Sevgilim yakın arkadaşıma aşık olduğunu söyledi ve üstüne üstlük aralarını yapmamı istedi bu nasıl rahatlık?

En yakın arkadaşım ve sevgilim ile beraber üçümüz birkaç kere mekanlara beraber gidip oturduk. Maksat yakın arkadaşım ile gelecek düşündüğüm kişiyi tanıştırmaktı ama hayatımın şokunu yaşadım. Kızı takipçilerimden bulmuş eklemiş ve arkadaşım istek yolladı haberin olsun dedi sonrs silmiş kabul etmemiş. Ben de neden ekledin dedim sevgilime ne bileyim öyle tanıştık diye eklemiştim ne oldu ki falan dedi. Kızla ilgili sevgilisi var mı falan diye sordı zamanla. Tabi bunlar bir seferde olmadı belli aralıklarda oldu birkaç ayda. Sonra kızın beğendiği hoşlandığı şeyleri ima yoluyla soruyordu neyse en son bana ayrılmak istediğini çook denediğini ama sevemediğini falan söyledi? Sonra arkadaşımı beğenip ondan hoşlandığını söyledi ve onunla aramı yapar mısın dedi utanmadan böyle gevşeklik görmedim. Nedir bu?
Sevgilim yakın arkadaşıma aşık olduğunu söyledi ve üstüne üstlük aralarını yapmamı istedi bu nasıl rahatlık?