Böyle desem nişanlıma ayıp olur mu?

Arkadaşlar merhaba, ya ben daha Yüksek Lisans yapıyorum çalışmıyorum ama nişanlım çalışıyor. Çalıştığını da biriktiriyor inşallah düğünümüz için. Bende herhangi bir burs almıyorum ailem para gönderiyor bazen de nişanlım gönderiyor sağ olsun. Neyse ailem bana 2000 TL vermişti Üniversitenin harç ücreti için, nişanlım ile ortak banka hesabımız var, zaten o hesaptan birikim yapıyor kendisi. Bende bu parayı o hesaba attım, nişanlım da bu parayı altın yapalım mı diye sordu, bende tamam dedim (harç ücreti sorun değil ben gider yatırırım diyordu) fakat bu dönem için harç ücreti tanımlanmadı bana. Bende anlamadım. Ailemden de tekrar para isteyemem sonuçta onların da pek durumları yok. Nişanda bize takılan 4000 TL kadar para vardı hem benim ailem hem de nişanlımın ailesi takmıştı. O para bende duruyor, sende kalsın daha sonra belki altın alırız diyordu o para ile. Fakat yakında okul başlayacak bende ailemden para almak istemiyorum, en azından az bişey almam lazım onların da durumları ortada çünkü. Nişanlıma ben nişanda takılan paranın bir kısmını eğitimime ayırsam olur mu, düğün için aileme masraf olacak zaten, yük olmak istemiyorum desem ayıp olur mu sizce?
Böyle desem nişanlıma ayıp olur mu?