Flörtün Seni kırmak istemem iyi saf temiz kalpli insansın diyo fiziğimi beğendiğini söylüyo ben tepkimi gösterdim yakınlık konusunda ve şu an arkadaşız beni nasıl sevebilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlişki yaşamak istemiyor olabilir bunun kızın güzel olmasıyla falan alakası yok böyle söylediyse sağlam bir adamdır üstüne gitme ama sevdiğini belli et zorlama zorla olan hiçbir şey güzel değildir
Dedi aşk sevgi hikaye bana göre vb takılmak istiyor bende dedim sen takılmana bak belki sonra görüşürüz vb kızmadan kırmadan sıkmak istemedim ama beni sevsin çok istiyorum
O da benim kafamdaymış seni sevmesini sen sağlayamazsın doğal ol severse sever sevmezse önüne bakarsın
Bende öyle düşünüyorum umarım sever
Kötü biri olsa beni sevmiş gibi yapardı ben iyi olduğunu düşünüyorum insani olarak ilişki istemiyo aşka inanmıyor ben iyi biriyim yani bunu yalan için demedi ama bende takılmak istemiyorum o yüzden çizgimi çektim arkadaşca kendim olarak cinsellik olmadan olur gibi geliyo
Cinsellik istemiyorsan seni seveceğini zannetmiyorum
Beni değersiz görsün istemiyorum bunu onada dedim dedi sana o gözle zaten bakmadım oan oluyo Evet istemiyorum ilk olarak biraz vakit geçirip eğlenelim zaten zamanla olur
Cinsellik yaşayınca değersiz olduğunu kim söyledi aw böyle şeyleri aşın
Ben diyorum beni basit görürse kullanırsa sevmezse
Yani anı biriktirmek en iyisi mesela dekolte elbise ile beraber muhabbet edip eğlensek daha sonra anı birikince cinsellik olcak
Adam noktayı koymuş zaten seni kırmak istemem demek bu iş olmaz demek bence hiç uğraşma
Ama beğendiğini söylüyo
Beğenebilir arzularda ama o kdr ilerisi için düşünmez anlatabildim mi acaba yani ciddi hisey bekleme benden diyor senin ki
Şimdi lafı soktum konuşmuyoz arada muhabbet ederiz ben ilerde yazarsam sadece arkadaş olarak vakit geçiren geçiren elde edemeden sever
En iyisi bu zaten kız doğru olan hu kendi haline bırak gitsin sana sevgilimi yok
2 ay sonra mesaj atsam buluşsak buluşmada sadece eğlencez cinsel yok kudursun
Adam. cinsellik yoksa 1 gelir 2 gelir daha gelmezki dene istersen bir erkeği bir kadın nasıl bağlar cinsellikle kadınsı gücünü kullanarak yoksa boşa uğraşmış olursun ama
1 buçuk Arkadaş olarak vakit geçircem gülerek eğlenerek hep buluşmam cinsellik yok ilerde zamanla olur
Yani artik senin kararına bağlı tabi hersey senin elinde yavru ceylan inşallah hersey gönlünce olur ne diyim
Yanlış mı düşünüyorum yani cinsellik olursa soğur değersiz olurum
Doğru düşünüyorsun cinsellik Bi o kdr da tehlikeli çabuk bıkabikir ama benim fikrimi sorarsan o adamdan sana Bi cacık olmaz bak ufuk söyledi dersin isterse 1 yıl gecsin
Yani kötü olsa okadar muhabbet etmezdik yani onu kendime nasıl bağlarım cidden bilmiyorum
Dene bakalım sonucunu bende merak ediyorum. Gizli bayan valla merak edyrum bu kdr baglanmani anlamıyorum
Yani baya bi zaman geçsin ben eğlenerek daha sonra yavaş yavaş yaklaşarak yaparım elde edemediği için ister daha öncede vakit geçircez anı biriktircez
tamam sen nasil istersen öyle yap tabi. sonrasi hüsran olmasın da dikkat et
Olmaz mı diyon 1 sene sonra değişmez mi düşüncesi
Değişmez olmaz. adamın içinde yok çünkü. Bir adam 7 sinde neyse 70 nde de odur değişmez kız
