Her geçen gün biraz daha soğumak diye bir şey varmış bunun bi sonu olmalı..😏

Her geçen gün biraz daha soğumak diye bir şey varmış bunun bi sonu olmalı..😏

Maalesef hayır. Maalesef diyorum çünkü bu konuda aşırı ketum biriyim. Ne hata ne de yanlış kaldıramıyorum. Ani bir soğuma ve sonrasında o kişiyi hayatımdan tamamen çıkarma düşüncesine engel olamıyorum. Biraz esnek olabilmek isterdim. Değiştiremiyorum da bu yönümü.
araya bir zaman girdiyse ve soğukluk bundan dolayı oluştuysa ısınabilirim tekrar yakınlaşınca ama hal ve hareketlerinden davranış biçiminden karakterinden şikayetçi olduğum için uzaklaştıysam ve soğuduysam, tekrar ısınmamı gerektirecek bir sebep olamaz benim için..
Çok çok zor.. neden soğuduğum da önemli eğer bana affedilmeyecek bir hata yaptıysa mümkün değil. ama eğer hatasını anladıysa ve önceden de samimi olduğum biriyse affedebilirim.. ama insanlar egolu olduğu için hatasını bilmez
Korkarım ısınamam. Hatta araya kasıtlı mesafe koyarım, soğukluğun rüzgarını aldıkça. Çok yaklaşınca birine, çabuk bıkıyorsun. Ben zaten çabuk sıkılırım. Birini çözünce tamamdır benim için; heyecan sıfırlanır.
Cevap
14Cevap
Soğuyan bir yemeği ısıttığın zaman aynı tadı verir mi?
Gerçekten gerçekten soğumuşsam ısınamam. O kısım bende yavaş ilerliyor
Özdemir Asaf ne de güzel özetlemiş durumu. Birisinden soğumak böyle bir şey işte, birisini kalbinden kovmak tam olarak böyle bir şey, tiksinmek
Eskisi gibi olmuyor. Bir arkadaşımla düzeltmeyi çalışmıştım arayı ama nasıl samimiyetsizlik sonra konuşmadım.
Soğursam bir kere sokaktaki sıradan bir insandan farkı kalmaz.
Soğuduysam bitmiştir, zaten kolay da ısınmam 😀
Soğumama sebebiyet veren davranışına olan pişmanlığa bağlıdır
O kadar zor ki, bi kere koptuysa bağlanılmıyor
Maalesef.. giden gider 😌
Soğudum birine tekrar ısınmak zordur.
Ama neden soğuduğuma da bağlı.
Hayır. Soğuttu ise geçmiştir artık.
Hayır ısınamam.
İmkansız değil ama çok zor
Isınamam soğudummu eskisi olmaz
çok ketum biriyim. asla geri ısınamam
Hayır tekrar eskisi bakamazdım
Bir kere soğursam bir daha olmaz bende.
Doğal gaz faturamı öderse evet.
Bir kere soğuyunca üzerine toprak atarım..
Hiç uğraşmam.
Ölsem ısınamam
hayır bende yok o
Çok çok çok zor
Mümkün değil
Asla ısınamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?