Bir münasebet ile görüştüğünüz kişinin bir veya birden fazla kankası olmasına müsade eder miydiniz? Hani erkeklerin çok samimi kankalığı yalan bunu biliyoruz peki kadınların çok samimi kankalığı gerçek mi? 😂
Sevgilinizin ya da olabilecek adayın karşı cins kankası olmasina ne tepki verirdiniz?
Sevgilim olacak kişinin karşı cins kankasının olmasını istemezdim. Kankalığı bırak, karşı cins ile arkadaşlık bile kuramaz. Ancak benim sevebileceğim kişilerle arkadaşlık kurabilir. Ben sevgilim olacak kişinin erkek arkadaşlarını da karışırdım. Gözüme kestiremediğim erkek varsa, hemen aralarına mesafe koymasını isterdim. Sevgilime güvensem bile, diğer arkadaşlarına güvenemem🤷🏻♀️
Samimiyet dozu önemli. Bir beraberlik yaşanıyorsa insan bunun sorumluluğunu da biliyorsa zaten arkadaşlık ilişkilerinde bir mesafe kullanır. İki tarafa da karşı cins arkadaşlığı yasaklamak ve öcü gibi göstermek kısa süreli bir durum olacaktır. Kişiler özgürlüğünü belli bir süre teslim edebilir. Şunu da biliyoruz ki gözü dışarıda olan kişinin karşı cins kankası olmasa da aldatacak birini elbette bulur. Ben karşı değilim mesafeli olduğu sürece olabilir.
Karşı cinsten arkadaş olur ancak kanka olmaz. Karşı cins arkadaşlarıyla da belli sınırlar dahilinde bir samimiyeti olması şart. Konuşmalarına, davranışlarına vs dikkat etmek durumunda. Ve birden fazla karşı cins arkadaşı olmasını da istemem. En fazla 2 kişi olsun. O da çok eskiye dayalı bir dostluksa buna müsaade ederim.
Arkadaşı olabilir lakin o kadar yakın olduğu, kız kankası filan olamaz. Hele ki evlilik düşündüğüm, hayalini kurduğum bir adamın hiç olamaz. Evliysek söz konusu dahi olamaz.
Detaydaki fotoğrafa güldüm 😀 ben sevdiğim adamı normal merhaba merhaba olan kızlardan bile kıskanıyorum. Kesinlikle büyük bir tepki koyardım. Ama sevgilisi var zaten kankasini da o gozle görecek değil ya. İstediği kadar konuşabilir ama , konuşulacak şeyler belirli bir çerçeve içinde olmalı. Çünkü sevgiliyle konuşulmuş olan kankanla konuşulmamalı.
Kanka ayağını sevmem. Aynı anneden babadan doğmamış her erkek kadın birbirlerine potansiyel adaydır. O durumlara girmek istemem ve kız arkadaşımın da girmemesi isabet olur. Kanka manka anlamam ben.
Kocam benim kankamdı... Başka kız erkek pek çok arkadaşım vardı ama tabii bi ilişkiye başlayınca herkes ikinci planda kaldı. Eşim de aynı şekilde beni herkesten önde tuttu. Böyle olmazsa olmaz yani.. Sözün özü, kanka ayağı... ayağı.
Benim var ve normal buluyorum. Bu yüzden sevgilimin de olmasına karşı çıkmam. Ama laubali olan hiçbir insanı sevmem. Kendi arkadasım da olacaksa bile laubali ise sevgilimden önce ben tepki gösteririm istemem. Karşıda da bu durumu istemem
Şöyle ki bana göre bir erkekle bir kız kanka falan olamaz mutlaka bir tarafta farklı bir durum vardır üstelik te ben çok kıskanırım yani sinir olurum öyle yok bu kız arkadaşım falan mümkünse beni bu konuma sokmasın sonuçları kötü olabilir 😏😏😏
Ben hiçbir erkekle cidden kanka olamadım bir yerden sonra mutlaka malum konuşmayı yapıyorlar ve ben de uzaklaşmak zorunda kalıyorum. Bu yüzden artık hiç gerek yok direkt olmuyorum normal konuşmam gerekirse konuşurum. Erkek arkadaşımdan da bunu beklerim
Bilmiyorum, hoş karşılamazdım. Başıma şöyle bir olay geldi çünkü: erkek arkadaşımın en yakın kız arkadaşı, erkek arkadaşımdan hoşlanıyormuş ve bunu erkek arkadaşıma söylemiş. Bir süre ilişkimize ara verdiğimizde ise birbirlerine ile konuşmuşlar... Yaniii, arkadaş ayağı; popo ayağı.
Seviyeli bir iletişimi varsa olabilir. Ancak canımlı, cicimli, bebeğimli, kalpli vıcık vıcık iletişimde olduğu kankası varsa yol veririm. Kankası yeter ona yapmak istediği her eylemde😏
Ben bir konuştum diye olay oldu ama kendilerinin karşı cinsten arkadaşı, kankisi bitmiyor. Böyle insanlara sinir oluyorum, kendi yaptığını görmeyip hemen karşı tarafı suçlayıcı konuşmaları yok mu birde.
Istemem kadınla erkek samimiyeti farklı yerlere gidebilir bence yanlış doğru düzgün arkadaşlık eden çok azdır ama güzel olurdu gercektwn karşı cins biriyle anlaşmak dertleşmek ama maalesef çok zor