Tipini gördüm ve soğudum, geri ısınmam mümkün olur mu?

Bir kaç gündür discord'tan sesli muhabbet ettiğim bir çocuk vardı. Bugün resmini attı, gerçekten çok iğrenç. Yani o ses, nasıl ondan çıkıyor hayret içindeyim. Hiç arkadaş gibi değildik hani sesi o kadar güzeldi ki, tipi ne kadar kötü olabilir diyordum, baya baya flört falan ediyordum. Ama öyle değil, yani gerçekten çok kötü. Onu incitmeden, nasıl arkadaşça devam edebilirim? Ya da bedenini görmezden gelip kendisini sevebilmemin bir yolu var mıdır? Muhabbeti falan güzel bir çocuk ama tip gerçekten çok iğrenç.
Bedenlerin kalıcı olmadığını biliyorum, bu yüzden vazgeçmekte istemiyorum ama yine de gözüm yakışıklı birini istiyor. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bos bos yorumlar yapmayı birakin.
Cocuk igrenc, anlatabiliyor muyum? Rezalet, çok igrenc. Mide bulandirici.
Sabunun, diş macununun, tırnak makasinin, şampuanin ve sanırım camasir makinesi denen şeyden bile haberi yok.
Yagli saclari, sapsari dişleri, ormandan kacmis gibi marti kaslari ve yemek lekeli tisortuyle fotograf atti bana.
Igrenc? Nesini savunuyorsunuz?
Ben hala kalbini kırmak istemiyorum, bana sövup saymissiniz. Verin dc size ayarliyim o zaman?
Güncellemeler
+1 yıl
Açıklama yaptığım halde hala "kalbin kötü, yaşamaya hakkın yok, sensin iğrenç" deniyor. Siz herhalde kendiniz de böylesiniz?
Tipini gördüm ve soğudum, geri ısınmam mümkün olur mu?