Ortak hesabımız vardı bizim yillardir kullandigimiz kendisi acmisti ve cok da isteyerek bende ona uyum sağlamak adına yillar once cok sevdigim kisisel hesabimi kapattim. Neyse yillardir alistim da bu hesaba ama son birkac gundur bana sürekli kendime kisisel bir alan istiyorum hesaplarimizi tekrar mi acsak diyor. tamam diyorum ama birimizde sifrelerimiz olsun yok boş ver vazgectim açmayalım diyor. Bunun yuzunden kavga etmistik neyse sonra tam baristik baktim ki benden gizli hesap acmis kendine. Sordugumda ise abartma sana sinirle actim dedi kimseyi takip etmiyordu o hesapta fakat profili vardı. Hesabı acalı 2 gun olmuş diyorum ki dun niye soylemedin yan yanaydık üstelik agzimi yoklar gibi açalım mı edelim mi gibisinden konuştu. Açtığını niye soylemedin o zaman diyorum. Abartma zaten kapatacaktım bi anlık sana sinirle açtım dedi. Neyse dunde aramızda bu asagidaki konusma gecti. Günlerdir cocukla konuşamıyorum aradigimda surekli arkadaslariyla benle konusurken onlarla konuşuyor ben m. l gibi telefonun diger tarafında arkadaşıyla konusmasinin bitmesini bekliyorum ki 5 dakika yatmadan konuşayım iyi geceler diyeyim. Benimde aile buyuklerim evde oldugu icin konusmam cok zor ona ragmen evde buz gibi bir odaya gecip orada onla konusmaya çalıştırıyorum ve buna rağmen dün ilk defa ben hayatında fazlalıkmışım gibi davrandı. Simdi okuyun şu mesajları allah icin bana bi yol gosterin ben artık ne yapmalıyım. Bende mi bi sorun var?

Ve diyorum kj devamında cok zor süreçlerden geciyoruz ve ben bu süreçte sana daha cok bağlanarak aşmaya çalışıyorum ama sen yanimda olmuyorsun tek ihtiyacım sevgin ilgin dedim. boyle ihtiyac olmaz olsun diye karşılık aldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer