri kapalıdır. Ama son zamanlarda sürekli whatsapp profil resmini herkese açıp açıp kapatıyor. Tüm bunların sebebi ne olabilir?
Ayrılık sonrası tuhaflaşan erkek?