En İyi Cevaplar
+1 yılNeden ayrıldınız bilmiyorum ama
Evlenmek isteyen biri neden ayrılıyor?
İlişkiniz ne kadar sürdüde hemen evlenmek istiyor?
Evliliği geçtim
Seni sevmediğini açık açık söylemiş sana
her katil merak eder vurduğu insanın ölüp ölmediğini. bu yüzden aylar sonra gelen ' nasılsın napıyosun ' sorusuna hiç umut bağlamayın
katilin, sonradan cinayet mahallini kontrole gelmesi gibi,
sevgilisi yoksa, eski sevgiliyi özlemiştir ya da abazadır.
sevgilisi varsa, eski sevgiliyi özlemiştir ve abazadır. birde zaten şu an ki sevgiliyi zerre sevmiyordur
Geri dönse bile sevdiği için dönmez
Geri dönse bile sevginiz güveniniz hisleriniz eskisi gibi olmayacak
Görüştügu başkası olabilir
Sen ona yazdıkça egosu tavan yapacak seni kullanmak isteyecek
Sana yazarsa engelle ki illaki yazacak
her katil merak eder vurduğu insanın ölüp ölmediğini. bu yüzden aylar sonra gelen ' nasılsın napıyosun ' sorusuna hiç umut bağlamayın
katilin, sonradan cinayet mahallini kontrole gelmesi gibi,
Umursama43 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlık diye bir duygu yok mu
- +1 yıl
@Walterin aklı başına sonradan gelip özledim diyorsa özlediğinden değil boşta kaldığındandır
+1 yılgerçekten sevmemiş, sevme ihtimalinin de olmadığını farkeden insan böyle yapar. karşısındakiyle yüzleşmek istemez çünkü. bencildir. vazgeçişinin hesabını bile vermeye korkmaktır bu. terkedilme korkusuyla yapıldığı iddiası ise işi süsleme çabasıdır. bencil ve korkak olmayı bile üstlenmeme ikiyüzlülüğüdür. yoktur böyle bir şey. seven insan boyle yapmaz. seven insan çekip gitmez. Seni sevmiyor durum ciddi o yüzden usteleme sen üzülürsün
05 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdıgınden cok emindim. Bakışları severken ağlayışı
- +1 yıl
Çok ağlayan gördüm ama sen adamı soğutan kendinden uzaklaştıran bie şey yapmışsın
Soran+1 yılYa sadece yaptıgım bunlar dort arkadas ınstgram hesabı açtı bende yakın arkadasına kıskanclıgımdan dolayı mesaj atıp sıfreyı vermeyın dedım ama aynı dk neyse verın ben ona guvenıyorum dedım. Ama o arkamdan iş cevırdınız dedi
- +1 yıl
Fitne yapma.. belki adamin sorunu var.. belki yakini oldu... belki kkafasi daginik.. isiniz gucunuz fitne
Soran+1 yılAilevi sorunları vardı zaten
+1 yılBiz çıkmadan önce de bana senle evlenmeyi düşünürüm diyen insan ortada bir şey yokken bana benden soğuduğunu söyledi ben haklıyken oda bende bitsin dedim ki zaten hep degisiyodu tamam dedi direk seven insan olsalar zaten soğudum sevmiyorum demezler gitmezlerde gitmemize de engel olurlar
010 Yorumla
Soran+1 yılCok kötü bir duygu bide şey yok mu tum gece unutmak için cabala unuttum de ama sabah kalktığında aklına ilk gelen şey o olsun
- +1 yıl
Ya da rüyanda görmek 4 ay oldu halla aklımdan çıkmıyor tabi o bunu bilmiyo mutluyum sanıyor
- +1 yıl
Profilimde soruma bakar misin onla ilgili
Soran+1 yılBaktım ve yazdım😊
Soran+1 yılBende bugun ruyamda gordum anlamı geri dönecegını gosterıyor ama bılmıyorum
- +1 yıl
Dönemez o tüm yolları kapattim gelmesi için istese de gelemez
Soran+1 yılNeden sevmiyor musun
- +1 yıl
Seviyorum ama kapattim iste gelmemesi için imkansız haldeyiz biz artik ne o bana gelebilir gelir ne ben ona gidebilirim
Soran+1 yılUmarım cok mutlu oluruz
- +1 yıl
Umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yıl1.
