Kız aşırı güzel sevgilimi aldatmak istemiyorum ayrılsam da sebepsiz yere mi ayrıldın diyecek habersizce konuşmaya devam etmek mi mantıklı sebepsiz yere bitirmek mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen tam bir Türk erkeği örneğisin. Sevgiline açıkça de ben senden daha güzelini buldum diye böylelikle gerçekten yalan söylemeden ayrılırsin ve güzel kızla sevgili olursun
Söylemesin üzülür ya.
Direkt ayrılsın
@EddaY e kız şimdi bunun dönmesini bekler. Gitsin kendine başka birini daha şerefli bir insan bulsun daha iyi napacak bunu
Haklısın üzğlür ama gerçek yüzünü görür en azından sonra alışıp mutlu olur
@EddaY aynen
Ne alaka var kendiniz bu erkekleri seçiyorsunuz
@burhandeja15 yo kim böyle erkek seçer ya erkeklerin kendi pislikleri
Sen öyle SAN senin seçtiklerin öyle çıkmış sucu kendinde ara
Yani zaten yazışıyorsanız aldatmış oluyorsun çünkü senin kafandaki düşünce belli umarım kalbine sirayet etmez de sevgilin üzülmez...
Oha be o kızı niye aldatıcaksın unutma sen başkası için ondan vazgeç başkasıda başkası için senden vazgeçsin
Başkası kelimesini ne kadar çok kullanmıssin
@Powermelisa Haha aynen sonuçta başkası kanka insan aldatılmak istemez be
aldatmıcam iste
dicem ki yapamiom
Gerçekten her şey güzellikten mi ibaret sizin için yoksa yaşın mı küçük daha idrak edemiyorsun böyle şeyleri?
Erkek = güzellik ile sevgili seçme
Böyle olmayan nesli henüz tükenmemiş sayılı erkekler de var ama bunun gibileri tam anlamıyla çöp.
Bu yorumu yaptığına göre foyan ortaya çık toplumun güzellik algısının dışında kalıyorsun değer görmedik diye ağlıyorsun :d
Aksine senin yapamadığın empatiyi yaparak bu yorumu yaptım. Beyin tek yön çalışınca tabii zordur senin için. Biraz geliştir kendini
Aynen kanka aynen
Be önemli olacak başka ayrıca hocam?
Bu soruyu ciddi ciddi soruyorsan gidecek daha çok yolun var senin:) her şeyi güzellik sanan bir için ne desem boş olur. Sadece şunu bil sevgililik & aşk böyle bir şey değil. Ama senin niyetin de zaten farklı belli ki.
Benim fikrim
Ben sevgilini sevdeydim
Eger o kızı dusunmezdim bile
Sen sevgilini cidden sevmediğin için için
O kızı düşündün başka kızı yani
O yüzden yol yakınken sevdiğini bırak ilerde çok uzebilirsin onu
Ve olmak istediğinle devam et
Ama daha sonra fark ediceksin
Yani genelde böyle oluyor
Sevgilinin kıymetini
Kanka söyle de bileyim başka ne var cidden
Başka ne olabilir, sevmek daha değerli değil midir ya? Güzelliği sevmek değil insanı sevmekten bahsediyorum. Bir insanı gerçekten tanımak, insanlığını, karakterini sevmek. Onunlayken mutlu olmak, kalbine dokunabilmesi. Gerçekten sevebilmekten bahsediyorum. Güzellik elbette önemlidir ama bunlar daha önemli daha derin şeyler. Belli ki sen baya uzaksın bu konulara. Herkes sevmeyi beceremiyor tabii.
İç güzellikçilerdensin sende ama şunu bil için güzel olunca kimse seni iplemiyo kanka benim de içim güzeldi bi aralar ondan biliyorum
Her ikisi de önemli şeyler ama sen soruyu bu şekilde sorunca tepkisiz kalamadım. Daha önce bu durumu yaşamış birine göre fazla duygusuzsun o zaman. Aynısını kendin yapıyorsun başkasına
Duygularım öldü çünkü
Umarım duygularını yeniden yeşertecek biri çıkar karşına. Şu anki “sevgili”ni boşa oyalama derim
İstemiyorum böyle bir şey olmasını böyle daha mutluyum ben
Al işte klasik Türkiye erkeği
Ullleeğğtyynnn
Genelleme etme bakayım
@burhandeja15 bunun kadın versiyonu da var 😂
Kadınlar zaten daha beter burada kac tane gördüm kocasına aldatan
Al iste klasik tc kızı her aşk konusunda erkekleri suçlayan, hatayı kızlarda aramayan ve mantık çerçevesinde yorum yapmayan tiplerdensin eminim sevgilin varken yakışıklı biri yazsa sende cevap verirsin ppye de çin birey koyman aşırı ironik
Çin değil güney koreli o
Kendi resmine koysan
Biliyom ırkçılık yapmak için öyle dedim
Bir şey diyim mi su an kendini o kadar belli ettin ki kaoxkaokxosnxkski ön yargı kelimesini kullanıp sonra da çin birey demen KAİXJAOKZOAMXKS aşırı komik abi ha
Türk erkeği=yobazlık cinsiyetçilik güzellik algısı ırkçılık
@Powermelisa işte bu 👏 😘😘
@Powermelisa Türk kızı, Diğer ülke kızlarına nazaran çirkin tripçi aşırı gereksiz duygusal ve asıl cinsiyetçilik sizde var konuşturmayın beni. Sana yakışıklı erkek yazsa sende bir düşünürdün
Lan avel o kendisidir uyanık ol biraz
Değil aga reelde de gördüğüm biri
Ne şanslı pic kurularj var
Empati kur karar ver sence?🙄
Fotoğrafta güzel çıkmış olabilir.
Kızla ne konuşuyorsun genelde
Hal hatır
Karaktersiz
eyw
Bitir
Haydaa 😅
Aklındaki ile yaşar yanındaki ile ölürsün
https://www.youtube.com/watch?v=dWhmPN-GUcA
🤣🤣🤣
ne şrfsizsin ya
Tesekkur ederm efenim sizde cok guzelmissiniz yazandan da güzel onunla da sizi mi aldatsam SFLŞĞİÜKASFOPASJIFASFLP isin mizahı cidden iyinin peşinde olmak suç mu aga
rica ederim, madem gözün dışarıda kızı neden yedekte tutuyorusn ne hakkın var buna
Yedekte tutmadım gözüm dışarı da değildi beraberken bir yanda beni okulda sürekli gördüğünü söyleyen bir kız yazdı bende hep görüyordum ve daha güzel geldi bana