Nişanlımla yaza evlenicez bazen öyle ileriye dönük konuşuyoruz işte evle ilgili hesaplamalar yapıyor ne kadar tutar gideri falan diye sinirleniyorum eşyalara borcumuz olcak maaşımızdan vereceğiz falan diyor acaba desem mi madem bu kadar düşünüyorsun bizi zor durumda bırakmamak içib şu an paranı tutsana bunları düşüneceğine icraat yap desem olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bizi düşündüğüm içib konuşuyorum seninle her zorluğa varım diyor madem çok düşünüyorsun icraat yap desem mi
Bence nişanlın çaktırmadan sana tutumlu olmanı anlatmaya çalıyor.. bak bu kadar borcumuz olacak ona göre felan..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ha bana dün şey dedi bunu dememdeki sebep hem şimdiden planlarız öyle kaba taslak gider hesapladım bide şimdiden diyorum ki ileride evlendiğimizde sonra bana maddi olarak üstüme gelip şikayet etme diye sana söylüyorum dedi yani bu sebeple mi söyledi diyorsun
Tamam olabilir düşünebilir yani bu iki kişilik bir serenat sonuç olarak sinir değil sakin ve ılımlı olmalısın oda yapmaya çalışıyordur streslisiniz olabilir sakin kalın ama maddiyat dersen dahada sakin kalın
Peki bu konu hakkında bir cümle kurmayım mı ılımlı da olsa hani birlikte bir şeyler için çabalayabiliriz ama anca konuşuyor bi hareket yok bunu ona söylemem de saçma belkide koca adam ben mi dicem kendisi her şeyi yapması gerekeni biliyor zaten değil mi
Hayır bilmiyor kusurabakma Bazi erkekler bazı destekleri sırtında ve arkadaşında görerek başarırlar sen bunu ona ılımlı bir şekilde bak hayatım vs diyerek sen soyluyorsun lakin ben yanındayım daha evlenmedik her şey ile karşılaşacagiz değil mi hersegin altından beraber kalkacagiz ama sen şuanda bu gibi sorunları dert edip stres yaşarsan bende stres oluyorum diyerek vs vs eklersindsen daha iyi biliyorsun şöyle bunda hata vs yok dusunemiye biliyoruz bazen insan yapısı sonuçta korku sarmış biraz olur bu evrede
şu an birikimi yok mu ya da parayı boş şeylere mi harcıyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum hiç sormam öyle şeyleri ama bi harcaması yok evden çıkmaz bi şeyleride anlatmaz ondan acaba şöyle desem mi dedim ama kavga ederiz gibi erkekler hemen öyle yazmış
Evliliğin mutluluğu sırrındadır. Evlendiğinizdr bir sorun olsa ki olacak bu normal evlilikte sen direkt annene falan anlatır dert yanarsın. Senden karı olmaz bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence nişanlın çaktırmadan sana tutumlu olmanı anlatmaya çalıyor.. bak bu kadar borcumuz olacak ona göre felan..
Ha bana dün şey dedi bunu dememdeki sebep hem şimdiden planlarız öyle kaba taslak gider hesapladım bide şimdiden diyorum ki ileride evlendiğimizde sonra bana maddi olarak üstüme gelip şikayet etme diye sana söylüyorum dedi yani bu sebeple mi söyledi diyorsun
Aynen..
Peki sence bu soruda belirttiğim cümleleri ona söylemeli miyim
Sende yaşın altina elini koyda yardımcı ol istersen icraat yapsana demek ne demek
Ben okuyorum şu an ama paralarımı hep biriktiriyorum eşya alıyorum ufakta olsa bi şeyler için çabalıyorum
Tamam olabilir düşünebilir yani bu iki kişilik bir serenat sonuç olarak sinir değil sakin ve ılımlı olmalısın oda yapmaya çalışıyordur streslisiniz olabilir sakin kalın ama maddiyat dersen dahada sakin kalın
Peki bu konu hakkında bir cümle kurmayım mı ılımlı da olsa hani birlikte bir şeyler için çabalayabiliriz ama anca konuşuyor bi hareket yok bunu ona söylemem de saçma belkide koca adam ben mi dicem kendisi her şeyi yapması gerekeni biliyor zaten değil mi
Hayır bilmiyor kusurabakma Bazi erkekler bazı destekleri sırtında ve arkadaşında görerek başarırlar sen bunu ona ılımlı bir şekilde bak hayatım vs diyerek sen soyluyorsun lakin ben yanındayım daha evlenmedik her şey ile karşılaşacagiz değil mi hersegin altından beraber kalkacagiz ama sen şuanda bu gibi sorunları dert edip stres yaşarsan bende stres oluyorum diyerek vs vs eklersindsen daha iyi biliyorsun şöyle bunda hata vs yok dusunemiye biliyoruz bazen insan yapısı sonuçta korku sarmış biraz olur bu evrede
şu an birikimi yok mu ya da parayı boş şeylere mi harcıyor
Bilmiyorum hiç sormam öyle şeyleri ama bi harcaması yok evden çıkmaz bi şeyleride anlatmaz ondan acaba şöyle desem mi dedim ama kavga ederiz gibi erkekler hemen öyle yazmış
Yoo alttan alttan evlenicez ama biraz birikimim var mı de, hatta direkt sor
Erkeğin en hassas ve stresli olduğu durum nişanlılık durumudur. Sabır edeceğiniz şeylere gittiği yere kadar sabredin.
Ee napayım demeyeyim mi
Bence söyleme yine de sen bilirsin.
Neden peki
Şaka mısın sen ilk görüşümde söyledim ya nedenini
Ben olsam nişanlın yerinde icraat yapar seni direkt...
Niye böyle diyorsun şimdi benim suçum ne
Suçun cemkirmeyi planlaman...
burada bu soruyu sorman, nişanlın bilse nasıl üzülür
Ama demem doğru değil mi böyle şeyler söylüyor madem çabala biraz babanın eline bakacağına haksız mıyım
Öyle mi gerçekten bir an sinirlendim öyle düşündüm hata mı ettim 😞😞😞
Üzüldüm şimdi sen öyle deyince 😞
Evliliğin mutluluğu sırrındadır. Evlendiğinizdr bir sorun olsa ki olacak bu normal evlilikte sen direkt annene falan anlatır dert yanarsın. Senden karı olmaz bence
Tamam o zaman abi bana öğüt akıl ver nasıl davranmalıyım bir anlık öfkeyle böyle oldu ona bahsetmedim akıl ver abi nasıl davranayım
Yuva kurana Allah yardım ediyor. Ayrıca abi diye hitap etmezsen sevinirim
Tamam kusura bakma o zaman bu konu hakkında hiçbir şey söylemeyim mi
Bilmiyorum
Maddi şeyler yüzünden germe çocuğu
olur knk
Neden
Tabiki söyle açık açık konuş
Bence soyle
Yol onla evlenilmez
Klima mi alcaniz?