Ayrılığın nedenlerini anla -
Eski sevgilini tekrar elde etmeye teşebbüs etmeden önce biraz vakit ayırıp vicdan muhasebesi yap
2.
Ayrıldıktan sonra ilk bir ay eski sevgilinle görüşmekten sakın-
Görüşmeyi kesmek sadece eski sevgilinin seni özlemesini sağlayan pasif agresif bir yol değildir. Bu, aynı zamanda kendini yeni bir ilişkiye (eski sevgilinle ya da yeni biriyle!) kendini hazırlaman için de sana zaman tanır.
3.
Kendine odaklan. Arkadaşlarınla vakit geçir. Kendini işe ver ve iş dışı aktiviteler yap.
4.
Eski sevgilini bir ay kadar takip etmemen önemlidir ama eğer o seni takip ediyorsa karşılık vermen sorun olmaz. Başka bir deyişle, o seni ararsa telefonu yüzüne kapatma ya da konuşmayı reddetme
5.
Öz saygını geliştir. Kendini bir şeylere muhtaç hissediyorsan, muhtemelen öz saygı konusunda biraz eksikliğin vardır. Eski sevgilinin sana kendini daha iyi hissettirmesini özlüyor olabilirsin ama aslında bunu gerçek anlamda yapabilecek tek kişi sensin.
6.
Eski sevgilinle sıradan bir arkadaş gibi takıl. Onun da içinde bulunduğu arkadaş grubunla bir şeyler içmek ya da mini golf oynamak gibi sıradan etkinlikler yap.
7.
Eski sevgilinle konuşmayı talep et. Arkadaş olarak biraz zaman geçirdikten sonra, artık sıra eski ilişkinizle ilgili dürüstçe konuşup tekrardan duygusal bir ilişki yaşanmasının mümkün olup olmadığını anlamaya gelir.
8.
Özür dile. Bu ilişkiyi bir şekilde bitişe götüren sebeplerdeki katkılarını iyice düşün ve eski sevgilinden uygun bir şekilde özür dileyerek geçmişe sünger çek.
9.
İlişkine yeni ilişki muamelesi yap. İlk ilişkinizin başarısız olduğunu, kalp kırıklığı ile sonuçlandığını unutma. Yeniden başlayan ilişkine yeni kurallar oluşturarak yeni bir ilişkiymiş gibi yaklaş.00 Yorumla
+1 yılcanım merhaba, ben de bir anlık aşka gelip evlenmiştim 33 yaşına geldim en büyük hatam evlenmekti!! 1buçuk sene evli kaldık sonra ayrıldık. birisi seni gözden çıkarabiliyorsa sakın onun için tek bir gözyaşı bile dökme!!! ben şunu öğrendim keşke yapsaydım değil keşke yapmasaydım dediğim şeyler daha fazla ve daha çok canımı yakmış.. ben de böyle peşinden koştum bir aptal gibi beni bırakmayı göze alan birinin aptal kafam!!! keşke hç yapmasaydım... ama hayatın karşına ne çıkaracağını da bilemezsn iki yaşında bir oğlum var şimdi peşinden koşmasaydm oğlum olmazdı :) ama böyle artlslik yapan olgunlaşamamış partnerlerinizn sakın egosunu şişirmeyin kızlar!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim Allah bağışlasın
Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. ben seneler sonra pişman oldum.. oluyor böyle şeyler. Sebep gençtik ve olgun değildik hatta aptaldık ve ilişkiyi başlatan da o idi sürükleyen de yani burnumu hiç sürtmediği için bir hissim de olmadı sadece seksi idi bu kadar çevresinde erkek varken bende ısrar ettikçe gittikçe kaçar oldum.. bence vazgeç unut onu oda pişman olacaktır 30 yıl geçti ben hatırladıkca üzülüyorum
00 YorumlaEski sevgilin oslaydım elimin tersiyle ağzının üstünde birtane yapıştırırdım kusura bakmada çok aptalsın gördüklerine hissetiklerine inanıyorsun bunlar geçici :D döneceğini sanmıyorum eğer işini biliyorsa senden çok daha kaliteli insanlarlada güzel ilişkiler yaşar.
00 Yorumlademekkı sevmıyormus ve baskası var demekkı. ıste cogu kadın ssevgılısı onu aldatsa terk etsede sevıyor dıye ınat etmez gerceklerı gormez. 2 tur erkek vardır karakterlı ve karaktersız. kadınlarda genelde karaktersız erkeklerı tercıh edıyor. sana gelınce senı sevse terk etmezdı kendını degersılestırıp pesınen gıtme aman ılerı dogru akıyor
00 YorumlaNeden pisman etmek icin ugrasiyorsun , neden olsun ki? yani seni istemiyor diye cezalandirman mi gerekiyor?
Senin icin üzücüde olsa, senle ciddi degilmis, plani yokmus, acik acik bitti diyor, zorla sevgi olmaz.
Durumunu kabullen, rahatlarsin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılegerki sen kaliteli bir kadın isen geri döner ama sen kalitesiz bir kadın isen asla dönmez.. en onu engellemiş isen o hakkında kötü düşünecektir.. farklı tezler ve analizler ve yargılar yapıcaktır ve senden soguyacaktır.. kısaca kendin ile alakalı durum..
00 YorumlaSessiz kal mutlaka geri dönüş yapacaktır. Gerçekten sessiz kal. Ne yaz ne de karşına çıkarsa bir yerlerini yirtsa bile tek kelime etme boş bakış 0 kelime çok işe yarar.
19 Yorumla
Soran+1 yılAma 2 haftada 4 fake hesaptan mesaj attım mal gibi 😔
Soran+1 yılYa cok sevıyordu ama bilmiyorum sevmıyorum dedi ve gitti. Ve 1 ay once kıskanclıgımdan en yakın arkadasına actıkları ınstgram hesabının sıfresını vermemelerını soylemıstım bı anlık kıskanclık yuzunden ve oda yakın arkadasıyla arkasından iş ceviriyoruz zannetti. Ama affetirmiştim. Ayrılırken bunu da mana etti
Soran+1 yılYa ilk sevgilisiydim babası yok annesi bunu ezdiriyor acaba psikolojik sorunmu diye dusunuyorum
Soran+1 yılZaten oyleydı senın ıcın yasıyorum diyordu tutundugum tek dalımsın dıyordu
Soran+1 yılKafayı yıyecem resmen nasıl bu kadar sevıp te gıdebılır bı ınsan
Peşinden koşma daha çok havalanır aklında biri olabilir biraz zaman tanı bu süre içinde de hayatına bak gül eğlen fotoğraf paylaş mutluymuş gibi yap seni stalkliyodur büyük ihtimal mutlu olduğunu görünce zoruna gidip yazicaktir hatta erkek arkadaşınla foto at
16 Yorumla- +1 yıl
Benim profilimden sorumada bakar misin lütfen
Soran+1 yılDediğim gibi nerdeyse hiç arkadasım yok ve ben senın dedıgının tam tersi depresyon sozleri yazıp hep paylastım
Soran+1 yılAma bı kızın sızı sevdıgınızı hıssetirmesi daha onemli degıl mı
Soran+1 yılGeri dönmeme ihtimali hayatımı zehir ediyor zaten
ya döner mutlaka konuşacak kimsesi kaldığında ama tabi ki sen ona dönmeyeceksin kendimden örnek vereyim birini 5 ya da 6 kere afettim hiç bir bok olmadı daha kötü oldu sakın affetme bırak sürünsün eğer gitiyse seni sevmşiyodur bunuda bilmiş ol
00 YorumlaAyni durumu bende yaşadım beni sevdiğini soyleyen hatta ailelere söylemek için israr eden adam ailelere söyledikten sonra bir anda değişti bende bitsin dedim sonra her yerden sildim ama o beni silmemis sonra geri döndü şimdi hala yazıyor birlikte gecrdmz zamani hatırlatıyor birlikte gittiğimiz yerlerden hikaye atıyor benim ilgimi çekmeye calsyr arkdaslrm englle cevap verme diyor bir insan degisir mi bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBenım ki daha dönmedi
+1 yılEğer güzel seviştiysen döner, yoksa zor... bir de bırak gitsin erkek mi kalmadı, zaten böyle bir şey yaptıysa düşünmene bile gerek yok. Ya seni denemeye kalkmıştır ya da gerçekten sevmiyordur. İki durumda da seni haketmediğini gösteriyor. Bye bye deme zamanı gelmiş senin için de.
00 YorumlaŞimdi bazı insan sıkar kanka genel konuşuyom bazı insan ilk çok iyi anlaşır ilk 1 ay örneğin sonra her yerde kusur aramaya başlarsınız hadi buldunuz konuştunuz eğer bunlar düzelmiyorsa ve karşındaki hata etmeye devam ediyorsa ayrılırsın zaten kaç sene aşık olup evlenip boşanan insan dolu hani ilişkiniz kısa sürdüyse özellikle kafana takma derim olur böyle şeyler büyütmeyin 😇😍bonsoir madame !
00 Yorumla
+1 yılO bir kere şansını kaybetti boşver daha iyisini bulursun şimdi o başkasıyla takılıyodur boşver çok boş işler bunlar
10 YorumlaOnun dönmesini beklemen sadece vakit kaybı oluruna bırakmalısın bazı şeyleri olsun diye diretmemelisin.
00 Yorumla
+1 yılYazmayarak. Aramayarak. Sormayarak. İletişim kurmak isterse de cevapsız bırakArak.
011 Yorumla
Soran+1 yılBen yazmasam o yazmasa ne yapıcaz
- +1 yıl
Ya bırak bittiği yerde bitsin. Sen üstüne düşeni yapıp yazmışsın. Bırak bundan sonrası onun sorunu.
Soran+1 yılOlmuyor işte sonucta ona hayatından bir yer verıyorsun ve bosalıyor o yer
- +1 yıl
27 yaşına gelene kadar bizde çok yer verdik ve boşalttık. Oluyor kimse ölmüyor. Ve gidenin yeri hep doluyor.
Soran+1 yılNe yapıcam hiç bir fikrim yok
- +1 yıl
Mesaja gelir misin?
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bu yaşlarda sevdim sanarsın ama öyle değil. Seni el üstünde tutup tutup birden terk ediyorsa narsisttir. Ama bu da onun hatası değil. Çünkü sen kendini değersiz görüyorsun bu yüzden de değersizliğini besleyecek insanları hayatına çekiyorsun. Bir gün sevginin ve ilginin dilenerek bir erkekten alınmayacağını öğreneceksin. Umarım elin erkeklerinden önce kendini sevmeyi öğrenirsin. Ama benim gibi 35 yaşına gelmeden öğren ki hayatın gereksiz insanlara harcadığın bir çöplüğe dönüşmesin
Soran+1 yılOzelden mesaj atabilir miyim abla @TecrübeliBiri
Soran+1 yılTavsiye almam gereken konular var yardım eder misin
- +1 yıl
Tabi ki
Pişman olursa mesaj falan atarsa bul beni. Evde kutlama yapıcam. 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüründür. Telefon açma konuşmaya çalışma hiçbir şekilde. Kendini ağırdan sat. Sürünme sürecinde eğer seni gram sevmişse bir daha gitmemek üzere döner. Sevmemişse Dönmez ve zaten hiç senin olmamıştır.
00 YorumlaAynı benzer olayı yaşadım. Ayrılmadan sabah beni sevdiğini falan söyledi ve 4 ay oldu canım gelmedi
08 Yorumla
Soran+1 yılBaskasıyla cıktı mı
Soran+1 yılNormalde her gun pubg oynardı kontrol edıyorum uzun zamandır ona bıle gırmıyor
Soran+1 yılSevgili iken cıkardıgım kızları eklemıs sanki bılerekten
Soran+1 yılOff offf yemın ederim yoruldum
Soran+1 yılYorumların için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişman etmeye kalkma şükreder ayrıldığına ama kimseyi bulamazsa yanlız koyarsa dönmeye çalışacaktır hep öyle olur
00 Yorumla
+1 yılBende sevgilin birden gittiyse baskasina kapilmistir. Geri donerse de seni onun icin terk ettigi arkadastan ya sikildi ya da arkadas ondan sikildi ayrildilar kurkcu dukkanina dondu. Ama bir kere yapan ayni seyi tekrar eder unutma ;)
00 Yorumla
+1 yılBence biraz bırak taş yerinde ağır. Eminim. Kafası karışmıştır boşluğa düşmüştür hiç bişey yapma. bekle.. eğer sen surekli. yazıp ulaşmaya çalışırsan dönüp kendine şunu söyler ' iyiki bitti' seni özlemesi için ona zaman ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParan varsa ancak pişman edersin ya da çok güzelsen yoksa bu özellikler buz gibi lıkır lıkır soguk su iç ancak falcı falcı büyücü büyücü gezersin..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılHiçbişey yazma üstüne gitme bırak , seni istemeyeni sende isteme , zaten seni seviyorsa istiyorsa o dönecektir sana İnan bana çabalaman negatif sonuç verir.
