Evliyim ama aklım hep dışarda muhafazakarım şeytan sürekli dışarıdakilr yakışıklı akıllı seninki saf salağın teki diyorum içimden?

1 buçuk senedir evliyim severek de evlendim daha doğrusu o beni sevdi ben onu sevemedim sadece abilerim döver kızar konuştuğumuza diye evlendim nişanlıyken de çok hakkını sabunlamazdı kendini ezdirirdi abisinden arabayı bile alamazdı gider kiralardı aldığı zamanlarda yengesi rahatsız eder arabamızı getir der bu sinemanın ortasında yarıda bırakır beni eve atar arabayı götürürdü arkadaşları tarafından ezilen biri hep pek kaileye alınmıyor gibi ayrıca daha dün öğrendim bir kere daha yaptı bu hatayı arkadaşından kredi çektirip diğer arkaşına telefon aldı krediyi aylık bu Ödemiş sonradan diğer arkadaşı buna verdi parayı şimdide o arkadaşının abisine telefon aldırmış bu aylık ödüyormuş deli olucam ya bu insanlara neden bu kadar inanıyor güveniyor ben bunu napayım kızıyorum sövüyorum ağlıyo sızlıyor kızmasam içim yanıyor keşke hiç evlenmeseydim. dışarıdaki akıllı Zeki ve oturaklı erkekleri görünce kendi kendini yaktın diyorum ben napıcam
Evliyim ama aklım hep dışarda muhafazakarım şeytan sürekli dışarıdakilr yakışıklı akıllı seninki saf salağın teki diyorum içimden?