Eski sevgilim pişman olup geri döner mi yoksa suçlu ben miyim?

Selam 30 yaşındayım 6 ay önce eski iş arkadaşımla bir araya geldik sevgili olmaya karar verdik. Benim ilk sevgilimdi o ama 9 yıl önce evlenmiş boşanmış üstelik bir 12 yaşında bir çocuğu var. Çok kötü ve cabuk biten bir evlilik geçirmiş. Çocuğunuda mahkeme kararıyla yeni yanına almış. Ben onun her haliyle kabul ettim. Ailemle tanıştı ailem onayladı. Sevaptır dediler bende o düşüncedeydim. Evlilik konusunda konuştuk her şey çok güzeldi. Ev icin mobilya bakmaya gitik. Ailesiyle ailem tanıştı ailesi beni ve ailemi çok sevdi. Hic birgün tartışma kavga olmadı. Ben ceyiz hazırlıklarımı yaptım söz icin hazırlığımı yaptım. Sonra birden bire soluklaştı bende. Neyin var diye sordum düşünmem lazım dedim bana zaman ver dedi. arada yazdım cevap vermedi 2 bucuk hafta sonra bana yazdı. Ben sana karşı olan duygularımla emin değilim sevemiyorum dedi. Aradım derdim var imtihanın olmak istemiyorum dedi. Çok ağladım kahroldun. Eski eşi sorun yapmış öyle dedi. Dahada sonra annesi babası hic aramadı helalik almadılar. Kendiside aramadı ben aradım yine yüzyüze görüşmek icin istemedi. Sevmemiş ve sorunları varmış. Aşk yokmuş. Olsaymış katlanırmış. Ve sonunda benden helalik istedi hic bişey demedim
Eski sevgilim pişman olup geri döner mi yoksa suçlu ben miyim?