Değişen çok görüyorum mesela arkadaşına ilerde ciddi düşünürüm demiş ben istiyorum olucak ne demek olmuyo
Ya arkdsnin sana dicegini bildiği için öyle diyo en başta sana dediya seni kırmak istemem diye kırılmaz diye diyo olabilir. bak yavru ceylan sen zamana bırak bakalım ne gostericek şimdi biz ne desek boş değil mi ;) sen üzülme diye diyorum yoksa ben ne sni tanırım ne onu senin kalbin temiz bak seni sevdim cidden
Yok bende ilettim bana da dedi yani benim olduğumu bilmiyo
İşlettim
Kanka işletim onu fakeden yazdım yani dedi ben evleneceğim kişinin kalbine bakarım şu an takılmalık istiyo ama
Ya bence sen bunu çok takıyorsun kafana bırak bilukadr düşkün olma adamın niyeti başka yavru ceylan işletip eline bisey geçmez ki
Ya illa evlenmek istiyo ben şimdi bir şey olsun demiyorum ilerde olur ben hayatıma bakarım arada görüşürüz gezeriz muhabbet ederiz ama bana dokunamaz zaten pişmanım yani kendimi ağırdan kolay lokma olmak istemiyorm ve beni seveceğini biliyorum
Şimdi takılsın seneye görüşürüz yani
iyi bakalım hadi 1 yıl bkle :)) seneye ne olcak
İnşallah olur ya
Bende senin yanındayım hadi bakalım inşallah olur yavru ceylan
Seni küçük gören bir erkekle mi birlkkte olcakxın. tamam o zaman defol de ve gitsin. Maço kız mısın yoksa?
Ben takılmak istemediğimi söyledim güzel bi dille ilerde belki görüşürüz dedim arkadaş olarak görüşürüz bu kadar zamanla bir şey olursa olur
yani her az seni üzebilirim kaç uzaklaş demek isteyen erkektir
Ben onun özünde iyi biri olduğunu biliyorum aşka küsmüş takılmak istiyor benimle ben çizgimi koydum konuşursak arkadaş olarak ilerde 2 ay sonra veya 5 ay
amacı saadeceee seeeekkkks buraya yazıyorum
İstediği olmuycak her erkek ilk başta öyle ister
Seni kucaklar dikkat et
Sevmezse sevmesin düşme üstüne
şu an saldım da ilerde olsun istiyorum
İleride düşünürsün o zaman
Evet knk dedi fakeden ben ilerde evlendiğimde kalbine bakarım diye
Amacı belli
s. kp. gecerim vicdan yapmam diyor
Yani sevsin istiyorum arkadaş olarak vakit geçirirsem belki sever
O da tam. tersini istiyor
Elde edemese sever vakit geçirerek yani beğendiğini söylüyo
O sadece bednejnle ilgileniyor
Sen kalbi ile
İkinizde amacıniza ulaşamazsınız
Yani belki olur yani aşka inancım yok diyo
Öyle olmuyor
İlk anda hangi gözle bakarsa öyle gider
Sen sevsin diye yararlanmasına izin verirsen. kaybedersin
Çok üzülürsün
Zaten ben lafımı söyledim takılmak bana göre değil sen takılmana bak dedim vb arkadaş olarak vakit geçerim ilerisi olmaz severse sever sevmezse nasip
zamanla olabilir
Fiziğimi çok beğeniyo ben de dediği gibi iyi biriyim ama takılmak istemiyorum onunla çizgimi koydum ilerde olursa olur
anladım sen sevgili olup düzenli bir ilişki istiyorsun ama o direk takılıp sevişmek istiyor gibi
Evet bende çizgimi koydum iyi anlaşıyor dul muhabbet falan
çizgini koyman iyi olmuş sonuçta beğeniyorsa da seni kaybetmek istemez
Ben bi zaman geçsin yazarım belki o yazar vakit geçiririz eğer anlaşırsak olur olmazsa aynı muhabbet ederiz iyi anlaşıyoruz gülüyoz eğleniyoz
iyi o zaman bak bakalım duruma göre
Yani yazın görüşmeyi düşünüyorum beraber evde vakit geçirsek arkadaşca vb sonra belki ister
o plan yine sevişme olayına geçebilir dikkat et
Yok cidden dikkat edicem ben istemiyorum öyle bir şey
işte olay sende bitiyor
Yaza doğru olur şimdi uzak olsun özlesemde olmaz ve cinsellik yok arkadaşca sonra 1 ay sonra bidaha falan öyle yani arada
anladım zamanla
Öyle cepte görür mü
buluşma mı konuşma mı
Yani yazın buluşsak sadece muhabbet etsek ve ben güzel imajla ona özel olsam mesela normalde kapalı giyinir evde daha açık giysem şort falan değil değişik eğlenceler yapsak resim gibi vb
evde başbaşa yani
Evet
e yine seksilik filan giriyor tamam çekici olmak istiyorsun da yine cinsellik sevişme filana gidebilir
Sevilme olmuycak ve ben normal eşortman giyerim bi crop bitti yani bu yaklaşmak isterse olmaz yani
çekici olucam ama yinede pas yok diyorsun gösterip elletmiceksin yani
Ayn öyle yani göğüs dekoltesi yapmayım üstüme atlarsa,😅
ya sende az değilsin ama hem istemem diyorsun hemde olsa da güzel olur
Normalde kapalıyım zaten ama ona croplu foto atmıştım zaten artık mesafe koydum istemediğimi takılmak söyledim yaza kadar da yazmam buluştuğumuzda da dekolte yok yeter
Sence olur mu yani elde edememiş olcak sonuçta
ya elde edememiş olacakta zaten elde edemiyor ki sonuçta seks istemiyorum normal ilişki istiyorum dedin
Evet şimdi de mi elde edememiş oldu ama biraz yakınlaimıştık ama sekx veya çıplaklık olmadı
yakınlaşma derken
Öpüşme ve sarılma ama çıplaklık olmadı veya seks teni tenime deymedi
e yine de öpüşme elleşme olmuş
Evet ama artık olmayacağını söyledim net şekilde ve istemediğimi söyledim ve kendimstedim ve isteyerek yaptığımı ilk olduğunu da dedim yani
hmm anladım belittin yani e ona da yetmiş demek ki seni istemediğine göre
Yo ısrar etti
sevişme için mi
Net bir şekilde görüşmek istemediğimi belirttim
Hayır takılmak için
ya işte öpüşünce direk sevişmek istemiş anlaşılan yani sen öyle yine göstermeye filan çalışırsan yine sevişme ister öyle ilişki zor
Ne yapcam yani
Yani öyle vücudunu gösterme değilde normal samimi olarak vakit geçirmeye çalış kendini sevdir öyle gösterme filan olursa yine iş sevişmeye kayar
Ben onu red edince yinede midesine dokunur bu kim ki diye de olsa beni istemez mi yani gözünde değersiz olmak takılmak istemiyorum cidden dedi gibi iyiyim ve beni istesin ciddi olalım istiyorum
tamam işte yakın ol tanıt kendini samimi davran ama öyle vücut ile olacak bir iş değil
Normal over size tshort ve eşortman evde kalalım istiyorum seks için değil ya çok güzel vakit geçirmek için mesela beraber yemek yapmak ve güzel oyunlar oynamak beraber uyumamak
ya tamam sen sevgili gibi takılmak istiyorsun ama işte o onu istemiyor belli ki
Yok buluşunca buluşunca konuşup muhabbet ediyoruz yani
Nasıl yapıcam ya
tamam o zaman muhabbet ediyorsanız sorun yok biraz daha ilerlet ama cinsel olarak değil normal hoşlanıyor gibi
Yok buluştuğumuzda güleriz muhabbet ederiz yani ama ben baya bir şey istemiyorum konuşmak
anlamadım
Şimdi konuşmak istemediğimi söylemiştim belki ilerde görüşürüz sen takılmana bak dedim sonunda mesajlaşmak yazmak istemem
ne zaman dedin bunu
Buluşunca evde olsa ama cinsel lik olmasa ve seksi kıyafet değil normal giycem oky
2 hafta olcak
Elde etmiş mi oldu yani
2 hafta mı takılacaksınız evde ve elde etmiş değil ama tadına bakmış gibi bence
Yav yok konuşmayalı 2 hafta oldu hayır tabiki 1 gün sadece olur
Elde etmesine izin vermem
anladım ya daha çok erken olmuş zaten muhabbetiniz de sürüyor dimi