Yaklaşık 1.5 senelik bir İlişkimiz vardı kendisi evlenip boşanmış bir kadın bir tanede çocuğu var. 1 ay öncesine kadar annesiyle konuştum durumu söyledim annesi birşey söylemedi kızımla bir konuşayım dedi konuştuğum günün akşamı bana uzunca bir mesaj attı olmuyor yapamıyorum seni seviyorum özlüyorum ama evlenmek istemiyorum korkuyorum tarzında bir mesaj attı. Seni bundan sonra ne ararım ne de yazarım kendine çok iyi bak diyip gitti.
Ayrıldıktan 10 gün sonra WhatsApp da benim onu çektiğim bir profil fotoğrafı vardı değerliydi asla değiştirmezdi 10 gün sonra o fotoğrafı değiştirdi. Anladım ki gerçekten gitti. Daha sonra WhatsAppdan durumdan paylaşımlarda bulundum hiç bakmadı bile umurunda değilim galiba artık.
En son annesi biz konuşmuyorken bana doğum günüm ile ilgili bir mesaj attı kızınında ismini yazmış altına sizce beni hala seviyor mu özlüyor mu bana geri dönecek mi çok kötü durumdayım arkadaşlar sizce ne olur hiç umrunda değilim galiba. Seviyorum ne yapmalıyım çok canım acıyor
Ayrıldıktan 10 gün sonra WhatsApp da benim onu çektiğim bir profil fotoğrafı vardı değerliydi asla değiştirmezdi 10 gün sonra o fotoğrafı değiştirdi. Anladım ki gerçekten gitti. Daha sonra WhatsAppdan durumdan paylaşımlarda bulundum hiç bakmadı bile umurunda değilim galiba artık.
En son annesi biz konuşmuyorken bana doğum günüm ile ilgili bir mesaj attı kızınında ismini yazmış altına sizce beni hala seviyor mu özlüyor mu bana geri dönecek mi çok kötü durumdayım arkadaşlar sizce ne olur hiç umrunda değilim galiba. Seviyorum ne yapmalıyım çok canım acıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer