Eski sevgilim pişman olup geri döner mi?

İlişkim 2 yıl sürdü neredeyse ilk yılı sorunsuz ilerledi (çok ufak anlık sorunlar oldu tabii) sonrasında güven sorunu yaşadım bundan dolayı anlayışımı kaybettim ama o her sorunda açıkladı toparladı beni hiç bırakmadı içten içe ona güven duyuyordum ama bunu ona yansıtamadım. her sorun yaşadığımızda bunu yüzüne vurdum ona güvenmediğimi söyledim. ilklerimizi yaşadığımız sevmeyi öğrendiğimiz her hayalimizi beraber kurduğumuz ilk ciddi ilişkimizdi. Arkadaşlarıyla buluştu ve bu sorun oldu ortamdaki ınsanları yeni tanıdığı için, bana doğru düzgün açıklama yapmadı zaten güvenmiyorum diye sonrasında kavga ettik birikmişlikle yanlış şeyler söyledi bağırdı sonrasında barışmak istedi ama ben yapamadım kırılmıştım. iletişimi hemen koparamadık yaklaşık iki ay daha konuştuk arada buluştuğumuz da oldu ama en sonunda beni üzdüğünü ona güvenmediğimi toparlayamadığını söyledi bu sorunların ikimizi de yıpratacağını ve hedeflerinin önüne geçeceğini söyledi (aslında en çok destekleyen bendim ama anlayışımı kaybettiğim için bazı kıskançlıklarım önüne geçebilirdi bu konuda haklıydı). kötü ayrılmadık hâlâ takipleşiyoruz. ilişki içinde yaptıklarından dolayı pişman oldu hem hatayı yaptığı anlarda hem de ilişki bittikten sonra. en zor unutan en çok pişmanlık duyan ve en çok seven olur derler sizce de öyle mi geri döner mi?

Kafasını toplayıp geri döner
Kafasında bitirmiştir geri dönmez
Çoğu erkek gibi yeni insanlarla tanışıp şansını dener olmazsa geri döner
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski sevgilim pişman olup geri döner mi?