Yakın arkadaşıma aşık oldum, söylemeli miyim?

Liseden itibaren tanıyorum onu. O zamanlar kimse arkadaş olmamıştı onunla, çok yakışıklı, spor yapan bir çocuktu ama insanlarla iletişim kurmazdı. Ben kahve, çay alırdım onunla konuşmak için beraber içeriz falan diye. Israrlarım sonucu konuşmaya başladık ve sadece benimle arkadaş oldu. Sonra hoşlanmaya başladım. Lise bitti, ona aşık olduğumu fark ettim. Üniversite de beraberiz yine, arkadaş olarak. Ama artık içimde yaşamaktan bıktım. Nefes alamadığımı hissediyorum söylemedikçe. Şimdi güzel bir arkadaş ortamı var. Bu yüzden de bazen buluşup görüşmeye karar vermiştim. Çünkü kendimi aptal gibi hissediyordum. Niye böyle yaptığımı, soğuk olduğumu sorup duruyor ama geçiştiriyorum. Aşık olduğumu söylersem onu kaybederim diye çok korkuyorum. Aptallaştım artık. Ağlamaktan yoruldum. Beni görsün, sevsin diye beklemekten yoruldum. Şeytan diyor ki git söyle sonra da her yerden engelle, görüşme falan ama yapamam. Yoruldum yıllardır.
Güncellemeler
+1 yıl
Gece buluştuk, arada yürürüz. Yürüdük epey ama hiç konuşmadı, konuşmadık. Durgundu, bir sıkıntın mı var diye sordum. Bir kız varmış, hoşlanıyormuş hatta aşık olmuş. Anlatırken bile gülümsüyordu. Şakasına tanıyorsam söyle aranızı yaparım dedim ama tanımıyorsun dedi. Bana böyle anlattığına göre ciddi düşünüyorsun dedim. O da itiraf ederse ve karşılık bulursa ciddiyim dedi. O zaman düğününe çağırırsın, nikah şahidin olurum dedim ŞAKASINA. Yok, o kadar da değil dedi. Artık arkadaş da mı değiliz?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm gece ağladım, çok kötüyüm. Her yerden engelleyip, yüzünü bile görmek istemiyorum. Ne yapacağım?
Yakın arkadaşıma aşık oldum, söylemeli miyim?