06 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yiyecem az kaldı
- +1 yıl
Kaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl18 ya lutfen yasın kucuk demeyin ni insanın ne kadar olgun oldugunu nasıl sevdıgını bilemezsiniz
- +1 yıl
Ama küçüksün ve bunları yaşaman lazım ve ilerde pişman olacaksın ama görerek yaşayarak pişlman olacaksın
Soran+1 yılNasıl pişman
- +1 yıl
Bu kadar çabaladığın için pişman olacaksın , unutma seven s... s... Sevilir. Buna SS kuralı denir.
+1 yılBende terkedildim ayrılık aşamasında çok doğru davranman gerekir ben o zamanlar cahildim çok hata yaptım ama şu an çok bilgiyiliyim bana istersen özelden yaz sana taktik vereyim
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur hemen takıp ediyorum
Tipik ergenus hormonius aşkiyus problemi :)) Gidene dur demeyeceksin... Bu yaşlarda bir küs bir barış olur. 25 yaşına kadar bunlar olacak. Sonra azalır biraz...
10 Yorumla
+1 yılTabiki de döner. Bulmuş böyle kızı. Canını hiç sıkma. Benden sana tavsiye geri dönerse de affetme. Ve bence bir süre ilişki kurmayı düşünme. Sana bir parça bile katkım olduysa ne mutlu bana💖
00 Yorumla
+1 yılBaşka birini bulmuştur ondan ayrılınca da sana geri döner asla kabul etme çünkü seven insan durup dururken gitmez ☺️
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birini bulmicagından eminim ama
+1 yılBenden ayrılanları hep kıskanmadırmaya çalıştırırım sende dene rahatlıyorum bazen geri gelmek istedikleri oluyor hayır diyorum miss gibi oluyor
00 YorumlaKarşı taraf kaç yaşında? Meslek sahibi biri mi öğrenci mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖgrenci 17 18 daha
arkadaşları falan mı etkiledi acaba bir anda böyle döndüyse
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum, ama bu konular çok değişken insandan insana değişebilir. Bekleyip görmen lazım. :)
00 YorumlaKendine bakarsan kendini bırakmazsan onu pişman edebilirsin zaten sevse geri döner
00 Yorumla
+1 yılGit büyü yaptır ya da dua et bak nasıl dönüyo wksieqski
00 Yorumla
+1 yılSevda değildir o sevgidir. Sevda kolay kolay bitmez bitmesi de istenmez öyle bir şeydir.
00 Yorumla
+1 yılGiden gitmiştir dahane ugrasiyon sal gitsin geri dönerse sen kosturursun peşinden😁
00 Yorumlaaynı şekilde benden de böyle ayrılmıştı güzel kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer bir ilişki yaşadıysanız ve seni bıraktıysa kullanılmışsındır
hiç cevap vermiyorsa bir sıkıntısı olabilir belki biri tarafından baskı vs.01 Yorumla
Soran+1 yılKullanabılecegı bısey yasamadık
+1 yılkendini hatırlatman yeterli neleri sevmiyosa yap gözüne sok tıpış tıpış döner
00 Yorumla
+1 yılTelapiti yap kalpte varmıydı birşeyler ayrılmadan önce😅
00 YorumlaEğer bir gun gelirse sakın kabul etme
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Dönerse sen kabul etme aklın varsa
01 Yorumla
Soran+1 yılCok seviyorum ama
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılEt döner tavuk döner gün gelir devran döner
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılSen henüz 18 yaşındasın öncelikle bunun farkına var. Kızım ben sizin yaşınızda bilye oynuyordum, şimdiki durumlara bak :) siz köşe kapmaca oynamaya başlamışsınız, saklambaça geçin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim yasımızda bilye mi oynuyordunuz benım bıldıgım bizim yasımız da 2 cocuga hamıle kalıyorlardı
Yelken açmaya başla Karadeniz'in lodoslarına...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka biri vardır ondan
010 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum benle cıkarken bile 1 tane kız arkadası yoktu
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama dediğim gibi başka biri var belli yani
Soran+1 yılİlk sevgilisiyim ailesi bile biliyor bu cocuk cıkarken benden baskasına bakmıyordu sanmıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBenimde 5 yıllık ilişkim vardı dediğin gibi ilk sevgilisiyim bana aşıktı kimseye bakmazdı sülalesine kadar beni bilmeyen yoktu ailemle bile tanıştı ve hiç bir kız arkadaşı yoktu aynı seninki gibi sevmiyorum dedi gitti. Baktım sevgili yapmış 2 hafta da güven olmuyor. Benimki artık ciddi ilişki istemiyor takılmalık kızlar buluyormuş. Ama senden vazgeçtiğine göre sevmiyor altında neden arama laflarına da bakmayacaksın neler yaptığına bakacaksın. Senden ayrdıldığına göre başkası da olabilir ya da olacaktır
Soran+1 yılPeki unutabildin mi
Soran+1 yılBilmiyorum aslında bu benim ilk terkedılısım degıl ama diğeri sevmıyorum derdi her yazdıgımda bu dırek engelliyor acık kapı bırakıyormuş gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılEngellemesi açık kapı bırakmak olmuyor ki. 2 ay oluyor daha ama evet tekrar onunla olmak istemiyorum bende bitirdim artık onu
Soran+1 yılUmarım bende basarabılırım
Cevap sahibi+1 yılBelki pişman olurlar benimkide sinirle engellemişti sonra engelleri kaldırdı aradı da ama dediğim gibi bizde bişeyler bitiyor bir süre sonra sende fark edersin seni bırakıp giden birini tekrardan istemeyeceğini
Soran+1 yılBen tek basıma savas veriyorum kendımle bu yuzden mantıklı dusunemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Dönebilir
09 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya 2 haftadır resmen 9 kilo verdim
Soran+1 yılCok merak ediyorum gelicek mi diye 1 ay sonradan itibaren ona ulasabılecek bir yerim kalmıyor
Soran+1 yılBiz dershanedeki ortak arkadaslarımız sayesınde tanıstık ve bız ayrılınca onlarda bana sırt döndü. Yaz tatılıne girdikten sonra hıc bı baglantımız kalmicak
Soran+1 yılİnşallah
Döner knk hemde senin hastan olarak döner
00 Yorumla
+1 yılBu lavuğu adam yerine koyman hata. Hayırlı işler.
00 Yorumladönmez bence
00 Yorumla
+1 yılyeni bir gelişme var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasını bulmuştur..
00 Yorumla
+1 yılya cok zor bır durum
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle
Ne fark eder
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin cevabını guncellemeye yazıcam 😂
Döndümü?
00 Yorumla
+1 yılSeven geri döner
00 Yorumla
+1 yılBirakma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar,
Pişman etmek bizim işimiz değil ve açıkçası bu konuda vakit kaybetmenizi tavsiye etmiyorum.
Olaya farklı bir açıdan bakalım: Bir gün size evlilik konusunu açan ve havuç gösteren bir adamın ertesi gün aniden terk etmesi onun son derece dengesiz bir adam olduğunu gösterir. Bu durumda sebepsiz yere ilişkiyi bitiren bir adam; eğer tekrar başlasanız size ileride yine problem çıkartabilir. Bu da size ileride daha büyük üzüntüler yaşatabilir.
Hiçbir sebep yokken terk eden erkek sırtlandır, sırtlan erkekten hayır gelmez. “Seni artık sevmiyorum” diyen bir adam için mücadele edip peşinden koşmanıza gerek yoktur.
Sevgiler,
AY
Adil bey 1 2 haftadır soğuk olan Sevgilim artık bir şey hissetmiyorum diyerek benden ayrıldı geçici bir şey sandım falan dedi. 30 gün kuralınızı uygulasam daha sonra bir anımız olduğu bir yere gidip ona fotoğraf atsam bir şansım olurmu sizce
@Flamingob 30 gün kuralı nasıl
Oha falan oldum! :O Adil Bey ne zaman buraya geldiniz? Youtube'daki bütün videolarınızı keyifle izliyorum. Hoş geldiniz...
@Flamingob uyguladın mı ne oldu